در مورد تاثیر امتحان های سال سوم تو کنکور... اگه تاثیرش منفی باشه بازم تو کنکور دخالت میدن؟
در مورد تاثیر امتحان های سال سوم تو کنکور... اگه تاثیرش منفی باشه بازم تو کنکور دخالت میدن؟
اره باید بزنی ولی خیلی سخته فک نکن راحته خیلی باید تلاش کنی ولی بعید میدونم بتونی بالای 30 بزنی اخه هم سخته هم وقت نیست
30 بزنی عالیه قبول شدنت 50 50 میشه
اگه رتبتو از مثلا 1000 بیاره 900 نه تاثییر نمیدن ولی اگه 1000 رو بکنه 1100 اره میدن
من فقط گاج فیزیکو ددیم درست بود وهمه رو داشت 6 بخشش حذف شده بود به نظرم صبرک ن تا شهریور بعدش برو ببین
بخش 8 رو كه خود كتابم نوشته بود اين بخش براي مطالعه هستش
فيزيك از مباحث آينه ها و عدسي ها مياد كه فكر كنم فصل 4 و 5 بود
تاثير مثبت داره ، تاثير منفي نداره ( طبق گفته ي سازمان سنجش )
ضمنا معدل اثر داره ، نه نمره ي درسي خاص
اطلاعات درست اینه:
معدل تأثیر نداره. نمره ی هر درسو بطور جداگونه اثر میدن. و نمره ی هر درس تأثیر مثبت داره. به این معنی که اگر معدلت بالا باشه، توی کارنامه ی کنکورت کنار ترازت یه ستاره میزنه و مینویسه که معدل برای شما تأثیر مثبت داشته. و اگرم معدلت خوب نباشه، دیگه ستاره نمیزارن و چیزی نمینویسن.
من پارسال کنکور دادم و معدل نهایی سومم دقیقن 19 شده بود. ما 89 که امتحان نهایی دادیم فک کنم از اون سختتر نمیشد امتجان بگیرن. ولی من اختصاصی ها رو عالی داده بودم. مثلن حسابانم 20 شد! جبر 19.5 و ... . خلاصه خیلی روی تأثیر معدل تو کنکورم حساب باز کرده بودم. ولی اصلن اونطوری که فکر میکردم تأثیر نزاشت. رتبم بدون در نظر گرفتن معدل حدود 5000 تخمین زده میشد. که گفتم معدلم میاره بالا و میشم 4000 اینا. ولی رتبم شد 5500 !! تازه توی کارنامم ستاره زده بود و نوشته بود معدل برای شما تأثیر مثبت داشته.
پس شما اگه امتحان نهایی رو بد دادی، اصلن نگران نباش، چون اگرم تأثیری داشتی باشه تأثیر مثبت داره.
اگرم خوب دادی، اصلن روش حساب نکن.
وی با اشاره به برخی از اقدامات آموزش و پرورش در این راستا از جمله آماده کردن فایل سوابق تحصیلی در آزمون سال 90 عنوان کرد: امسال برای نخستین بار سوابق تحصیلی دانشآموزان را به میزان 25 درصد به جای معدل سال سوم آنها در آزمون تأثیر دادیم و پیشبینی ما این است که با تصمیم کارگروه برای سال 91 میزان تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور به 40 درصد برسد.پرتال کنکور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این میزان هم به صورت تاثیر+هست فقط ؟
یا نه کلا دیگه 40 درصد نمره کنکور برا سوابق تحصیلی در هر حالت ؟
یه بار دیگه با دقت بخون، ترجمش این میشه: تا قبل از سال 90 ، "معدل" تأثیر گذار بوده. از 90 به بعد، "سوابق تحصیلی" 25 درصد تأثیر داره. ضمنن این موضوع بارها از تلویزیون و رسانه ها گفته شده که نمرات درس به درس تبدیل به تراز میشن. اینو مطمئنم که میگم.
بخاطر همینه که زمان ثبت نام وقتی مشاهده ی سوابق تحصیلی رو میزدیم، نمرات همه درس ها رو مینوشت. اگه قرار بود فقط معدل تأثیر گذار باشه فقط معدل و مینوشتن و این همه ناهماهنگی و جنگ بین سنجش و آموزش پرورش بوجود نمیومد.
اره درسته درس به درس داره نه معدل اونم مثبت نه منفی
مثلا درس ریاضی با درصدی که تو کنکور میزنی تاثییر داره اونم مثبتش نه منفیش که رتبتوخراب کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)