الشراووی : این بهترین تولد زندگی من بود
الشراوی پس از پیروزی میلان برابر جنوا به اسکای گفت :
" من خیلی خوشحال هستم. این بهترین جشن تولد من بوده است که با یک گل به پایان رسید."
وقتی که خبرنگار اسکای به وی لقب پیش برنده ی میلان را داد گفت :
" بسیار خوشحال هستم که این را به من می گویید. من همیشه کاری را که مربی از من می خواهد انجام می دهم و سعی می کنم در خدمت تیم باشم."
" بله شاید این گل آلگری را نجات داده باشد اما من فکر می کنم شایعات فراوانی حول او شنیده می شد اما هرگز او چنین شرایطی نداشت. ما با هم کار خواهیم کرد و به بازی بعدی فکر می کنیم."
" گلی که زدم بسیار مهم بود و می تواند اعتماد به نفس فراوانی به ما بدهد. من به این دلیل شادی نکردم که جنوا به من کمک کرد تا وارد فوتبال شوم و در یکی از بهترین و بزرگترین تیم های جهان برای کنم. من احترام زیادی برای آن ها قائل هستم."
"در مورد پاتو قضاوت نکنید همه می دانند که او چه کیفیت خوبی دارد اما مسئله این است که این اولین بازی او برای میلان پس از مدت هاست. متاسفانه مصدومیت های پی در پی مانع درخشش او شده است."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلگری : انتقادها از میلان بیش از حد است
ماسیمیلیانو آلگری که بشدت این روزها به دلیل نتایج ضعیف تحت فشار است موفق شد سرانجام برابر جنوا با تک گل الشراووی به پیروزی ارزشمندی دست یابد.
میلان که این روزها در سری آ ایتالیا و اروپا حال و روز خوشی ندارد موفق شد در سن سیرو به لطف درخشش استفان الشراووی,ستاره 20 ساله ی ایتالیایی پیروزی ارزشمندی را کسب کند.به نوعی استفان الشراووی جوان در شب تولد خود با تک گل ارزشمندش آلگری را بر روی نیمکت مربیگری میلان همچنان حفظ کرد.
آلگری پس از پیروزی 1-0 برابر جنوا به خبرنگاران گفت " فضای موجود اطراف میلان بسیار دشوارست و انتقادها از میلان بیش از حد.ما شایسته این پیروزی بودیم و فکر میکنم با توجه به عملکردی که تیمم در زمین فوتبال به نمایش گذاشتند ثابت میکند که انتقادها از میلان بیش از حد است.می توانستیم در نیمه نخست به گل برسیم و چندین صحنه پنالتی مشکوک نیز دیده شد اما به مانند بازی گذشته برابر مالاگا, ما اشتباهات بسیاری در پاس هایمان داشتیم"
" ما در یک فضای بسیار سنگین و دشوار این پیروزی را کسب کردیم و من از واکنش بازیکنانم نسب به شرایط موجود و پیروزی کسب شده بسیار خوشحالم"
پیش از این بازی در تمامی رسانه های ایتالیایی عنوان شده بود در صورتی که آلگری موفق به کسب پیروزی در این بازی نشود از نیمکت مربیگری میلان برکنار خواهد شد.
آلگری در این رابطه گفت " من کاملا در آرامش بودم چرا که تیم همیشه بخصوص در جلو دروازه حریفان عملکرد قوی ای داشته.با به ثمر رسیدن گل ها همه چیز آسان میشود من دقیقا چنین شرایطی را زمانی که در کالیاری بودم تجربه کرده ام"
میلان در این بازی برای بار دوم پس از بازی برابر مالاگا از هفته سوم لیگ قهرمانان اروپا از سیستم جدید 3-4-3 استفاده کرد با این تفاوت که بر خلاف بازی برابر مالاگا به پیروزی دست یافتند.
این مربی با تجربه در ادامه گفت "ما با این سیستم کمی بیشتر می توانیم حمله کنیم.صادقانه بگویم در حال حاضر سخت است که بگوییم چه چیزی بهتر یا بدتر است.زمانی که نتیجه بازی 1-0 شد ما چندین موقعیت گلزنی دیگر نیز بوجود آوردیم بنابراین امیدواریم که در بازی برابر پالرمو به این روند خود ادامه بدهیم"
الکساندر پاتو مهاجم روسونری سرانجام پس از هشت ماه دوری از میادین در این بازی نخستین حضورش از ابتدا در ترکیب میلان بود.
آلگری در رابطه با پاتو گفت " او امشب عملکرد خوبی داشت و اغلب خطرناک بود. او در هشت ماه گذشته تنها 1 بازی و نصفی بازی کرده است بنابراین برای او رسیدن به آمادگی کامل چندان آسان نیست.من او را تعویض کردم به این دلیل که خسته شده بود"
آلگری در پایان صحبت هایش در رابطه با مشکلات تیم گفت "فکر میکنم درمان میلان بسیار ساده است و آن کسب نتیجه است نه عملکرد تیمی .بدترین بازی فصل ما بازی برابر اندرلشت در هفته نخست لیگ قهرمانان اروپا بود"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]