تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 176 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام یه هارد اکسترنال یک ترابایت بخرم برای ذخیره فیلم
    پرتابل بودنش مهم نیست چه مدلی رو پیشنهاد میکنید.؟
    سلام .

اگر جابجا نميكنيد يا اينكه حابجايي شما خيلي كم هست و فضاي كافي و امن و بدون لرزش جهت استقرار هارد اكسترنال روي ميز (يا هر جاي ديگر) داريد ميتونيد از انواع آداپتوري بخريد (چون اين هارد ها بزرگ هستند) . مدلهايي چون Seagate bachup plus و Seagate expansion و WD my book گزينه هاي مناسبي هستند . براي انتخاب از بين اين مدلها پيشنهاد ميكنم اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم بخونيد .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من میخوام یه هارد اکسترنال احتمالا 500 گیگ بخرم و با گشتی که تو اینترنت زدم هر کدام از برند ها رو برای یه کار خوب دونستن (البته تاپیک های مختلف رو هم دیدم )حالا میخواستم شما یک برند به من معرفی کنید.
    استفاده من هم متفاوته و برای یک کار خاص نمیخوام و در کل میخوام همه کاره باشه و عمری و زیاد جابه جاش میکنم .
    ممنون میشم جواب بدید و همچنین اگه مدل خاصی مد نظر هست معرفی کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام .

اگر جابجا نميكنيد يا اينكه حابجايي شما خيلي كم هست و فضاي كافي و امن و بدون لرزش جهت استقرار هارد اكسترنال روي ميز (يا هر جاي ديگر) داريد ميتونيد از انواع آداپتوري بخريد (چون اين هارد ها بزرگ هستند) . مدلهايي چون Seagate bachup plus و Seagate expansion و WD my book گزينه هاي مناسبي هستند . براي انتخاب از بين اين مدلها پيشنهاد ميكنم اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم بخونيد .
    ممنون دوست عزیز خیلی اقایی تصمیم گرفتم Western Digital External My Book Essential 1TB رو بخرم الان قیمتش توبازار چنده؟usb3 هم ساپورت میکنه؟

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خسته نباشین برای
    هارد ساتا وسترن دیجیتال بلک با پارت نا مبر WD2002FAEX -- این جدید ترین مدل وسترن بلک هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با سلام یه هارد 500 گیگ از برند وسترن ترجیحا کم صدا هم باشه در ضمن فرق وسترن بلک و گرین در چیه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز خیلی اقایی تصمیم گرفتم Western Digital External My Book Essential 1TB رو بخرم الان قیمتش توبازار چنده؟usb3 هم ساپورت میکنه؟
    اگر هارد اکسترنال آداپتوری میخواهید بخرید و همچنین اگر حجم آرشیو شما هم بمرور زمان افزایش پیدا میکنه ، من پیشنهاد میکنم حجم بالاتر (مثلاً 2TB) را انتخاب کنید . در اینصورت نه تنها از تعدد هاردهای اکسترنال جلوگیری میشه بلکه در هزینه خرید هم صرفه جویی میکنید . یکترابایت فکر کنم حدود 260 هزار تومن باشه .در مورد سوال آخر ، این مدل usb3 ساپورت هست .

خسته نباشین برای
    هارد ساتا وسترن دیجیتال بلک با پارت نا مبر WD2002FAEX -- این جدید ترین مدل وسترن بلک هست ؟
    بله ، این مدل نامبر جدیدترین مدل از سری Black هست .

با سلام یه هارد 500 گیگ از برند وسترن ترجیحا کم صدا هم باشه در ضمن فرق وسترن بلک و گرین در چیه؟
    ممنون
    سلام .
    بدیهی هست که WD Green کم صداتر ولی در عوض کندتر هست . dBA در حالت Idle برای هاردهای black و green به ترتیب 29 و 21 و در حالت Performance seek mode به ترتیب 30 و 22 هست (منبع از دیتاشیت برای هاردهای 500GB) . اگر خیلی روی صدا حساس هستید که بهتره WD Green را بخرید .

8. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1-سرعت هارد 1 ترا وسترن بلک با هارد 2 ترا وسترن بلک فرق میکنه ؟
    2-برای بایگانی اطلاعات چه هاردی را به جر وسترن بلک پیشنهاد میکنید --نظرتون در مورد بلو یا گرین چی هست ---در مورد توشیبا یا سیگیت چی؟
    3-ویندوزم روی ssd هست برای هارد دوم که اطلاعات را بخوام هر روز ازش استفاده کنم هارد یک ترا یا 2 ترا پیشنهاد میکنید ؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام آقا عطا
    یه سوالی درباره
    hdparm tool داشتم این برنامه فقط روی هارد ویندوز تاثیر میزاره ؟ میشه کاری کرد که روی هارد دومی تاثیر بزاره؟ چطوری؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1-سرعت هارد 1 ترا وسترن بلک با هارد 2 ترا وسترن بلک فرق میکنه ؟
    2-برای بایگانی اطلاعات چه هاردی را به جر وسترن بلک پیشنهاد میکنید --نظرتون در مورد بلو یا گرین چی هست ---در مورد توشیبا یا سیگیت چی؟
    3-ویندوزم روی ssd هست برای هارد دوم که اطلاعات را بخوام هر روز ازش استفاده کنم هارد یک ترا یا 2 ترا پیشنهاد میکنید ؟
    در این دیتاشیت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ماکزیمم Data transfer rate برای هارد 1TB حدود 126MB/s و برای هارد 2TB در حدود 138MB/s هست .
    برای آرشیو اطلاعات اگر سرعت برای شما مهم نیست WD Green بهترین انتخاب هست . اگر سرعت برای شما مهم هست و همچنین اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black را بخرید در غیر اینصورت میتونید Seagate از سری 7200.14 بخرید .

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا عطا
    یه سوالی درباره
    hdparm tool داشتم این برنامه فقط روی هارد ویندوز تاثیر میزاره ؟ میشه کاری کرد که روی هارد دومی تاثیر بزاره؟ چطوری؟
    سلام .

دستوراتی که در سه فایلهای زیر هست فقط روی اولین هارد اعمال میشه (این فایلها بطور پیشفرض در مسیر C:\Program Files\hdparm هست) . در نتیجه هر کدام از دستورات زیر که مورد نظرتان هست را با notpad باز و به جای حروف a در hda حروف b تایپ کنید . یعنی hdb . تغییرات را ذخیره کنید .

disable hdd apm.cmd
    enable hdd apm battery life.cmd
    enable hdd apm max performance.cmd

14. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •