تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 40 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 395

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان | Die Mannschaft

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درد دل ماریو گومز: بعضی از آلمانی ها حالشان از من به هم می خورد

صحبت های شول اصلا خنده دار نبود. او دروغ می گوید که می خواست به من انگیزه بدهد؛ من اصلا به حرفهای او اهمیتی ندادم.

سایت گل-به نظر می رسد ماریو گومز دل پری از بعضی از شخصیت های بزرگ آلمانی و رسانه های آلمانی داشته باشد.از همین رو مهاجم اول تیم بایرن مونیخ وتیم ملی آلمان در همین مورد صحبتهایی شنیدنی برای گفتن دارد.

[SPOILER]به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل از شبکه ورزشی آلمان ماریو گومز در مصاحبه یکی از شبکه های تلویزیونی آلمان به نام dsf شبکه می گوید :"من فکر می کنم در اسپانیا بیشتر به من علاقه دارند تا در کشورم آلمان.اوزیل وخدیرا به من گفتند در اسپانیا بیشتر بازیهای تورا نگاه می کنند.البته من نیز همواره پیامهای بسیاری از هوادارانم را از اسپانیا وبه خصوص از اندلس، جایی که خانواده پدری ام در آن زندگی می کنند دریافت می کنم."

ماریو اضافه می کند :"می دانم در آلمان بعضی ها حالشان از من به هم می خورد اما من باز آلمان وباشگاه محبوبم (بایرن مونیخ) را دوست دارم.بعد از بازی با چلسی وقبل از بازی با پرتغال من زیر شدیدترین انتقادها بودم اما خدا را شکر می کنم که توانستم آنها را تحمل نمایم.یوپ هاینکس ویواخیم لو هرگزمن را در این شرایط تنها نگذاشتند.هاینکس به من گفت :ماریو تو کماکان مهاجم اول من هستی وهیچ وقت نگران مسائی پیش آمده نباش."

ماریو گومز صحبتهایش را این طور ادامه می دهد :"یواخیم لو نیز همیشه من را حمایت می کند او همیشه به من می گوید :پسر ،تو فقط به کارت ادامه بده ؛ نگذار انتقادات روی تو اثر بگذارند.باور کنیدمن نهایت تلاشم را هم برای تیم ملی وهم برای بایرن مونیخ انجام می دهم ولی در بعضی از اوقات متاسفانه موفق نمی شوم."

ماریو گومز همچنین کماکان از مهمت شول و کریستف دام دو تن از شخصیت های بزرگ آلمان دلگیر وعصبانی است.او در این باره می گوید :"صحبت های شول اصلا خنده دار نبود.او دروغ می گوید که می خواست به من انگیزه بدهد؛من اصلا به حرفهای او اهمیتی ندادم.در مورد کریستف دام هم باید بگویم واقعا از او انتظار چنین حرفهای نداشتم.واقعا برای شخصیت او متاسفم."

مهمت شول وکریستف دام چندی قبل ماریو گومز را متوجه شدیدترین انتقادهای خود کردند.مهمت شول در شبکه ard آلمان گفته بود گومز اصلا مهاجمی ،با کلاس جهانی نیست وکریستوف دام نیز در مصاحبه با رسانه های ورزشی بلژیک در مورد گومز گفته بود :"گومز مانند زرافه آرامی است که خطری برای هیچ کس نمی تواند ایجاد نماید [/SPOILER]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/6/21

2. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینا هم عجب آدم هایی هستن. به جای اینکه تیم رو حمایت کنن ، فقط جنجال و حاشیه درست میکنن. حمایت هم نخواستیم ! حداقل سکوت کنن !
    این کریستوف دام که خودش به دام اعتیاد افتاده بود و حالا داره در مورد بقیه هم نظر میده !

4. 6 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدایی کریستوف دام همچین حرفی زده؟:-)))
    زرافه که هست ولی مسلما بی مصرف نیستش
    بعضی وقتا رو فرم باشه دمار از روزگار تیم مقابل درمیاره ولی اگه رو فرم نباشه مارو مجبور میکنه اجدادشو به یاد بیاریم

6. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به امید یه پیروزی پر گل در بازی امشب
    و زدن دو گل تمیز از گومز و تثبیت آقای گلیش
    در نیمه نهایی هم فکر کنم به ایتالیا بخوریم
    هر چند حذف کردن این انگلیسیا خیلی لذت بخشه ولی اونا رو دیگه خیلی بردیم خسته شدیم اینقدر بردیم و حذفشون کردیم بیچاره ها رو
    الان نوبت ایتالیاست که باید انتقام 2006 رو ازشون بگیریم

Last edited by farshidmm; 22-06-2012 at 20:09.

8. 6 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

ماریو اضافه می کند :"می دانم در آلمان بعضی ها حالشان از من به هم می خورد اما من باز آلمان وباشگاه محبوبم (بایرن مونیخ) را دوست دارم.بعد از بازی با چلسی وقبل از بازی با پرتغال من زیر شدیدترین انتقادها بودم اما خدا را شکر می کنم که توانستم آنها را تحمل نمایم.یوپ هاینکس ویواخیم لو هرگزمن را در این شرایط تنها نگذاشتند.هاینکس به من گفت :ماریو تو کماکان مهاجم اول من هستی وهیچ وقت نگران مسائی پیش آمده نباش."

ماریو گومز صحبتهایش را این طور ادامه می دهد :"یواخیم لو نیز همیشه من را حمایت می کند او همیشه به من می گوید :پسر ،تو فقط به کارت ادامه بده ؛ نگذار انتقادات روی تو اثر بگذارند.باور کنیدمن نهایت تلاشم را هم برای تیم ملی وهم برای بایرن مونیخ انجام می دهم ولی در بعضی از اوقات متاسفانه موفق نمی شوم."

ماریو گومز همچنین کماکان از مهمت شول و کریستف دام دو تن از شخصیت های بزرگ آلمان دلگیر وعصبانی است.او در این باره می گوید :"صحبت های شول اصلا خنده دار نبود.او دروغ می گوید که می خواست به من انگیزه بدهد؛من اصلا به حرفهای او اهمیتی ندادم.در مورد کریستف دام هم باید بگویم واقعا از او انتظار چنین حرفهای نداشتم.واقعا برای شخصیت او متاسفم."

مهمت شول وکریستف دام چندی قبل ماریو گومز را متوجه شدیدترین انتقادهای خود کردند.مهمت شول در شبکه ard آلمان گفته بود گومز اصلا مهاجمی ،با کلاس جهانی نیست وکریستوف دام نیز در مصاحبه با رسانه های ورزشی بلژیک در مورد گومز گفته بود :"گومز مانند زرافه آرامی است که خطری برای هیچ کس نمی تواند ایجاد نماید
    بعید میدونم این خبر از اساس صحیح باشه!!
    به شخصه چنین الفاضی روبه یاد ندارم که درمورد بازیکن تیم ملی بکاربرده بشه اونهم توی شرایطی که گومز داره کارخودش رو خوب انجام میده!!
    سوسیس سرخ کرده رو شنیده و دیده بودم اما زرافه؟؟؟اون هم دام!؟
    .................................................. ...............................

یونان داره بی خودی دست وپا میزنه اونها خودشون میدونن چکاره هستن،بلیط برگشتشون رو هم برای فردا okکردن
    درمورد بازی امشب فقط یه جمله میشه گفت:
    بای بای یونان

یه چیز جالب من فکر میکردم با برنده پرتغال-چک بازی میکنیم؟؟؟
    اما مثل اینکه قراره با برنده انگلیس-ایتالیا بازی کنیم!
    شانس ایتالیا بیشتره اما ترجیح میدم روبه روی انگلیس بازی کنیم
    Last edited by yuseph; 22-06-2012 at 20:51.

10. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بعید میدونم این خبر از اساس صحیح باشه!!
    به شخصه چنین الفاضی روبه یاد ندارم که درمورد بازیکن تیم ملی بکاربرده بشه اونهم توی شرایطی که گومز داره کارخودش رو خوب انجام میده!!
    سوسیس سرخ کرده رو شنیده و دیده بودم اما زرافه؟؟؟اون هم دام!؟
    .................................................. ...............................

یونان داره بی خودی دست وپا میزنه اونها خودشون میدونن چکاره هستن،بلیط برگشتشون رو هم برای فردا okکردن
    درمورد بازی امشب فقط یه جمله میشه گفت:
    بای بای یونان

یه چیز جالب من فکر میکردم با برنده پرتغال-چک بازی میکنیم؟؟؟
    اما مثل اینکه قراره با برنده انگلیس-ایتالیا بازی کنیم!
    شانس ایتالیا بیشتره اما ترجیح میدم روبه روی انگلیس بازی کنیم
    ایشالله میترکونیم ! ولی فکر میکنم زیاد گل نزنیم چون یونان مدل فوتبالش یه جوریه !
    آره مرحله بعد با برنده ایتالیا - انگلیس هستیم. من بیشتر منتظر ایتالیا هستم که انتقام 2006 رو بگیریم ! انگلیس که دفعه قبل 4 تایی شد و دیگه گناه داره !

12. 5 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

این عکس رو پیج تیم ملی آلمان تو فیس بوک گذاشته

+
    کاپلو هم گویا متنبه شده و گفته فرقی نمیکنه انگلیس یا ایتالیا بیاد بالا چون در هر صورت آلمان میره فینال

14. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ترکیب عجیبیه !! ترکیب قبلی موفق بود و حالا 3 تا یار هجومی رو یه جا با هم عوض کرده. امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم ! شورله بازی قبلی خیلی خوب بود و شانس گلزنی هم داشت ، رویس هم جوون هست و پر از انگیزه ! کلوزه هم اگه روی دور باشه ، میتونه به تنهایی 2،3 تا بزنه !

16. 7 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دیدن سلطان همیشه روحیه بخشه ... گفتم بزارم اینو بچه ها استرسشون کم بشه

واکنش گومز به منتقدینش : دی
    بازم گل بزن سوپر ماریو !!

اینم داغه داغه ... مال قبل بازی یونانه .. بچه ها دارن گرم میکنن

چنتا دیگه هم هست پایین... همینطوری برا خالی نبودن عریضه : دی
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 537571_320888924655430_2121739612_n.jpg   538460_328406813903641_1049404116_n.jpg   543762_321478517929804_1411667075_n.jpg   545338_334016193342703_496457182_n.jpg   556513_327542953990027_548294461_n.jpg  

18. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

12

درود تیم برتر جهان مسگینان یونان را نقره داغ نمود درود بر تیم لام قهرمان امید که تا پایان مسابقه دروازه را از ضد حمله یونانیان در امان نگه داریم

20. 5 کاربر از shabkard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •