تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 24 از 325 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه s@har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

در مورد تاثیر امتحان های سال سوم تو کنکور... اگه تاثیرش منفی باشه بازم تو کنکور دخالت میدن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نه داداش من رشته ام تجربی بوده و اگر هم بخوام کنکور بدم علاقه مند رشته های پزشکی و مربوط به پزشکیم برا همین برام مهمه که ریاضی و فیزیکم خوب بزنم تا بتونم یه چیز خوب قبول شم
    اره باید بزنی ولی خیلی سخته فک نکن راحته خیلی باید تلاش کنی ولی بعید میدونم بتونی بالای 30 بزنی اخه هم سخته هم وقت نیست

30 بزنی عالیه قبول شدنت 50 50 میشه

3. این کاربر از mohsenevil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در مورد تاثیر امتحان های سال سوم تو کنکور... اگه تاثیرش منفی باشه بازم تو کنکور دخالت میدن؟

اگه رتبتو از مثلا 1000 بیاره 900 نه تاثییر نمیدن ولی اگه 1000 رو بکنه 1100 اره میدن

5. این کاربر از mohsenevil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این لینک و نگاه کنین.
    خوب حالا که شما میگین سوال میاد. ینی این بودجه بندیایی که تو نت میذارن قابل اطمینان نیستن پس ؟
    البته اینو که پیدا کردم آمار رو کلا جز حذفی ها نذاشته فقط فصل هشتم رو نوشته.
    + کسی میدونه فیزیک 1 کودوم قسمتهاش میاد؟
    من فقط گاج فیزیکو ددیم درست بود وهمه رو داشت 6 بخشش حذف شده بود به نظرم صبرک ن تا شهریور بعدش برو ببین

7. این کاربر از mohsenevil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmehrzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون.
    این لینک و نگاه کنین.
    خوب حالا که شما میگین سوال میاد. ینی این بودجه بندیایی که تو نت میذارن قابل اطمینان نیستن پس ؟
    البته اینو که پیدا کردم آمار رو کلا جز حذفی ها نذاشته فقط فصل هشتم رو نوشته.
    + کسی میدونه فیزیک 1 کودوم قسمتهاش میاد؟
    بخش 8 رو كه خود كتابم نوشته بود اين بخش براي مطالعه هستش
    فيزيك از مباحث آينه ها و عدسي ها مياد كه فكر كنم فصل 4 و 5 بود

تاثير مثبت داره ، تاثير منفي نداره ( طبق گفته ي سازمان سنجش )
    ضمنا معدل اثر داره ، نه نمره ي درسي خاص

9. این کاربر از mmehrzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اطلاعات درست اینه:

معدل تأثیر نداره. نمره ی هر درسو بطور جداگونه اثر میدن. و نمره ی هر درس تأثیر مثبت داره. به این معنی که اگر معدلت بالا باشه، توی کارنامه ی کنکورت کنار ترازت یه ستاره میزنه و مینویسه که معدل برای شما تأثیر مثبت داشته. و اگرم معدلت خوب نباشه، دیگه ستاره نمیزارن و چیزی نمینویسن.

من پارسال کنکور دادم و معدل نهایی سومم دقیقن 19 شده بود. ما 89 که امتحان نهایی دادیم فک کنم از اون سختتر نمیشد امتجان بگیرن. ولی من اختصاصی ها رو عالی داده بودم. مثلن حسابانم 20 شد! جبر 19.5 و ... . خلاصه خیلی روی تأثیر معدل تو کنکورم حساب باز کرده بودم. ولی اصلن اونطوری که فکر میکردم تأثیر نزاشت. رتبم بدون در نظر گرفتن معدل حدود 5000 تخمین زده میشد. که گفتم معدلم میاره بالا و میشم 4000 اینا. ولی رتبم شد 5500 !! تازه توی کارنامم ستاره زده بود و نوشته بود معدل برای شما تأثیر مثبت داشته.

پس شما اگه امتحان نهایی رو بد دادی، اصلن نگران نباش، چون اگرم تأثیری داشتی باشه تأثیر مثبت داره.

اگرم خوب دادی، اصلن روش حساب نکن.

11. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmehrzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

وی با اشاره به برخی از اقدامات آموزش و پرورش در این راستا از جمله آماده کردن فایل سوابق تحصیلی در آزمون سال 90 عنوان کرد: امسال برای نخستین بار سوابق تحصیلی دانش‌آموزان را به میزان 25 درصد به جای معدل سال سوم آنها در آزمون تأثیر دادیم و پیش‌بینی ما این است که با تصمیم کارگروه برای سال 91 میزان تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور به 40 درصد برسد.پرتال کنکور

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

وی با اشاره به برخی از اقدامات آموزش و پرورش در این راستا از جمله آماده کردن فایل سوابق تحصیلی در آزمون سال 90 عنوان کرد: امسال برای نخستین بار سوابق تحصیلی دانش‌آموزان را به میزان 25 درصد به جای معدل سال سوم آنها در آزمون تأثیر دادیم و پیش‌بینی ما این است که با تصمیم کارگروه برای سال 91 میزان تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور به 40 درصد برسد.پرتال کنکور

این میزان هم به صورت تاثیر+هست فقط ؟
    یا نه کلا دیگه 40 درصد نمره کنکور برا سوابق تحصیلی در هر حالت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه بار دیگه با دقت بخون، ترجمش این میشه: تا قبل از سال 90 ، "معدل" تأثیر گذار بوده. از 90 به بعد، "سوابق تحصیلی" 25 درصد تأثیر داره. ضمنن این موضوع بارها از تلویزیون و رسانه ها گفته شده که نمرات درس به درس تبدیل به تراز میشن. اینو مطمئنم که میگم.

بخاطر همینه که زمان ثبت نام وقتی مشاهده ی سوابق تحصیلی رو میزدیم، نمرات همه درس ها رو مینوشت. اگه قرار بود فقط معدل تأثیر گذار باشه فقط معدل و مینوشتن و این همه ناهماهنگی و جنگ بین سنجش و آموزش پرورش بوجود نمیومد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اره درسته درس به درس داره نه معدل اونم مثبت نه منفی

مثلا درس ریاضی با درصدی که تو کنکور میزنی تاثییر داره اونم مثبتش نه منفیش که رتبتوخراب کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •