تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 328 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب هنوز ابتدای فصلیم و امتیاز از دست دادن درسته که اصلا مطلوب نیست ولی وقتی روند دو قطبی لالیگا از سر گرفته بشه ما کماکان در تعقیب بارسا خواهیم بود .

دیشب شبی نبود که بگیم یک یا دو بازیکن خوب نبودند ؛ غیر از پپه و تا حدودی مودریچ و گهگاه مارسلو باقی بازیکنها از لحاظ عملکرد در زیر خط فقر ! قرار داشتند

نمیدونم چرا هر موقع من بازیهای رئال رو میبینم آلونسو بدترین نمایشش رو داره و هر موقع نمیبینم کامنتها بیانگر اینه که آلونسو فرازمینی بازی کرده ! آلونسو رو من هرموقع در زمین میبینم کار خاصی ازش نمیبینم به عنوان هافبک دفاعی یا هافبک مرکزی ، به نظر من آلونسو عنصر ناهمگن رئال مادرید در خط میانیه ، خط میانی ای که سرعتی باور نکردنی داره و به شدت ایستا بودن آلونسو ( حداقل در بازی دیشب ) ریتم و توازن و تعادل رو در این خط هافیک به هم میزنه .

نقطه ی قوت بازی دیشب رئال مادرید پپه بود ؛ از نظر من بهترین بازی ای بود که از پپه دیده بودم ، فوق العاده در دفاع و عالی در انتقال .

اگر بخوایم نفر به نفر بررسی کنیم کسی خوب نبود و مجبوریم با فاکتور از پپه و مودریچ و با ارفاق مارسلو بگیم همه در فرم خوبشون نبودند و البته سویا هم تیمی بود که سرعت بازی خیلی خوبی رو داشت و حتی در زمانهایی این رئال سریع رو مغلوب سرعت خودشون میکردند به خصوص ناواس که واقعا آزار داد خط دفاع رو .

یک نکته ی کلی هم بگم : وقتی شما در بازی ای هستی که نیاز مبرم به 3 امتیاز داری ؛ هیچ چیز به اندازه ی دریافت یک گل زودهنگام بد نیست ؛ یعنی شما در شرایطی قرار میگیری که قبل از پیروزی باید به مساوی فکر کنی ... اون هم گلی که کم مونده بود تا تور دروازه رو منهدم کنه !

پی نوشت : مطمئنم اون توپ دقیقه ی 60 از دوقدمی دروازه ی خالی که راموس به بیرون زد رو اگر 100 بار دیگه در اون موقعیت قرار بگیره نمیتونه بیرون بزنه !!!

2. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

دو هفته قبل تعریف کردم از رونالدو که خودخواهیش رو کنار گذاشته و...
    انگار باید پستمو ویرایش کنم
    رونالدو هنوز همون پسر سابقه
    مهم ترین عامل باخت دیشب (چه مورینیو انکار کنه و چه نکنه) خود رونالدو
    به قدری حاشیه و دو دستگی در تیم بود که به قول مورینیو اصلا تیم نداشتیم
    تیم شدیدا افت کرده
    بنزما وظیفه اصلیش که گلزنیه رو فرموش کرده و چند تا بازی پشت سر همه(به خصوص تیم ملی) که داره پاس گل میده لول
    دیشب هم یه پاس فوق العاده به راموس داد که ...
    جو نامطلوب باشگاه کاملا رو هیگی تاثیر گذاشته بود
    تا حالا دیده بودید هیگی انقدر عصبی باشه؟
    از دقیقه دو داشت پاچه میگرفت لول
    از دی ماریا هم واقعا بدم میاد
    این بازیگن همه چی داره به جز مغز

لعنت به آس
    درست موقعی که وضع رونالدو داشت خوب میشد اون بحث مضحک پرز رو راه انداخت

اگر من سیتی رو ببریم این 8 امتیاز واسه من هیچ ارزشی نداره
    اونی که دنبالشیم UCL اه

4. 4 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خوب بالاخره تونستم یه بازی از ریال این فصل ببینم ( به جز بازی با بارسا البته ) ...
    بازی خوبی نبود ... به نظر من بیشتر روی تاکتیک ضرر کردیم ... به کسی بر نخوره ها .. اخه من هر وقت نظرمو گفتم به یه سری بر خورده . اینجا نه ها ... کلا گفتم ..
    ولی سویا خیلی خوب بازی کرد .. باید قبول کرد .. اون پاسایی که اونا به هم می دادن و دریبلاشون رو واقعا ریالیا وقتی رو فرم باشن اون کارا رو می تونن بکنن ... اون گل رو خداییش خیلی سخت بود زدنش ،،، سانتر رو کوبوند چه قدر هم دقیق .
    از اون طرف هم ریالیا مخصوصا هیگواین توپا رو تو در و دیوار می کوبوندن ...
    چرا شما می گین مارسلو خوب بود ؟‌ ماشالا واسه خودشون یه اتوبان همت درست کرده بود اوونجا ... که اخر بازی راموس بیشتر متمایل شد به اون سمت ... که خیلی بهتر شد ...
    من یه چند تا نکته رو نفهمیدم ... چرا بازیکنایی که توانایی دریبل (۱۰۰ در ۱۰۰ منظورمه) رو ندارن اصرار دارن دریبل کنن وقتی که حتی رونالدو و اوزیل نمی تونن دریبل کنن ... منظورم بیشتر روی خدیرا و په په هست ... په په از لحاظ دفاعی خیلی خوب بازی کرد البته ... من باز هم نفهمیدم چرا زابی جلو تر نیومد و خدیرا جلو بازی می کرد ... اومدن کایخون به چه دلیل بود ؟ موندن هیگواین چه طور ؟‌ چرا اوزیل این قدر زود تعویض شد ؟‌‌ مطمنن بهتر از هیگواین بودش که داشت الکی همه چیزو شوت می کرد ( هم بازیکنا هم موقعیتا ).
    نمیدونم چرا هر موقع من بازیهای رئال رو میبینم آلونسو بدترین نمایشش رو داره و هر موقع نمیبینم کامنتها بیانگر اینه که آلونسو فرازمینی بازی کرده ! آلونسو رو من هرموقع در زمین میبینم کار خاصی ازش نمیبینم به عنوان هافبک دفاعی یا هافبک مرکزی ، به نظر من آلونسو عنصر ناهمگن رئال مادرید در خط میانیه ، خط میانی ای که سرعتی باور نکردنی داره و به شدت ایستا بودن آلونسو ( حداقل در بازی دیشب ) ریتم و توازن و تعادل رو در این خط هافیک به هم میزنه .
    البته به نظر من الونسو بد نبود ...
    اون به خاطر این بود که مخصوصا بعد از تغییری که توی تیم داد . نقش الونسو هی دفاعی تر شد ... و مجبور بود همون جا وایسته ...که البته چند تا موقعیت پشتش اینجاد شد .. اونم اخر بازی بود ... قبلش همه حمله ها از چپ بود .

ولی به صحنه توی این بازی خیلی بهم حال داد :دي اون صجنه که دی ماریا داشت می دوید یکی گرفتش نخورد زمین بعدش یکی دیگه اومد زد بهش .. بازم نخورد زمین بعدش یهو اومد برگرده بره پیش نفر اول خوردش به دوومیه خورد زمین .. ته خنده بود اون صحنه :دي بعدش هم جالب بود . اومد بلند شه بره دعوا کنه الونسو اومد گفت بخواب ... :دي اونم یهو پاشو گرفت :دي

6. 8 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مارسلو که پست اصلیش یادش رفته بود و تو زمین واسه خودش راه میرفت ! اگه سویا یکم دقت میکرد از همون سمت 2-3 تا گل دیگه هم میتونست بزنه !
    اوزیل و دی ماریا افت شدیدی دارن و به نظرم باید تا چند بازی نیمکت نشین باشنن تا حالشون جا بیاد
    رونالدو هم که از اول فصل داره اینجوری بازی میکنه . حالا بازیش به کنار این حاشیه هایی که درسته میکنه اصلی ترین ضربه رو تیم میزنه .

در هر حال 8 امتیاز عقب هستیم و امکان نداره این اختلاف امتیاز رو تا نیم فصل دوم بتونیم جبران کنیم ! در فصل قبل کلا 14 امتیاز از دست دادیم . این فصل تا حالا 8 امتیاز رفته !

8. 4 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دیشب بدترین بازی رئال بود.هم رونالدو و هم رئال دارن از مسی و بارسا عقب میوفتن.از نظر من واقعا الان به کاکا نیاز داریم.شاید فعلا تو افت هست ولی از دیماریا بهتره.رونالدو هم بعضی اوقات داره زیادی پاسکاری میکنه.خوبه دریبلش 100%هست.

10. 5 کاربر از nima cr7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

پ.ن : یه خبر هم خودمون ترجمه کنیم

آربلوا ، اسین ، مودریچ ، کاروالیو ، آلونسو و رونالدو ؛ بار ها مقابل منچستر سیتی قرار گرفته اند ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر چه رئال مادرید تا کنون هرگز در مسابقه ای رسمی از این شش بازیکن مقابل من سیتی استفاده نکرده است،
    اما این بازیکنان هر کدام بار ها در قالب تیم های دیگر ، رونالدو ( منچستر یونایتد) و آلونسو و آربلوا(لیورپول) اسین و کاروالیو (چلسی) مودریچ (تاتنهام )
    به مصاف تیم دوم شهر منچستر رفته اند ... تیمی که بعد از 44 سال زیر سایه ی منچستر یونایتد بودن بالاخره دستش به جام رسیده است ،
    امید وار است با مانچو موفقیت هایی را کسب کند.
    شماره هفت پرتغالی تا کنون 11 بار به مصاف سیتی رفته است و توانسته است تعداد 4 گل در این 11 بازی به ثمر برساند.
    همچنین تعداد پیروزی های او با اسین برابری می کند.
    اما آربلوا و ژابی حتی یک باخت هم مقابل این تیم نداشته اند.
    لوکا هم از مجموع 7 مسابقه ، سه برد یک تساوی و سه شکست رسیده است...
    به طور کلی می توان گفت بازیکنان رئال مادرید کارنامه ی نسبتا خوبی در برابر این تیم داشته اند.:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این بازی 18 سپتامبر ساعت 23 و 15 دقیقه ی PM در سانتیاگو برنابئو برگزار میشود.
    Last edited by CRIS Joon CR7; 17-09-2012 at 17:49.

12. 9 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

چرا این جا این قدر سوت و کوره ؟ خیر سرمون امشب بازی خیلی مهمی داریما ...

منچستر سیتی خیلی قویه ولی من یه حسی دارم نتیجه ی بدی نمی گیریم ... مخصوصا با این حواشی اخری که ایجاد کردن ... مورینیو وقتی می رسه به بازی های خیلی مهم از این کارا می کنه ... فک کنم این دفعه هم بقیه رو تو کارش دخیل کرده ... :دي بازی با سویا شاید یه مقدار برای به بازی گرفتن منچستر سیتی بودش ..
    شاید بهشون گفته بود به خودتون فشار نیارین که الان هم فک می کنم واقعا کسی به خودش فشار نیورد ... حتی توی ضد حمله ها ... هیچ کی درست و حسابی نمی دویید ..

کلا باید ببینیم ترکیب ها چین و ۲ تیم چه جوری می خوان بازی کنن ...

دلم واسه بردای ۶ ۷ گله ی قدیم تنگ شده :دي هت ریکای رونالدو .. بازی های تیمی عالی ... بنزما و اوزیل و دیماریای روی اوج ... خیلی دوس دارم ۲ باره امشب ببینمشون ...

14. 7 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    زیر سایه خدا

پيش فرض

امیدوارم رئال تو لیگ قهرمانان جبران کنه
    هر چن با برد بارسلون تو ابتدای فصل من یکی رو از این فصل خشنود کرد

16. 3 کاربر از siam2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خوب تبریک میگم این برد رو به هوادارای رئال.
    مردیم و زنده شدیم تا رئال برد! به نظرم رئال تو این بازی خط دفاعی ضعیفی داشت، مخصوصاً واران که زیاد جالب بازی نکرد.
    تو این بازی موقعیتهای زیادی داشتیم، مخصوصاً نیمه اول. جو هارت هم واکنشهای خوبی داشت ولی گل سوم رو بد خورد.
    رونالدو هم بالاخره گل زد و مهمتر از اون خوشحالی کرد!

18. 4 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه <<DaRk kNiGhT>>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

واااای
    چه بازی بود.از اونا که تا سالهای تو یادمون میمونه.خوشحالی مورینیو فوق‌العاده بود....
    تبریک به همه رئالی ها.

20. 4 کاربر از <<DaRk kNiGhT>> بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •