سلام لطف داری استادم خودتون هستید.
سیم برق یه جا قطع و وصل میشه.سیم برق پخش رو چک کن.
سلام لطف داری استادم خودتون هستید.
سیم برق یه جا قطع و وصل میشه.سیم برق پخش رو چک کن.
تشکر از راهنماییت
سلام حمید آقا
ببخشید من یه سوال خیلی مبتدی داشتم
وقتی سیستم رو میبندی وساب هم هست صدای بیس از روی باندها برداشته میشه وباندها فقط صداهای ریز رو پخش میکنن و بیس رو فقط ساب میزنه؟؟؟؟؟یا نه میشه باندها هم بیس داشته باشه؟؟؟اگر باندها بیس داشته باشه صدای بد نمیده؟؟؟؟؟
سلام مخلصم
نه ساب فرکانسهای پائین یعنی از 80 به پائین رو میزنه و اسپیکر از 80 به بالا رو.
خیلی ممنون استاد گل
سلام نمیدونم جاش تو اینم تاپیک هست یا نه
آقا کس میتونه کمک کنه بگه مثبت باتری سویچ Acc و منفی باتری کدومه ضبط هم آلپاین هستش ولی مدل دقیقش رو نمیدونم؟ سیم های خود ضبط رنگش فرق میکنه ماشین هم پراید هستش
![]()
سلام
پخش من پایونییر 3650 هست. قبلن وقتی خاموشش میکردم ساعت نشون میداد ولی یه هفته ایی هست وقتی خاموشش میکنم کلن پنل خاموش میشه. علتش نمیدونید چیه؟
یه مشکل دیگه هم که داره اینه که دکمه ای که میزنه آهنگ بعدی بعضی وقتا کار نمیکنه، دقت کردم رو بعضی مدل فلشا کار نمیکنه بعضیا کار میکنه. ممکنه پخشم تعمیری باشه یا باکیش شده باشه؟
Last edited by rezaxp; 10-04-2015 at 13:52.
با نام خدا و سلام. دوستان هدیونیت من kenwood x400 یه غلطی کردم و اومدم آپدیتش کنم. زده بود 5 دقه طول میکشه.من 15 ربع صبر کردم و هنوز wait زده بود که خاموش روشن کردم و دیگه روشن نشد؟؟؟ چش شده؟؟ با ریستم نمیشه!!! خودم میتونم کاریش کنم!! یا ببرم گارانتی!!!
سلام خسته نباشید.من پارسال پراید 131 گرفتم.تو برگه نوشته بود بدون ضبط صوت تحویل داده شد البته هزینه اونو بهم پس دادن.نمیدونستم چرا ؟ داداشم یک ضبط مارشال 1824 برای من خرید که فقط یو اس بی میخوره.
رفتم درب مخصوص ضبط صوت در داشبورد ( جای ضبط صوت در داشبورد ، درب گذاشته بودند که مثلا فاقد ضبط صوت هست ) باز کردم داخلش دو تا سوکت دیدم یک سوکت 8 سیمی و یک سوکت 4 سیمی.با بررسی متوجه شدم که سوکت 4 سیمی برقی هست که شامل آبی ، قرمز ، زرد و مشکی.نمیدونستم که تبدیل هایی در بازار موجود هستند که میشه به سوکت وصل کرد تا از کوتاه بودن سیم شاکی نشیم.ولی من فقط سیم سوکت 4 سیمی بریدم و همه آنها رو به سیم سوکت مربوط به ضبط ( خود ضبط یک سوکت نری داشت که می خورد به پشت پنل ضبط که سوکت آن مادگی هست)
بعد سوئیچ ماشین روشن کردم دیدم که صفحه ال سی دی ضبط صوت روشن میشه به رنگ آبی ولی چیزی که عدد نشون بده نبود.در نتیجه فکر کردم خرابه بردم نمایندگی مارشال و بهم گفت سالم هست و اشکال از سیم بندی ماشین هست.برگشتم و دوباره چک کردم.سیم قرمز و زرد خروچی از ضبط باهم مستقیم فقط به سیم زرد ماشین وصل کردم دیدم روشن شد ولی وقتی سوئیچ خاموش کردم باز هم روشن بود.این نشون میداد که سیم زرد برق دائمی داره.حالا رفتم یکی از نمایندگی الکترونیکی ساپیا بهم گفت که سیم قرمز خروجی در داشبورد برق نمیده و وظیفه نداریم درستش کنیم ( البته فیوز ها چک کرد دید که همششون سالم هستن ) .حالا من باهاش ور رفتم دیدم که اگر سوئیچ ماشین خاموش باشه سیم زرد به سیم قرمز ( مربوط به خود داخل داشبورد نه ضبط صوت ) وصل کنم پنل کامیپوتر داشبورد ( اسمش نمیدونم ولی میدونین وقتی شب میشه باید چراغ پنل کیلومتر شمار باید روشن کنم ) روشن میشه!
تازه فهمیدم که چرا اینا ماشین رو بدون ضبط به من تحویل دادن.یک جا اشکالی تو سیم بندی هست ولی فعلا دست نمیزنم.حالا من چک کردم امکان هست که از قسمت استارتر سیگاری ، برق کشید ؟ نمیدونم اینا چند آمپری هستن.چک کردم وقتی سوئیچ ماشین میزنی ولی موتور روشن نکنی ، گرم کن سیگاری هم فعال هست یعنی برق داره.با خاموش کردن کامل ، گرم کن سیگاری هم غیر فعال میشه.
راهی هست ؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)