تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 95 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الشراووی : این بهترین تولد زندگی من بود

الشراوی پس از پیروزی میلان برابر جنوا به اسکای گفت :

" من خیلی خوشحال هستم. این بهترین جشن تولد من بوده است که با یک گل به پایان رسید."

وقتی که خبرنگار اسکای به وی لقب پیش برنده ی میلان را داد گفت :
    " بسیار خوشحال هستم که این را به من می گویید. من همیشه کاری را که مربی از من می خواهد انجام می دهم و سعی می کنم در خدمت تیم باشم."

" بله شاید این گل آلگری را نجات داده باشد اما من فکر می کنم شایعات فراوانی حول او شنیده می شد اما هرگز او چنین شرایطی نداشت. ما با هم کار خواهیم کرد و به بازی بعدی فکر می کنیم."

" گلی که زدم بسیار مهم بود و می تواند اعتماد به نفس فراوانی به ما بدهد. من به این دلیل شادی نکردم که جنوا به من کمک کرد تا وارد فوتبال شوم و در یکی از بهترین و بزرگترین تیم های جهان برای کنم. من احترام زیادی برای آن ها قائل هستم."

"در مورد پاتو قضاوت نکنید همه می دانند که او چه کیفیت خوبی دارد اما مسئله این است که این اولین بازی او برای میلان پس از مدت هاست. متاسفانه مصدومیت های پی در پی مانع درخشش او شده است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آلگری : انتقادها از میلان بیش از حد است

ماسیمیلیانو آلگری که بشدت این روزها به دلیل نتایج ضعیف تحت فشار است موفق شد سرانجام برابر جنوا با تک گل الشراووی به پیروزی ارزشمندی دست یابد.

میلان که این روزها در سری آ ایتالیا و اروپا حال و روز خوشی ندارد موفق شد در سن سیرو به لطف درخشش استفان الشراووی,ستاره 20 ساله ی ایتالیایی پیروزی ارزشمندی را کسب کند.به نوعی استفان الشراووی جوان در شب تولد خود با تک گل ارزشمندش آلگری را بر روی نیمکت مربیگری میلان همچنان حفظ کرد.

آلگری پس از پیروزی 1-0 برابر جنوا به خبرنگاران گفت " فضای موجود اطراف میلان بسیار دشوارست و انتقادها از میلان بیش از حد.ما شایسته این پیروزی بودیم و فکر میکنم با توجه به عملکردی که تیمم در زمین فوتبال به نمایش گذاشتند ثابت میکند که انتقادها از میلان بیش از حد است.می توانستیم در نیمه نخست به گل برسیم و چندین صحنه پنالتی مشکوک نیز دیده شد اما به مانند بازی گذشته برابر مالاگا, ما اشتباهات بسیاری در پاس هایمان داشتیم"

" ما در یک فضای بسیار سنگین و دشوار این پیروزی را کسب کردیم و من از واکنش بازیکنانم نسب به شرایط موجود و پیروزی کسب شده بسیار خوشحالم"

پیش از این بازی در تمامی رسانه های ایتالیایی عنوان شده بود در صورتی که آلگری موفق به کسب پیروزی در این بازی نشود از نیمکت مربیگری میلان برکنار خواهد شد.

آلگری در این رابطه گفت " من کاملا در آرامش بودم چرا که تیم همیشه بخصوص در جلو دروازه حریفان عملکرد قوی ای داشته.با به ثمر رسیدن گل ها همه چیز آسان میشود من دقیقا چنین شرایطی را زمانی که در کالیاری بودم تجربه کرده ام"

میلان در این بازی برای بار دوم پس از بازی برابر مالاگا از هفته سوم لیگ قهرمانان اروپا از سیستم جدید 3-4-3 استفاده کرد با این تفاوت که بر خلاف بازی برابر مالاگا به پیروزی دست یافتند.

این مربی با تجربه در ادامه گفت "ما با این سیستم کمی بیشتر می توانیم حمله کنیم.صادقانه بگویم در حال حاضر سخت است که بگوییم چه چیزی بهتر یا بدتر است.زمانی که نتیجه بازی 1-0 شد ما چندین موقعیت گلزنی دیگر نیز بوجود آوردیم بنابراین امیدواریم که در بازی برابر پالرمو به این روند خود ادامه بدهیم"

الکساندر پاتو مهاجم روسونری سرانجام پس از هشت ماه دوری از میادین در این بازی نخستین حضورش از ابتدا در ترکیب میلان بود.

آلگری در رابطه با پاتو گفت " او امشب عملکرد خوبی داشت و اغلب خطرناک بود. او در هشت ماه گذشته تنها 1 بازی و نصفی بازی کرده است بنابراین برای او رسیدن به آمادگی کامل چندان آسان نیست.من او را تعویض کردم به این دلیل که خسته شده بود"

آلگری در پایان صحبت هایش در رابطه با مشکلات تیم گفت "فکر میکنم درمان میلان بسیار ساده است و آن کسب نتیجه است نه عملکرد تیمی .بدترین بازی فصل ما بازی برابر اندرلشت در هفته نخست لیگ قهرمانان اروپا بود"

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

طرفدار واقعی یعنی من
    فقط زمان پیروزی سر و کلم پیدا میشه! منم این برد رو تبریک میگم.
    تیم واقعا در شرایط بدی به سر می بره. برای خروج از این وضعیت حداقل چند برد متوالی لازمه.
    خوشحالم که سه شنبه میتونم برای اولین بار بازی تیم رو زنده ببینم و امیدوارم با یک نتیجه خوب شرایط بهتر هم بشه.
    هر بحث و اضهار نظرم رو می میزارم برای بعد از اون بازی.

4. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته به این پخش زنده هایی که قبلتر اعلام میشه اطمینان نکنین . چندین و چند بار گفتن که قراره بازی میلان پخش بشه ولی دقیقا همون موقعی که قراره بازی پخش بشه میان و چیز دیگه ای پخش میکنن.
    به هر حال ما هم امیدواریم بازی پخش زنده بشه و از همه مهمتر میلان پیروز میدان بشه . هر چند توی رنزو باربارا کار خیلی سختی داریم.
    اون هم جلوی گربه سیاهه میلان (پالرمو) که خیلی خوب از میلان امتیاز میگیره. به هر حال هر جوری شده باید این سه امتیاز رو کسب کنیم که از نون شب هم برای میلان واجبتره.

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو: دوباره زنده شده ام

الکساندر پاتو در بازی با جنوا پس از هشت ماه دوباره به میادین بازگشت. اردک مصدومیت طولانی مدت خود را پشت سر گذاشته و شب گذشته 72 دقیقه برابر جنوا بازی کرد .

این مهاجم برزیلی در حالی که خنده برلب داشت گفت: دوباره زنده شده ام، من بازی کردم، دویدم، شتابگرفتم و هیچ دردی احساس نکردم، بسیار خوشحالم. دوست دارم بازی کنم و کارم را خوب انجام دهم، پس دیشب برای من شب مهمی بود. قادر به انجام همه چیز هستم و احساس دردی ندارم و این حس خوبی است.

متاسفانه نتوانستم گلی به ثمر برسانم، اما سعی کردم به هم تیمی هایم کمک کنم. امیدوارم به زودی بتوانم گل بزنم و این اتفاق در بازی بعد رخ دهد.

استفان ال‌شراووی توانست گل ششم خود را در این فصل به ثمر برساند و تولد 20 سالگیش را جشن بگیرد، پاتو در رابطه با او گفت: ال‌شراووی در حال رشد است و بازیکن عالی است، او در مسیر درستی قرار دارد و امیدوارم به خوبی برای میلان بازی کند.

ما تلاش بسیاری انجام دادیم، اما این مهم بود که سه امتیاز خانگی رابعد از آن شکست های پیاپی بدست آوریم. اکنون باید تمام اتفاقات گذشته را فراموش کنیم و بر بازی بعدی تمرکز کنیم.

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Golden Boy 2012

سایت روزنامه توتو اسپورت یک نظرسنجی برگزار کرده مربوط به پسر طلایی 2012 که از بین بازیکنان مستعد و جوان اروپا میتونید به یک نفر رای بدید .
    لینک نظرسنجی رو میذارم و برین به الشاراوی رای بدین

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل پالرمو

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : بونرا - یپس - آچربی - مکسس - زاپاتا - آباته

هافبک : دی یانگ - کونستانت - آمبروزینی - فلامینی - مونتولیوو - امانوئلسون - نوچرینو - مونتاری

مهاجم : پاتو - الشاراوی - پاتزینی - بویان

مونتاری بعد از مدت ها از بند مصدومیت رها شده و برای این بازی جزو لیست بازیکنان دعوت شده قرار گرفته.

مصدومین : روبینیو - بواتنگ - دی شیلیو - آنتونینی

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نگرانی میلان برای بواتنگ و دی‌شیلیو

کوین-پرینس بواتنگ و متیا دی‌شیلیو از لیست میلان برای دیدار مقابل پالرمو در چهارچوب هفته دهم سری‌آ 13-2102 خط خوردند.

میلان در روز سه‌شنبه پیش‌رو به مصاف پالرمو خواهد رفت، و در همین راستا دو تن از مهره‌های خوب خود را به دلیل مصدومیت از دست داده است.

میلان تمرینات خود را امرزو در میلانلو از سر گرفت، اما دی‌شیلیو و بواتنگ به طور کامل در تمرینات و همراه گروه شرکت نکردند. بواتنگ از ناحیه زانو احساس ناراحتی کرد، و دی‌شیلیو نیز دچار سرماخوردگی شد، و بدین ترتیب هر دوی این بازیکنان محل تمرینات میلان را ترک کردند.

همچنین کریستین آبیاتی نیز به همراه گروه اصلی تمرین کرد، و به نظر می‌رسد از آمادگی کامل برای دیدار مقابل پالرمو برخوردار باشد.

دفاع سه‌نفره تنبیه نبود و برنامه‌ریزی شده بود

دانیه‌له بونه‌را تاکید دارد که آلگری به یک‌باره و از روی ناچاری به سراغ دفاع سه‌نفره نشتافته است، و از مدت‌ها پیش چنین برنامه‌ای را در سر داشته است.

میلان بعد از تغییرات بسیار در شیوه چیدمان خود در فصل جاری، اکنون در دو دیدار اخیر خود از نمایش 3-4-3 استفاده می‌کند.

مدافع ایتالیایی میلان در این باره گفت: سرمربی از مدت‌ها پیش این تصمیم را داشت که از دفاع 3‌نفره استفاده کند. او پیش از این در مورد احتمال استفاده چنین فورمیشنی با تعداد معدودی از بازیکنان صحبت کرده بود.

میلان در دیدار مقابل جنوا بعد از سه شکست متوالی در رقابت‌های داخلی و اروپایی، سرانجام به پیروزی رسید: تمرینات طول هفته گذشته بسیار به ما کمک کرد. این زمان این فرصت را در اختیار ما قرار داد تا به مسائل بسیاری توجه کنیم.

مطمئناً تغییر چیدمان تیم در جهت تنبیه ما نبوده است، بلکه راه حلی برای پرداختن به مسائل مهم و کلیدی بوده است. ما از این تغییر برای خروج از بحران کنونی استفاده خواهیم کرد، و به این دید به آن توجه داریم. دیدار مقابل پالرمو به ما نشان خواهد داد که ما در چه مرحله‌ای قرار داریم.

میلان در دیدار بعدی خود در روز سه‌شنبه به مصاف پالرمو خواهد رفت و به نظر می‌رسد آلگری تمایل دارد تا بعد از دیدار مقابل مالاگا و جنوا، مقابل پالرمو نیز به عنوان سومین دیدار خود از نمایش 3-4-3 استفاده ببرد.

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پالرمو-میلان:تلاش روسونری برای تکمیل پیروزی برابر جنوا و خروج از بحران

ماسیمیلیانو آلگری,مربی میلان امیدوارست پس از پیروزی شنبه شب برابر جنوا,حال با کسب 3 امتیاز دیگر در سیسیل از بحران خارج شوند

برای تیم میزبان,ابل هرناندز مهاجم مهاجم جوان پالرمو همچنان به دلیل مصدومیت طولانی مدتش مجبور است همچنان تا آغاز سال جدید میلادی بازی های تیمش را از روی سکوها دنبال کند در حالی که میلان میلانوویچ مدافع 21 ساله پالرمو نیز همچنان تا اواسط نوامبر به دلیل مصدومیت دور از دسترس است.

در سوی دیگر برای تیم میهمان,میلان با توجه به مصدومیت روبینیو از ناحیه ران و عدم حضورش بر روی نیمکت روسونری در بازی قبل برابر جنوا حضورش برای بازی برابر پالرمو از هفته دهم سری آ نا مشخص است.

ماکس آلگری,سرمربی 45 ساله میلان ممکن است پس از عملکرد ضعیف پاتو در هفته پیش برابر جنوا او را به نیمکت منتفل کند و به بازیکنی چون جیانپائولو پاتزینی فرصت دهد.بازیکنی که در تلاش است تا آلگری را تحت تاثیر قرار دهد.

اما برای میلان,سوال مهمی که پیش از بازی برابر پالرمو مطرح است استفاده از سیستم 3-4-3 در دو بازی اخیر گذشته میلان است که آیا آلگری برای بازی سه شنبه شب نیز قصد دارد از این سیستم استفاده کند یا اینکه ترجیح میدهد به سیستم همیشگی 2-1-3-4 خود بازگردد.

آیا میدانید؟

پالرمو با کسب تنها 7 امتیاز از 9 بازی در رده هیجدهم سری آ ایتالیا قرار دارد اما آنها میتواند با پیروزی سه شنبه شب برابر میلان جایگاه این تیم در رده دهم سری آ را پس بگیرند.

تیم میزبان پالرمو در دو بازی اخیر خود در سری آ ایتالیا موفق به گلزنی نشده اما گلی نیز دریافت نکرده اند.

در حالی که 9 هفته از آغاز سری آ ایتالیا می گذرد پالرمو تنها موفق شده در 3 بازی از 9 بازی گلزنی کند و با به ثمر رساندن تنها 6 گل در بدترین شرایط گلزنی به مصاف میلان میرود.

میلان در تابستان گذشته بدنبال خروج بازیکنان کهنه کار و فروش ستار های خود متحمل تغییرات بسیاری شده در این فصل از رقابت های سری ا در هفت بازی اخیر خود تنها دو بار موفق به کسب پیروزی شده است.

استفان اشراووی (تصویر سمت راست) ستاره خط حمله میلان با به ثمر رساند 6 گل در سری آ به همراه کاوانی از بهترین گلزنان سری آ تا هفته نهم این رقابت ها هستند.

میلان و پالرمو از 10 بازی اخیر خود با یکدیگر در سری آ ایتالیا هر کدام 5 پیروزی کسب کرده اند.آخرین تساوی این دو تیم در سری آ به فوریه 2007 بازمیگردد.

آلگری: پالرمو یک آزمون دشوار خواهد بود

سرمربی میلان ماسیمیلیانو آلگری اذعان کرد که بازی برابر پالرمو یک آزمون دشوار برای بازی سه شنبه خواهد بود. روسونری به سیسیل سفر کرده است تا فردا در مقابل مردان جیان پبروگازپرینی برای بدست آوردن دومین پیروزی پیاپی در سری‌آ بجنگند.

آلگری در کنفرانس خبر قبل از بازی گفت: پالرمو خوب بازی می کند، تیم های گاسپرینی فوتبال سنتی خوبی به نمایش می گذارند و آن ها همیشه در فرم خوبی هستند.

این یک بازی سخت برای ما خواهد بود و باید در مقابل بازیکنان با کیفیتی مثل فابریزیو میکولی قرار بگیریم، شنبه بازی را بردیم اما باید آنچه اتفاق افتاده است، را فراموش کنیم زیرا امتیازهای بسیار کمی کسب کرده ایم. همچنین باید به سرعت در جدول حرکت کنیم، اما باید بازی به بازی جلو برویم و به هر بازی فکر کنیم.

آلگری در مورد پاتو و ال‌شراووی این گونه گفت: فکر می کنم فردا پاتو در کنار ال‌شراووی بازی را شروع خواهد کرد، استفان بازی های با کیفیتی این فصل به نمایش گذاشته و واقعا قدرت خوبی به تیم منتقل کرده است. پاتو در بازی آخر هفته خوب بازی کرد با اینکه از مصدومیت بلند مدتی رهایی پیدا کرده بود.

کوین پرینس بواتنگ با مشکل زانو روبه رو خواهد بود، اما سولی مونتاری به تیم برگشته و او را به تدریج به تیم اضافه خواهیم کرد.

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رئیس سابق پادوا شگفت زده از درخشش ال‌شراووی

رئیس سابق پادوا الساندرو دال‌کانتو شروع تحسین برانگیز ال‌شراووی در سری‌آ را مورد ستاایش قرار داده است. مهاجم 20 ساله ی میلان با شش گل در صدر جدول گلزنان سری‌آ قرار دارد و مربی سابق او در باشگاه ونتو از پیشرفت چشم گیرش شگفت زده شده است.

او در مصاحبه با توتومرکاتو گفت: اصلا انتظار نداشتم که با این سرعت پیشرفت کند، اما هرگز در کیفیت بازی او تردیدی نداشتم. او شانس بسیار بزرگی هم در میلان بدست آورد چراکه آن ها در تابستان بسیاری از ستارگان خود را از دست دادند،

اما استفان هم بسیارتلاش کرده است.سن پایین در ایتالیا یک مشکل است، ما در کشورمان زیاد به بازیکنان جوان فرصت نمی دهیم.

دال‌کانتو همچنین در باره ی موقعیت مخاطره آمیز آلگری گفت: او دست به کار بزرگی زده است، میD9

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امیر قطر به دنبال خرید میلان

به گزارش بخش ایتالیایی سایت گل، سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه میلان، احساس می کند زمان خداحافظی اش از روسونری فرا رسیده و آماده است تا این باشگاه را به شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی، امیر قطر بفروشد.

باشگاه میلان در یک سال اخیر با مشکلات مالی زیادی دست به گریبان بوده و مجبور به فروش ستاره هایی مانند زلاتان ابراهیموویچ و تیاگو سیلوا در تابستان شده است؛ ضمن اینکه برای کاهش هزینه های باشگاه، قرارداد بازیکنان باتجربه ای مانند نستا، گتوزو و کلارنس سیدورف نیز تمدید نشد.

با این وجود، میلان همچنان با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کند و به همین برلوسکونی که به دنبال تجدید حیات سیاسی است، در مورد ادامه حضورش در راس باشگاه پرطرفدار میلان دچار تردید شده است.

نخست وزیر سابق ایتالیا به تازگی به اتهام کلاهبرداری مالیاتی به 12 ماه حبس محکوم شده و اکنون به دنبال این است رد این محکومیت با فرجام خواهی است.به همین دلیل آماده است تا باشگاه را به بهترین قیمت واگذار کند و در این بین، شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی از بیشترین شانس برای خرید این باشگاه برخوردار است.

گفته می شود یک پیشنهاد 500 میلیون یورویی، برلوسکونی را به فروش باشگاهش راضی خواهد کرد.کمپانی هایی مانند گازپروم و فره رو نیز به دنبال خرید میلان هستند اما امیر قطر از شانس بیشتری برخوردار است.

20. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •