خودشون اسپم میدن موردی نداره بقیه بدن مشکل داره به اینطور اسپم ها توجه نکن دوست عزیز
+
یه سری کاربر اماتور تو انجمن زیاد شده وقتی تاپیک جدا در نظر گرفته نشده باید همینجا گفت...مدیریت اگر دید اسپم هست حذف میکنه!.......
کل صحبتتونو قبول دارم به جز مورد خطاها ( و چهره مرلشخب من هم دمو رو بازی کردم
به نظرم پیشرفت آنچنانی هم نداشته!.سرعت بازی همچنان بالاست و اصلا به سمت طبیعی تر کردن سرعت و جریان بازی نرفتن.یک ثانیه هم نمیتونی آروم بازی کنی و مدام توپ به محوطه میرسه و خطر ایجاد میشه(برعکس فیفا).گرافیک هم زیاد پیشرفت نداشته و هنوزم بعضی بازیکنا مثل زامبی هستن ولی بعضیا هم مثل رائول میرلس واقعا خوب طراحی شدن.صداگذاری هم خوبه.این که دوربین و عوامل ورزشگاه حرکت میکنن(که توی نسخه قبلی هم بود) و مربی هم کنار زمین هست خیلی خوبه به نظر من.نکته دیگه ای هم که دوست داشتم این بود که درگیری و خطاها به واقعیت نزدیکه(بازم برعکس فیفا).توی فیفا بازیکنای حریف نهایتش توی بازی 2 بار خطا میکردن ولی توی این نسخه تعداد خطاها به سمت واقعی تر شدن رفته و اینو دوست داشتم.دوربین خیلی رو اعصابه و تا یادم نرفته بگم که این قدرت اسلایدر ها هم اصلا تاثیری نداره.مثلا میخوای به بازیکن نزدیکت پاس بدی و اسلایدر رو کمی پر میکنی ولی توپ تند میره و به بازیکن دورتر میرسه.کنترل توپ هم یکنواخته و نهایتشوقتی بازیکن توپو کنترل میکنه یکی دو تا حرکت تکراری هستن)شما اینو هم در نظر بگیر که این تعداد خطا در حین یه بازی 90 دقیقه ای اتفاق میفته ولی توی این دمو در دونیمه 5 دقیقه ای به اندازه یه بازی 90 دقیقه ای خطا اتفاق میفته !
من بشخصه از المان متنفرم ولی انصافا قدرت بازیکنای المان تو دمو خیلی کم بود !بالخره من بازی کردم ولی ای کاش بازی نمی کردم فقط 2 چیز تفییر کرده و والسلام:1.منوی اولیه بازی.2.خیلی خیلی کم قضاوت داور. اما بدی ها: من در حالت سوپراستار 3 بر 1 المان را توری درهم کوبیدم که کونامی زنگ بزنه که بگه المان تو دموی دومی باشه یا نهسیستم دروازبانی هیچ دفاع هیچ خوش حالی هیچ کل بری هیچستان