تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 137 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

واییی بعد از یه 5 6 باری نصب کردن بازی چشمم به جمال روی گل مکس روشن شد!! . این مشکل لودینگ حسابی کلافم کرده بود آرزوی شب و روزم دیدن منو بازی بود. برای دوستانی که مشکل لودینگ بازی دارن راه حلم و میگم که اونا هم مشکلشون حل بشه.
    اول هم بازی هم سوشال کلاب و با برنامه your unistaller پاک کنید. حتما باید با این برنامه باشه یا اگه عادی پاک می کنید حتما هر چی اثر بازی و سوشال بود و تو رجیستری پاک کنید. بعد دوباره بازی و نصب کنید و سوشال کلاب و هم نصب کنید. بعد آپدیت ها را تو فولدر آپدیت بازی کپی کنید اگه نبود بسازید. بترتیب آپدیت سوشال، آپدیت 17 و 22 و لانچر و نصب کنید. بعد محتویات فولدر پروفابل و تو سوشال کپی کنید و تو فولدر بازی هم پروفایل و بریزید. بعد کرک و تو فولدر بازی بریزید و تموم. تو همه ی این مراحل آنتی ویروس و فایروال و غیر فعال کنید
    Last edited by hoomi_gta; 13-06-2012 at 21:55.

2. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان فایلی یا چیزی هست مثل gta iv بشه محدودیت گرافیکی مکس پین 3 رو برداشت !؟ خیلی مهمه برام !
    نمی دونم این چه مسخره بازیه که راکستار در میاره

4. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه نسخه از این بازی رو خریدم 4 دی وی دیه
    دو نصبیه توی نصب دوم به 10 درصد که میره میگه Broken Compress Data .
    کلا" خراب که نمیتونه باشه فایل نصبی ؟
    مشکل از کجاست ؟

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

دوستان من نسخه ی 3 دیسکه ی پی سی دانلود را خریدم راحت هم نصب شد ولی وقتی اجرا میکنم چیزی جزه صفحه ی سیاه توی مونیتور نمیبینم.کسی از این سایت خریده بهشون زنگ زدم گفتند خودمون نصب کردیم و اجرا شده ویندوزم هم سون 64 ببیتی است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان فایلی یا چیزی هست مثل gta iv بشه محدودیت گرافیکی مکس پین 3 رو برداشت !؟ خیلی مهمه برام !
    نمی دونم این چه مسخره بازیه که راکستار در میاره
    دوستان اهل فن ببینید تنظیمات نهایت گرافیک و با فایل commandline واسه مکس پین 3 از این سایت ها و فروم های خارجی می تونید پیدا کنید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان متاسفانه هنگام اجرای بازی انتی ویروسم روشن بود و فایل gsrld.dll رو انتی ویروس پاک کرد و الان بازی اجرا نمیشه از دوستان خواهش میکنم این فایلو در قالبه یک فایله فشرده برای دانلود برام بزارن تا منم بتونم دباره بازی کنم با سپاش یا برام یک جا اپلودش کنن فشرده هم نبود نبود منتها خیلی نیاز ش دارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

واییی بعد از یه 5 6 باری نصب کردن بازی چشمم به جمال روی گل مکس روشن شد!! . این مشکل لودینگ حسابی کلافم کرده بود آرزوی شب و روزم دیدن منو بازی بود. برای دوستانی که مشکل لودینگ بازی دارن راه حلم و میگم که اونا هم مشکلشون حل بشه.
    اول هم بازی هم سوشال کلاب و با برنامه your unistaller پاک کنید. حتما باید با این برنامه باشه یا اگه عادی پاک می کنید حتما هر چی اثر بازی و سوشال بود و تو رجیستری پاک کنید. بعد دوباره بازی و نصب کنید و سوشال کلاب و هم نصب کنید. بعد آپدیت ها را تو فولدر آپدیت بازی کپی کنید اگه نبود بسازید. بترتیب آپدیت سوشال، آپدیت 17 و 22 و لانچر و نصب کنید. بعد محتویات فولدر پروفابل و تو سوشال کپی کنید و تو فولدر بازی هم پروفایل و بریزید. بعد کرک و تو فولدر بازی بریزید و تموم. تو همه ی این مراحل آنتی ویروس و فایروال و غیر فعال کنید
    کسی ستاپ سوشال کلاب رو نداره لطف کنه اینجا آپ کنه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان متاسفانه هنگام اجرای بازی انتی ویروسم روشن بود و فایل gsrld.dll رو انتی ویروس پاک کرد و الان بازی اجرا نمیشه از دوستان خواهش میکنم این فایلو در قالبه یک فایله فشرده برای دانلود برام بزارن تا منم بتونم دباره بازی کنم با سپاش یا برام یک جا اپلودش کنن فشرده هم نبود نبود منتها خیلی نیاز ش دارم.
    خدمت شما:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی ستاپ سوشال کلاب رو نداره لطف کنه اینجا آپ کنه ؟
    حجمش سنگین بود 16 مگ نتونستم آپ کنم ولی براتون از نت پیدا کردم همون ورژن ما ل خودم که سالمه

خدمت شما: ( فقط باید لوگین کنید تا اجازه دانلود بده):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MAX PAYNE 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من پچ v1.0.0.22 را دانلود و نصب کردم.مشکل صفحه ای که کلوز میداد حل شد.اما الان وقتی که وارد بازی میشم و میگه اینتر رو بزن بعد از زدن اینتر یک صفحه ای میاد که مربوط به پروفایلمه.البته من پروفایلی رو که گ
    فته شده بود رو پپی کردم.الان هم وارد صفحه ی اول پروفایل میشه و پایین صفحه هم می نویسه که باید به اینترنت وصل شی.
    لطفا اگر کسی میدونه کمک کنه.شاید هم مشکل از پرو فایلی بود که توی سی دی بود.اگر ممکنه یکی که بازی رو تمام کرده یا داره بازی کینه و با راک استار کلوب مشکلی نداره پروفایلش رو برام آپلود کنه.ممنون.بعد از هشت سال با کلی امید و آرزو این بازی رو با قیمت ده تومن خریدیم.کمممممک.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •