مقایسه ی 11 و 12 اصلا منطقی نیست
12 واقعا بازی کاملتریه و گیم پلی اش واقعا عالیه
مقایسه ی 11 و 12 اصلا منطقی نیست
12 واقعا بازی کاملتریه و گیم پلی اش واقعا عالیه
دوستان
من روی xbox 360 تاحالا نتونستم بازی رو با فلش ها انجام بدم (با اینکه میتونم بازی کنم ولی منظورم اینه که حال نمیده با فلش) میدونید چرا؟
برای اینکه شوک جوری ساخته شده که هر طرف شوک رو دادی بازیکن هم همون طرف بره(همون حرکت 360 درجه که از فیفا 09 درموردش گفته شده بود)
حالا بدبختی من میدونید چیه؟
اینکه پیش دوستم میرم و دوستم xbox 360 یا ps3 نداره مجبور میشیم با کامپیوتر بازی کنیم و متأسفاتنه باید بگم که روی کامپیوتر بازیکن ها به طور 360 درجه با شوک حرکت نمیکنن و به 8 جهت حرکت میکنن.تازه برای گرفتن پنالتی هم نمیشه با شوک پرید و برای اینکار یه برنامه نصب کردم که بچه های قیقا 12 تو تاپیک فیفا 12 دادن.
خلاصه اگر یکی باشه که بتونه کمک کنه بازیکن ها به جای حرکت به 8 جهت،به چند جهت حرکت کنن به ماهم بگه رفتیم پیش دوستمون بازی کنیم اینقدر عذاب نکشیم برای اینکه حرکت با شوک در کامپیوتر به 8 جهت هستش و در کنسول به 360 جهت هستش که یه جورایی بازی رو زیباتر و طبیعیتر هم کرده.
یه نکته ی دیگه هم اینه که روی کامپیوتر فرق نداره بازی رو روی slow یا روی fast گذاشتی در هر صورت بازیکن ها به صورت برقو باد حرکت میکنن در صورتی که روی کنسول اینجور نبود.خلاصه بگم نسخه کامپیوتر خیلی دربو داغونه
اینم جدید ترین تربلر از فیفا 13 که شامل معرفی لباس دوم جدید آرسناله که براتون تو 4shared آپ کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای خدای من چقدر کیفیت بازی بالا رفته aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
تریلر بازی نسبت به سال های گذشته خیلی قشنگتر شده امیدوارم بازی هم قشنگتر باشه
وارد شدن بازیکن ها داخل زمین خیلی قشنگتر شده
سلام من تازه وارد این تاپیک شدم. اگه راستشو بخواید من طرفدار سگی فیفا هستم اما امسال فیفارو خوب نساختن و به نظر من فیفا 11 خیلی بهتر از فیفا 12 هس . یه چیز دیگم هس pes هیچ موقه کیت لباس تیم های انگلیسی رو نمی سازه ولی فیفا همه ی کیت های باشگاه های اروپا رو می سازه.امسال pesبهتر از فیفا بود البته نسخه های فیفا برای تیم های ملی هس اما pes بیشتر باشگاهی هس
هیچ وقت نمیتونم قبول کنم ک Pes بهتر از FIFA هسش...اصلا به نظر من این دو تا قابل مقایسه نیسن ...دلیلاشم ک دوستان مفصل توضیح دادن ...تو Page ای قبلی هس...امسال pesبهتر از فیفا بود
سلام به همگی...
آقا چرا کل کل الکی میکنید هر آدمی که یه ذره شعور داشته باشه میدونه که کدوم یکی از دیگری بهتره. حالا یه سری ها دوست دارن کل بندازن یا از رو نمیرن این مشکل خودشونه. اونایی که زیر بار نمیخوان برن واقعیت رو حتی یه کوچلو درک کنند آدمای تخیلی و بی منطق و از دسته آدمایی اند که حقیقت براشون به قوله بابایی تخله...ولی اینم بگما یه سری ها هم دست خودشون نیست تب شون اینطوریه از کل کل بی مورد اندازه خری کیف میکنند. "همیشه جویای حقیقت باش و از حقیقت پیروی کن تا از خردمندان باشی." امام حسین (ع)
کلا چون در فوتبال PES به راحتی میشه گل زد و باگ هم زیاد داره ملت بیشتر ازش طرفداری میکنن... ولی چون فیفا یک شبیه ساز فوتبال هست و به واقعیت بیشتر نزدیکتره و گل زدن هم سخت تره خب مسلما اونایی که PES باز هستن هیچ وقت نمیتونن با این واقعیت کنار بیان و برای همین این کل کل تمومی نداره...
به هر حال من یکی که امید زیادی به نسخه 2013 فیفا دارم و میدونم قراره بترکونه....
جاتون خالی چند روز پیش جایی بودم که فقط PES داشتن،منم مجبور شدم و یه دست زدم
یعتی وافعا این بازی ، انگار که بازی 10 سال پیشه !
همش باگ،همه ی بازیکنا عین هم میدون،همه کاکرو ان ! هرکی توپو میگیره،عین کاکرو میره که گل بزنه،مهاجم از تو روح مدافع رد میشه
خلاصه که اصلا یه وضعی !
حالم جدا به هم خورد
سه ویژگی جدید در بخش آنلاین:
New Live Season : به آپدیت هفتگی Live Season که در فیفا 12 شاهد بودیم , بخش های بیشتری اضافه میشه از جمله : مصدومیت / محرومیت/ نقل و انتقالات / ...
Head-to-Head : در مد H2H شاهد سیستم لیگ جدیدی خواهیم بود که در اون میشه Trophy های جدیدی را آنلاک کرد , همچنین امکان انتخاب حریف از روی منطقه ی جغرافیایی وجود خواهد داشت ! علاوه بر اون بالاخره امکان Save کردن ترکیب و تاکتیک تیم به صورت یکبار برای همیشه وجود خواهد داشت.
F-a-c-e-b-oo-k : با اکانت EA مستقیما Integrate میشه و امکان پست مستقیم نظرات و نتایج بر روی Timeline وجود خواهد داشت.
منبع : fifagamersblog
...
ویژگی دوم برای دوستانی که آنلاین بازی می کنند خبر بسیار خوبیه و جای خالی این ویژگی مدت ها بود که احساس میشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)