حالا برای اینکه پستم اسپم هم حساب نشه بگم که گزارش گر ZDF در تمام 90 دقیقه Pilař رو میگفت پیلاش! مگر اینکه ř به صورت ش ادا بشه که فکر نکنم درست باشه.
پ.ن: چند بار تلاش کردم پست قبلیم رو ویرایش کنم و این جمله رو اونجا بنویسم ولی نمیشد.
حالا برای اینکه پستم اسپم هم حساب نشه بگم که گزارش گر ZDF در تمام 90 دقیقه Pilař رو میگفت پیلاش! مگر اینکه ř به صورت ش ادا بشه که فکر نکنم درست باشه.
پ.ن: چند بار تلاش کردم پست قبلیم رو ویرایش کنم و این جمله رو اونجا بنویسم ولی نمیشد.
بازی دیشب یه جاش فکر کنم به جای meireles گفت لاش.یکلی ادم نشسته بودیم زدیم زیر خنده فوتبال یادمون رفت کلا
![]()
عزیز من مطمئنی طرف مرلش بود ؟ احیانا Jaroslav Plasil نبود ؟
...
یه توصیه دارم واسه بعضیا : بجای اینکه بگن سوتی بگرین گیر ندین ، یکم شبکه 3 رو نگاه کنن بعد بیان این حرفا رو بزنن !
گفتم فکر کنم meireles بود احتمالا همون Plasil بوده ولی مطمینم درست نگفت![]()
فکذ کنم پیمان یوسفی رکورد سریع نرین سوتی جام رو شکست
کمک داور دو ساعته پرچم زده به نشانه ی آفساید
پیمان یوسفی داره در مورد ضربه ی کرنر توضیح میده !
درنیمه اول بازی المان-یونان تو یه حمله ی المان اوزیل از راست پاس داد ورویس ضربه ی اخر و زد که یوسفی گفت رویس پاس داد و کلوزه توپ و به بیرون زد(کلوزه فقط به سمت توپ رفته بود که اصلا نرسید)
در صحبت های بین دو نیمه جاودانی از پاشازده پرسید که چرا مدافعان تو این جام کم گل میزنن که با جواب پاشازاده جاودانی سنگ روی یخ شد(پاشازاده گفت تو این جام په په و لسکات و مدافعان سوئد گلزنی کرده اند و امار گلزنی مدافعان پایین نیست)
درشبی که فوتبال تعطیل بود و صدر و یک پزشک روانشناس مهمان برنامه بودند صدر با اعتماد به نفس کامل گفت که مربیانی مثل مورینیو و فرگوسن اعتقادی به حضور روانشناس در تیمشون ندارند که با جواب قاطعانه ی اون دکتر روانشناس ,صدر سنگ روی یخ شد(دکتر روانشناس خطاب به صدر گفت که شما چطور پزشک روانشناس تیم منچستر که 10ساله داره در کنارفرگوسن فعالیت میکنه رو نمیشناسین؟)
Last edited by Ezel; 23-06-2012 at 10:20. دليل: ادغام
مطلب زیر اشتباهه خودم بوده بنده خدا یوسفی درست میگفته
__________________________________________________ __
پس از موفقیت مرسدس بنز و بی ام دبلیو شرکت های آلمانی ، رویس (رولز رویس) هم از این لحظه باید آلمانی بدانیم!!! اونم فقط به خاطر پیمان یوسفی عزیز که مارکوس رئوس رو مارکوس رویس خطاب میکنه !!
من نمیدونم چجوری reus رو roys تلفظ میکنه!! دقیقا همون صحنه گل که مارکوس زد!
Last edited by eman619rv; 23-06-2012 at 02:38.
اصلا سوتی نیست.
اتفاقا درست گفت
eu در زبان آلمانی صدای اوی میده پس reus میشه رویس نه رئوس
مارکو رویس (roys) صحیحه !
اتفاقا جالبه اگه پیمان یوسفی درست تلفظ کرده باشه !
چون حدس می زدم تلفظ های عجیب و غریب رو از پیمان خان بشنوم برای چند لحظه زدم شبکه 3 و خدا رو شکر زیاد معطل نشدم . بلافاصله اندره شورله رو "شورل" خطاب کرد . ناگهان سریع شبکه رو عوض کردم![]()
خب مثه اینکه دوستان درست میگند و حرفشون کاملا صحیح هست من عذر میخوام از همگی نخ سوزن از پیمان یوسفیولی نمیدونم چرا که خودم داشتم از zdf هم نگاه میکردم متوجه این مورد نشدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)