من این لپ تاپ رو4-5 روز قبل،به قیمت 2600 با گارانتی شرکتی خریدم.
البته اهل بازی نیستم و بیشتر برای 3d-max و فیلم دیدن گرفتم.
از نظر کیفیت صفحه نمایش واقعا" شمارو شگفت زده میکنه،کلا" لپ تاپ به مونیتورشه،بهترین کانفیگم سوا کنی ولی صفحه ات باب میلت نباشه پولتو دور انداختی،هم زاویه دید،هم کیفیت عالی،هیچ نوری رو منعکس نمیکنه،و رنگ های خیلی خوبی داره،ریز بودن حروف هم با تنظیمات کاملا" قابل حله و ایضا" تنظیمات خود برنامه ها،یه مقدار به خاطر اوریجینال بودن ویندوز و سنگین بودنشو ایضا" هارد 5400 سرعت بوت کمی داره،اوایل احساس کندی میکردم توی لود برنامه ها ولی با غیر فعال کردن استارت آپ و ان تا نرم افزاری که ایسوز خودش روش ریخته سرعت بهتر شد وبعد از بالا امدن به جز بار اولی که computer رو باز می کنم احساس کندی آنچنانی نمیکنم.(سایر دوستان احساس کندی داشته اند(البته توی لود فقط)؟)
با کیبوردشم تا حد زیادی راحتم،به جز کلیدهای جهت(و نام پد) که یه مقدار کوچکترند نسبت به بقیه و برای بازی اذیت میکنه مشکلی ندیدم،بکلایت با نور تنظیم شونده هم موهبت خوبیه ولی بهتر بود که این نور از لبه ی کلید ها بیرون نمیزد.
تاچ پد فوق العاده بزرگ و راحته ولی منو شگفت زده نکرد،،باتری سه ساعت دوام میاره حدودا"،دوستان توجه کنن که سه شاخه اداپتور باید توسط یه مبدل درست درمون به برق وصل بشه،یه مبدل دو شاخه ی ساده من داشتم با اون هر چی وصل کردم نه شارژ میشد نه آداپتور روشن می شد،بسیار ترس و لرز رفت،رفتیم یه با کیفیت تر ابتیاع کردیم مشکل حل شد.باطری تا 99 درصد شارژ میشه و بعد چراغ باطری سبز میشه.
از نظر داغ کردنم واقعا" لپ تاپ آروم و سر به زیریه،انقد آرومه که من باهاش کار میکنم خوابم میبره،یه مقدار گرما سمت چپ هست که خیلی ملایمه،هر چند به جز pes و test drive بازی دیگه تست نکردم و کلا" اهل بازی نیستم.
usb 3 شو تست کردم،400 گیگ فیلم ریختم رو هارد،با سرعت 60 مگ بر ثانیه کپی می شد.فلش usb2 هم کار میکنه،هر 4 تا پورت usb3 يه
کیفیت صدا و قدرتش عالیه،میشه باهاش عروسی راه انداخت،ساب ووفر بسیار زیبایی داره،اون طراحی دوار محیط اسپیکر همش اسپیکر نیست،دو دایره به قطر سه سانت اسپیکراشه،لوگوی asus پشت دستگاه روشن میشه،کیفی که باهاش عرضه میشه خیلی با کیفیت لپ تاپ نمیخونه،موس هم که همراش هست،وقتی دی وی دی میزارید دقت کنید حتما" کاملا" تو سینک قرار بگره،و گیره ها همه بگیرن دی وی دی یا سی دی رو و... اثر انگشت هم شدیدا" روش میمونه.
اگه سوالی بود هستم...
salam doost aziz
man asus n56 ro 2 haftast b gheymat 3500 kharid kardam az namayandegi asus dar isfahan,ama moshkeli k hast man nemidonam ini k kharidam n56 vz hast ya vm,chon khodeshon goftand vz,ama ba in moshakhasat mikhore vm bashe,tafavot in 2 dar chi hast?
va mored dovom in hast k hich koja to internet b baresi in model napardakhte,aghe zahmati nist dar mord in model va narmafzarhaye asusi k roy khodesh hast tozihati bedahid
khyli mamnoonam