تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 68 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام ببخشید ولی من اولش هم خدمتون گفتم تو ساخت این کنترل دست ساز ناموفق بودم دلیلش رو هم نمیدونم.

دوتا مطلب:

1 - در مورد فریمور : آیا آپدیت کردن تلویزیون ریسکی داره؟چون یکی از این تعمیرکارای تلویزیون گفت ممکنه از کار بندازه تلویزیون رو.بعدش هم من الان فایلو با فلش به تلویزیون نزدم.ولی وقتی رفتم منو بعد ساپورت گزینه آپگرید هم غیر فعال بود.

2 - اینکه احتمالش هست با آپدیت کردن گزینه ی لوکال ست فعال بشه یا نه؟

3 - من که ناموفق بودم تو ساخت کنترل آیا امکانش هست که برایم من کنترل دست ساخت رو پست کنین و من هزینه ی اون رو پرداخت کنم؟

4 - اینکه آیا امکانش هست لوکال ست رو هم فعال کنی ولی باز نشه فارسی کرد یعنی اصلا نداشته باشه؟

ممنون میشم جواب تک تکشون رو بدین. من تقریبا تمام صفحه ها رو خوندم.کنترل رو هم ساختم که نشد.تا جایی که من متوجه شدم باید بری منوی مخفی تو اون حالت با کنترل دست سازی که داری و پخش فایل صوتی که به چشمی گیرنده تلویزیون نزدیک باشه .همین کار باعث باز شدن گزینه های غیر فعال میشه بقیشو هم بعد با تاغیر لوکال ست هست.
    که من توی همون کنترل دستی و فایل سوتی یا بهتر بگم فعال کردن گزینه لوکال ست موندم
    ************************************************** ************************************************
    دوست عزیز بزرگتریت هکر های سایت معروف سامسونگ که برعلیه سامسونگ اقدام میکنند به دلیل محدودیت های اخیر شرکت سامسونگ است در برنامه ریزی نسل جدید این تلویزیون ها . و با سیاست شما کاملا فرق میکند . هرگز به داخل سرویس منو نروید . چیزی که همگی فروم های خارجی میگویند را رعایت کنید . مقدار فایده ای که از دستکاری تی وی میگیرید نسبت به ضررش بسیار ناچیز و برابر صفر است . هرگز فایل صوتی باز کردن سرویس منو تخصصی اینجینر را حتی با آیفون هم انجام ندهید . و ال ای دی دست ساز و ریموت کنترل را فراموش کنید . درصد خرابی بسیار بالاست .هرگز تی وی را اپدیت نکنید اگر مشکل جدی ندارید . طبق گزارشات به هنگام اپدیت کلیه تنظیمات کارخانه ای و کالیبریشن شما طبق الگوریتم پچ جدید خواهد شد و کاملا با تی وی روز اول شما فرق خواهد کرد اگر دقت کنید . وتغییراتی که اصلا برای شما مشهود نیست . هر کمپانی تی وی را وقتی آماده فروش میشود با بهترین کیفیت که در حد توان اوست به بازار عرضه میکندو تا چندین سال نیازی به اپدیت ندارد . . پس شما نمیتوانید بعد از خرید آن .با یک اپدیت تغییر بزرگی در آن ایجاد کنید . به جز خسارت . کلا اپدیت برای افرادی است که انتظاری بیش از دیدن یک تصویر خوب و واضح دارند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

************************************************** ************************************************
    دوست عزیز بزرگتریت هکر های سایت معروف سامسونگ که برعلیه سامسونگ اقدام میکنند به دلیل محدودیت های اخیر شرکت سامسونگ است در برنامه ریزی نسل جدید این تلویزیون ها . و با سیاست شما کاملا فرق میکند . هرگز به داخل سرویس منو نروید . چیزی که همگی فروم های خارجی میگویند را رعایت کنید . مقدار فایده ای که از دستکاری تی وی میگیرید نسبت به ضررش بسیار ناچیز و برابر صفر است . هرگز فایل صوتی باز کردن سرویس منو تخصصی اینجینر را حتی با آیفون هم انجام ندهید . و ال ای دی دست ساز و ریموت کنترل را فراموش کنید . درصد خرابی بسیار بالاست .هرگز تی وی را اپدیت نکنید اگر مشکل جدی ندارید . طبق گزارشات به هنگام اپدیت کلیه تنظیمات کارخانه ای و کالیبریشن شما طبق الگوریتم پچ جدید خواهد شد و کاملا با تی وی روز اول شما فرق خواهد کرد اگر دقت کنید . وتغییراتی که اصلا برای شما مشهود نیست . هر کمپانی تی وی را وقتی آماده فروش میشود با بهترین کیفیت که در حد توان اوست به بازار عرضه میکندو تا چندین سال نیازی به اپدیت ندارد . . پس شما نمیتوانید بعد از خرید آن .با یک اپدیت تغییر بزرگی در آن ایجاد کنید . به جز خسارت . کلا اپدیت برای افرادی است که انتظاری بیش از دیدن یک تصویر خوب و واضح دارند .
    من فقط میخوام منوش رو فارسی کنم یعنی اینکار رو انجام ندم؟ احتمال ایجاد مشکل برای تلویزیون هستش؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من فقط میخوام منوش رو فارسی کنم یعنی اینکار رو انجام ندم؟ احتمال ایجاد مشکل برای تلویزیون هستش؟
    دوست عزیز
    اگر طبق دستورالعملهای که در رابطه با فعال سازی گفته شده عمل کنید و به آیتم دیگر دست نزنید هیچ اتفاقی نمی افتد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من با گوشی نوکیا تست کردم اما نتونستم جواب بگیرم وقتی تو منوی مخفی هستم و به ترتیب فایل FACTORY+3SPEED_inv و سپس 3SPEED_from_REMOTE_inv رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته والبته ابن رو هم بگم که تو فایل زیپی که شما واسه دانلود قرار دادبد دو تا فایل Factory بود( FACTORY_from_REMOTE_inv و FACTORY+3SPEED_inv) و من با هر دو تا تست کردم و نشد.صدای گوشی رو هم تا ته یلند کردم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    Last edited by cvbcv; 12-10-2013 at 19:37.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من با گوشی نوکیا تست کردم اما نتونستم جواب بگیرم وقتی تو منوی مخفی هستم و به ترتیب فایل FACTORY+3SPEED_inv و سپس 3SPEED_from_REMOTE_inv رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته والبته ابن رو هم بگم که تو فایل زیپی که شما واسه دانلود قرار دادبد دو تا فایل Factory بود( FACTORY_from_REMOTE_inv و FACTORY+3SPEED_inv) و من با هر دو تا تست کردم و نشد.صدای گوشی رو هم تا ته یلند کردم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    دوست عزیز
    اول اینکه فایل مورد نظر FACTORY+3SPEED_inv این است و دوم اگر ریموت را بطور صحیح درست کرده باشید برای تست آن کافیست وقتی که ریموت را به موبایل وصل کردید با یک موبایل دیگر از طریق دوربین موبایل دوم ال ای دی ریموت را تماشا کنید و سپس موبایلی که ریموت به آن است فایل صوتی را اجرا کنید اگر ریموت درست باشد شما باید نور حاصل از اجرای فایل صوتی را به وسیله دوربین موبایل دوم ببینید در صورت صحیح بودن آنگاه تلویزیون را در حالت خاموش می گذارید و سپس با کنترول معمولی خود تلویزیون این کلید هارا پشت سرهم می زنید
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power

وقتی وارد منوی مخفی شدید آنگاه با آن کنترول دست ساز رو به تلویزیون و نزدیک به آن فایل صوتی را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان می شود و سپس نا پدید می گردد این به منزله این است که شما منو مخفی را بطور کامل باز کردید پس از آن می توانید بنابر نیاز تان آن ایتمها را تغییر دهید
    هشدار: به هیچ وجه به آیتمهای دیگر که در دستورالعمل نیامده دست نزنید که باعث خرابی و خسارت می شود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    اول اینکه فایل مورد نظر FACTORY+3SPEED_inv این است و دوم اگر ریموت را بطور صحیح درست کرده باشید برای تست آن کافیست وقتی که ریموت را به موبایل وصل کردید با یک موبایل دیگر از طریق دوربین موبایل دوم ال ای دی ریموت را تماشا کنید و سپس موبایلی که ریموت به آن است فایل صوتی را اجرا کنید اگر ریموت درست باشد شما باید نور حاصل از اجرای فایل صوتی را به وسیله دوربین موبایل دوم ببینید در صورت صحیح بودن آنگاه تلویزیون را در حالت خاموش می گذارید و سپس با کنترول معمولی خود تلویزیون این کلید هارا پشت سرهم می زنید
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power

وقتی وارد منوی مخفی شدید آنگاه با آن کنترول دست ساز رو به تلویزیون و نزدیک به آن فایل صوتی را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان می شود و سپس نا پدید می گردد این به منزله این است که شما منو مخفی را بطور کامل باز کردید پس از آن می توانید بنابر نیاز تان آن ایتمها را تغییر دهید
    هشدار: به هیچ وجه به آیتمهای دیگر که در دستورالعمل نیامده دست نزنید که باعث خرابی و خسارت می شود
    آقای متین پور ،ریموتی که من درست کردم یکی از LED به رنگ ابی روشن شده ولی اون یکی روشن نشده،فکر میکنید یکی از دیود ها خرابه؟

وبرایش:
    ببینید بک اتفاقی برای من میوفته،وقتی ریموت رو به گوشی وصل میکنم و تا انتها فیش رو وارد گوشی میکنم علامت هدفون میاد ولی هیچ کدوم از دیود ها روشن نمیشه اما وقتی فیش رو تا انتها وارد نمیکنم علامت هدفون نمیاد اما یکی از دیودها روشن میشه.چرا اینجوریه؟
    Last edited by cvbcv; 12-10-2013 at 21:14.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوباره دوستان یک اتفاق خیلی بد برای من افتاده هر کاری مبکنم دیگه به منوی مخفی نمیره؟مبشه راهنماییم کنید که چه کار کنم.

درست شد باتری کنترل تموم شده بود(همچین ترسیدم که .....)
    Last edited by cvbcv; 12-10-2013 at 22:15.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقای متین پور ،ریموتی که من درست کردم یکی از LED به رنگ ابی روشن شده ولی اون یکی روشن نشده،فکر میکنید یکی از دیود ها خرابه؟

وبرایش:
    ببینید بک اتفاقی برای من میوفته،وقتی ریموت رو به گوشی وصل میکنم و تا انتها فیش رو وارد گوشی میکنم علامت هدفون میاد ولی هیچ کدوم از دیود ها روشن نمیشه اما وقتی فیش رو تا انتها وارد نمیکنم علامت هدفون نمیاد اما یکی از دیودها روشن میشه.چرا اینجوریه؟
    دوست عزیز
    وقتی که دو دیود را باهم لحیم می کنید بعد از آنهرجفت پایه را با چسب نواری برق عایق کنید که به آن جفت پایه دیگر اتصالی نکند و یایه ها را به پایه فیش درست لحیم کنید بطوری که به بدنه اتصال نداشته باشد وسلام

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا ممنون از لطفتون مشکل منوی فارسی حل شد.فقط مشکل ساعت دارم که گزینه gmt رو اصلا ندارم میرم خودکارو میزارم دستی فقط ساعت تلویزیون عوض میشه ساعت epg اشتباه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا ممنون از لطفتون مشکل منوی فارسی حل شد.فقط مشکل ساعت دارم که گزینه gmt رو اصلا ندارم میرم خودکارو میزارم دستی فقط ساعت تلویزیون عوض میشه ساعت epg اشتباه
    دوست عزیز
    در این پست جواب تان را دادم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •