فکر کنم باید ثبت نام کرد !تو همون لینک خودش داره. برا خودم نمیخوام وگرنه خودم ثبت نام میکردم.
فکر کنم باید ثبت نام کرد !تو همون لینک خودش داره. برا خودم نمیخوام وگرنه خودم ثبت نام میکردم.
وقتی کاربرش هستم و دارم استفاده میکنم دیگه نمیتونم ثبت نام کنم ...
فکر کنم باید با 2020 تماس گرفت تا بهت بدن...
چطوری میشه از حجم باقی مانده مخابرات گرگان متوجه بشم؟با تشکر
این انتقال اعتباری که تو پنل کاریری هست کار میکنه ؟ اگه اره و کسی حجم میخواد من 30 گیگ دارم گیگی 3500 میدم میخوام جمع اوری کنم سرویس رو حیف نشه
Ridam be in net ostan golestan ke Rrrrrrrrrridast ma ke khaste shodim az in net ... to game mirim mirim to koma ahh
سلام دوستان. بهترين سرويس اينترنت گرگان چيه ؟ اين مخابرات بي انصاف اصلا ساعت دانلود رايگان نداره.نه به اون موقع كه فقط مخابرات نامحدود ميداد نه به الان كه از همه محدود تره.
سلام هم استانی های عزیز ..
میخواستم بپرسم که اینترنت مخابرات گنبد نامحدود میده در حال حاضر؟ واس ما 256 باشه هم کافیه ..دانلوده شاخی نداریم ...حالا هفته ای شاید یکی دوتا فیلمو سریالو اهنگو اینا که به سرعت بالاتر از اینم لازم نیست واقعا ...
اگه جواب بدین ممنون میشم ...
بعدش واسه ثبت نام باید برم خوده مرکز مخابرات؟ اخه یکی میگفت تو خیابان سرابی همون کامپیوتر وهابی هم ثبت نام میکنه ...اونم مخابراته یا شرکت دیگه ایه؟ چه شرکتیه؟
بعدشم یه سوال دیگه ..
از دوستان کسی مودم وایرلس واسه متراژ 100 متر استفاده کرده؟ جواب میده؟ ینی با مودم دو انتنه 100 متر جواب میده؟ میخوام واس خونه بگیرم تا واسه مغازه هم بشه استفاده کرد ...اگه نشه مودم ارزون میگیرم مگه خلم دوس برابر پول بیشتر بدم اخه ...
ممنون میشم اگه میدونین جواب بدین ...
تو تاپیک استانای دیگه صفحه هاش رسیده به هزارو خرده ای ...مال گلستان هنو 24! یه سوال پرسیدیم یه هفته س کسی جواب مارو نداده ...
میخواستم بپرسم که تو گنبد نت 256 الان ثبت نام کنم نامحدود میدن یا نه؟ همین ...
نامحدود که میدن 256 رو فک کنم . بالاتر نمیدن ولی .
بچه ها کسی آشنا داره یک مگ نامحدود از مخابرات بگیرم
2 سالی مشتریشونم اما نامردا نمیدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)