تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 28 اولاول ... 14202122232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 278

نام تاپيک: بررسي و ارائه راه حل در ارتباط با مشکلات و خرابی های احتمالي سیستمهای صوتی اعضاء

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    استاد گل حمید اقا یه سوال داشتم
    پخش من خاموش روشن میشه دلیلش چی میتونه باشه؟
    یعنی کجا رو چک کنم؟فیوزش نیست؟
    خود به خود خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه خودش. و تنظیماتشم صفر کارخانه ای میشه .تقریبا توی همه ولم ها چه کم جه زیاد این اتفاق میوفته البته توی ولم های بالا بیشتر
    سلام لطف داری استادم خودتون هستید.
    سیم برق یه جا قطع و وصل میشه.سیم برق پخش رو چک کن.

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام لطف داری استادم خودتون هستید.
    سیم برق یه جا قطع و وصل میشه.سیم برق پخش رو چک کن.
    تشکر از راهنماییت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام حمید آقا
    ببخشید من یه سوال خیلی مبتدی داشتم
    وقتی سیستم رو میبندی وساب هم هست صدای بیس از روی باندها برداشته میشه وباندها فقط صداهای ریز رو پخش میکنن و بیس رو فقط ساب میزنه؟؟؟؟؟یا نه میشه باندها هم بیس داشته باشه؟؟؟اگر باندها بیس داشته باشه صدای بد نمیده؟؟؟؟؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید آقا
    ببخشید من یه سوال خیلی مبتدی داشتم
    وقتی سیستم رو میبندی وساب هم هست صدای بیس از روی باندها برداشته میشه وباندها فقط صداهای ریز رو پخش میکنن و بیس رو فقط ساب میزنه؟؟؟؟؟یا نه میشه باندها هم بیس داشته باشه؟؟؟اگر باندها بیس داشته باشه صدای بد نمیده؟؟؟؟؟
    سلام مخلصم
    نه ساب فرکانسهای پائین یعنی از 80 به پائین رو میزنه و اسپیکر از 80 به بالا رو.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام مخلصم
    نه ساب فرکانسهای پائین یعنی از 80 به پائین رو میزنه و اسپیکر از 80 به بالا رو.
    خیلی ممنون استاد گل

8. این کاربر از میثم خ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام نمیدونم جاش تو اینم تاپیک هست یا نه

آقا کس میتونه کمک کنه بگه مثبت باتری سویچ Acc و منفی باتری کدومه ضبط هم آلپاین هستش ولی مدل دقیقش رو نمیدونم؟ سیم های خود ضبط رنگش فرق میکنه ماشین هم پراید هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    پخش من پایونییر 3650 هست. قبلن وقتی خاموشش میکردم ساعت نشون میداد ولی یه هفته ایی هست وقتی خاموشش میکنم کلن پنل خاموش میشه. علتش نمیدونید چیه؟
    یه مشکل دیگه هم که داره اینه که دکمه ای که میزنه آهنگ بعدی بعضی وقتا کار نمیکنه، دقت کردم رو بعضی مدل فلشا کار نمیکنه بعضیا کار میکنه. ممکنه پخشم تعمیری باشه یا باکیش شده باشه؟
    Last edited by rezaxp; 10-04-2015 at 13:52.

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با نام خدا و سلام. دوستان هدیونیت من kenwood x400 یه غلطی کردم و اومدم آپدیتش کنم. زده بود 5 دقه طول میکشه.من 15 ربع صبر کردم و هنوز wait زده بود که خاموش روشن کردم و دیگه روشن نشد؟؟؟ چش شده؟؟ با ریستم نمیشه!!! خودم میتونم کاریش کنم!! یا ببرم گارانتی!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام خسته نباشید.من پارسال پراید 131 گرفتم.تو برگه نوشته بود بدون ضبط صوت تحویل داده شد البته هزینه اونو بهم پس دادن.نمیدونستم چرا ؟ داداشم یک ضبط مارشال 1824 برای من خرید که فقط یو اس بی میخوره.

رفتم درب مخصوص ضبط صوت در داشبورد ( جای ضبط صوت در داشبورد ، درب گذاشته بودند که مثلا فاقد ضبط صوت هست ) باز کردم داخلش دو تا سوکت دیدم یک سوکت 8 سیمی و یک سوکت 4 سیمی.با بررسی متوجه شدم که سوکت 4 سیمی برقی هست که شامل آبی ، قرمز ، زرد و مشکی.نمیدونستم که تبدیل هایی در بازار موجود هستند که میشه به سوکت وصل کرد تا از کوتاه بودن سیم شاکی نشیم.ولی من فقط سیم سوکت 4 سیمی بریدم و همه آنها رو به سیم سوکت مربوط به ضبط ( خود ضبط یک سوکت نری داشت که می خورد به پشت پنل ضبط که سوکت آن مادگی هست)

بعد سوئیچ ماشین روشن کردم دیدم که صفحه ال سی دی ضبط صوت روشن میشه به رنگ آبی ولی چیزی که عدد نشون بده نبود.در نتیجه فکر کردم خرابه بردم نمایندگی مارشال و بهم گفت سالم هست و اشکال از سیم بندی ماشین هست.برگشتم و دوباره چک کردم.سیم قرمز و زرد خروچی از ضبط باهم مستقیم فقط به سیم زرد ماشین وصل کردم دیدم روشن شد ولی وقتی سوئیچ خاموش کردم باز هم روشن بود.این نشون میداد که سیم زرد برق دائمی داره.حالا رفتم یکی از نمایندگی الکترونیکی ساپیا بهم گفت که سیم قرمز خروجی در داشبورد برق نمیده و وظیفه نداریم درستش کنیم ( البته فیوز ها چک کرد دید که همششون سالم هستن ) .حالا من باهاش ور رفتم دیدم که اگر سوئیچ ماشین خاموش باشه سیم زرد به سیم قرمز ( مربوط به خود داخل داشبورد نه ضبط صوت ) وصل کنم پنل کامیپوتر داشبورد ( اسمش نمیدونم ولی میدونین وقتی شب میشه باید چراغ پنل کیلومتر شمار باید روشن کنم ) روشن میشه!

تازه فهمیدم که چرا اینا ماشین رو بدون ضبط به من تحویل دادن.یک جا اشکالی تو سیم بندی هست ولی فعلا دست نمیزنم.حالا من چک کردم امکان هست که از قسمت استارتر سیگاری ، برق کشید ؟ نمیدونم اینا چند آمپری هستن.چک کردم وقتی سوئیچ ماشین میزنی ولی موتور روشن نکنی ، گرم کن سیگاری هم فعال هست یعنی برق داره.با خاموش کردن کامل ، گرم کن سیگاری هم غیر فعال میشه.

راهی هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل رو دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •