تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 251 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

خودشون اسپم میدن موردی نداره بقیه بدن مشکل داره به اینطور اسپم ها توجه نکن دوست عزیز
    +
    یه سری کاربر اماتور تو انجمن زیاد شده وقتی تاپیک جدا در نظر گرفته نشده باید همینجا گفت...مدیریت اگر دید اسپم هست حذف میکنه!
    .......

خب من هم دمو رو بازی کردم

به نظرم پیشرفت آنچنانی هم نداشته!.سرعت بازی همچنان بالاست و اصلا به سمت طبیعی تر کردن سرعت و جریان بازی نرفتن.یک ثانیه هم نمیتونی آروم بازی کنی و مدام توپ به محوطه میرسه و خطر ایجاد میشه(برعکس فیفا).گرافیک هم زیاد پیشرفت نداشته و هنوزم بعضی بازیکنا مثل زامبی هستن ولی بعضیا هم مثل رائول میرلس واقعا خوب طراحی شدن.صداگذاری هم خوبه.این که دوربین و عوامل ورزشگاه حرکت میکنن(که توی نسخه قبلی هم بود) و مربی هم کنار زمین هست خیلی خوبه به نظر من.نکته دیگه ای هم که دوست داشتم این بود که درگیری و خطاها به واقعیت نزدیکه(بازم برعکس فیفا).توی فیفا بازیکنای حریف نهایتش توی بازی 2 بار خطا میکردن ولی توی این نسخه تعداد خطاها به سمت واقعی تر شدن رفته و اینو دوست داشتم.دوربین خیلی رو اعصابه و تا یادم نرفته بگم که این قدرت اسلایدر ها هم اصلا تاثیری نداره.مثلا میخوای به بازیکن نزدیکت پاس بدی و اسلایدر رو کمی پر میکنی ولی توپ تند میره و به بازیکن دورتر میرسه.کنترل توپ هم یکنواخته و نهایتشوقتی بازیکن توپو کنترل میکنه یکی دو تا حرکت تکراری هستن
    کل صحبتتونو قبول دارم به جز مورد خطاها ( و چهره مرلش )شما اینو هم در نظر بگیر که این تعداد خطا در حین یه بازی 90 دقیقه ای اتفاق میفته ولی توی این دمو در دونیمه 5 دقیقه ای به اندازه یه بازی 90 دقیقه ای خطا اتفاق میفته !
    بالخره من بازی کردم ولی ای کاش بازی نمی کردم فقط 2 چیز تفییر کرده و والسلام:1.منوی اولیه بازی.2.خیلی خیلی کم قضاوت داور. اما بدی ها: من در حالت سوپراستار 3 بر 1 المان را توری درهم کوبیدم که کونامی زنگ بزنه که بگه المان تو دموی دومی باشه یا نه سیستم دروازبانی هیچ دفاع هیچ خوش حالی هیچ کل بری هیچستان
    من بشخصه از المان متنفرم ولی انصافا قدرت بازیکنای المان تو دمو خیلی کم بود !
    Last edited by amin 2010; 25-07-2012 at 22:45.

2. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

بالخره من بازی کردم ولی ای کاش بازی نمی کردم فقط 2 چیز تفییر کرده و والسلام:1.منوی اولیه بازی.2.خیلی خیلی کم قضاوت داور. اما بدی ها: من در حالت سوپراستار 3 بر 1 المان را توری درهم کوبیدم که کونامی زنگ بزنه که بگه المان تو دموی دومی باشه یا نه سیستم دروازبانی هیچ دفاع هیچ خوش حالی هیچ کل بری هیچستان

4. 3 کاربر از 2lombe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرم دوستان یه مقدار توی نقد بازی تندروی کردن...!!
    درسته من الان بازی رو نگرفتم ولی فکر نمیکنم اینقدرام بازی بد باشه و دارن میکوبنش...

دقیقا درسته.
    انصافا بازی خیلی بهتر شده
    بعضی ها فکر میکنن وقتی بازی رو می کوبن و عیب براش میگیرن خیلی منتقد خوبی هستن و بهتر بازی رو درک کردن

واقعا کسی بگه بازی فرقی نکرده و پیشرفت نداشته خیلی کم لطفه
    واقعا عیبهای نسخه های قبلش در این نسخه از بین رفته

اگه عیبی هم داره چون نسخه دمو هست اونم دموی اول بازی و نسخه نهایی نیست.
    کونامی دمو رو واسه همین چیزا میده که بازخوردش رو ببینه و توی نسخه نهایی حلش کنه

چهره ها و نور پردازی در بازی هم بسیار بهتر شده و دیگه دور چشم بازیکنا سیاه نیست

من که لذت بردم
    کسهایی که خوششون نیومده مشکل خودشونه برن همون فیفا رو بازی کنن

6. 2 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

بعضی ها فکر میکنن وقتی بازی رو می کوبن و عیب براش میگیرن خیلی منتقد خوبی هستن و بهتر بازی رو درک کردن
    نه ولی عکسش صادقه !!! یعنی کسی که در حال حاضر از چنین بازیی طرفداری کنه در زمینه گیم میشه گفت هیچ سررشته ای نداره !تا دو سال پیش میشد گفت سبک بازی ارکیده بعضیا دوسش دارن ولی الان دیگه سبک بازی مثلا شبیه ساز شده پس اون بهانه هم از دست رفته !

واقعا کسی بگه بازی فرقی نکرده و پیشرفت نداشته خیلی کم لطفه
    واقعا عیبهای نسخه های قبلش در این نسخه از بین رفته
    خوب پسر خوب ما هم همینو میگیم دیگه ! این بازی همون نسخه قبلیه که بعضی از مشکلاش برطرف شده ! در اصل میتونست به عنوان یه DLC نمره بالایی بگیره !
    اگه عیبی هم داره چون نسخه دمو هست اونم دموی اول بازی و نسخه نهایی نیست.
    کونامی دمو رو واسه همین چیزا میده که بازخوردش رو ببینه و توی نسخه نهایی حلش کنه
    ببین هر بازیی جز PES میگفتی این تعریف براش صادق بود ! اما PES اگه دموی اولش از خوده بازی بهتر نباشه بدتر نیست !
    چهره ها و نور پردازی در بازی هم بسیار بهتر شده و دیگه دور چشم بازیکنا سیاه نیست

چهره ها و نورپردازی در بازی کوچکترین فرقی نکرده !
    من که لذت بردم
    کسهایی که خوششون نیومده مشکل خودشونه برن همون فیفا رو بازی کنن
    چشم

+
    پ.ن :
    حاج آقا شما اومدی نقد کردی بازی رو ازت ممنونم
    خواهش می کنم ، اختیار دارید .

دیگه نیازی نیست از نقد دیگران نقل قول بگیری و هی دلیل بیاری .....
    حاج اقا پست ایشون مستقیما جوابی به پست من بود ، منم جواب دادم ، ایشون باز جوا بدن من جواب میدم ، ولی واقعا ممنون که چهارچوب رو برای من مشخص کردی
    شب خوش !
    Last edited by amin 2010; 26-07-2012 at 00:13.

8. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

آقا این دمو اصلا جالب نبود! یعنی من که فرقی ندیدم دوست داشتم چیز های بهتری ببینم اینطوری که دیدم چیز های قابل ارائه داشت ولی نه چیزی که انتظار داشتم به نظرم بهتر از این ها میتونست باشه کلا تا کونامی رو سیستم کلی بازی تغییر ایجاد نکنه نمیتونه عالی ترین باشه با این حال نباید گفت خوب هم نبود! خوبه کمی بهتر از شماره قبل در بعضی موارد ولی بهتر بود تغییرات وسیع میدادن اینا اومدن بیشتر رو بالا بردن جزئیات قبلی تمرکز کردن البته نکته خوبیه ولی چیز های زیادی بهتر از قبل برای ارائه نداشت به نظرم!

با این حال نسخه اصلی بازی بیاد امیدوارم بازی خوبی باشه

+

نظرات فرق میکنه به نظرات هم احترام بزارید دوستان اینکه یکی از این بازی خوشش نیومد بگه بره فیفا بازی کنه زیاد جمله جالبی نیست داریم درباره نسخه دمو بحث میشه هر کسی میتونه نظرش رو بگه!

10. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم پچ برای باز کردن تنظیمات بازی
    مثل زمان - وقت اضافه و....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نه ولی عکسش صادقه !!! یعنی کسی که در حال حاضر از چنین بازیی طرفداری کنه در زمینه گیم میشه گفت هیچ سررشته ای نداره !تا دو سال پیش میشد گفت سبک بازی ارکیده بعضیا دوسش دارن ولی الان دیگه سبک بازی مثلا شبیه ساز شده پس اون بهانه هم از دست رفته !

خوب پسر خوب ما هم همینو میگیم دیگه ! این بازی همون نسخه قبلیه که بعضی از مشکلاش برطرف شده ! در اصل میتونست به عنوان یه DLC نمره بالایی بگیره !

ببین هر بازیی جز PES میگفتی این تعریف براش صادق بود ! اما PES اگه دموی اولش از خوده بازی بهتر نباشه بدتر نیست !

چهره ها و نورپردازی در بازی کوچکترین فرقی نکرده !

چشم
    حاج آقا شما اومدی نقد کردی بازی رو ازت ممنونم
    دیگه نیازی نیست از نقد دیگران نقل قول بگیری و هی دلیل بیاری .....

شب خوش

14. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hackboter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Never land

پيش فرض

طرفداران این فوتبال بدشون نیاد ولی نمیدونم چرا این بازی اصلا خوش دست نیست... یعنی هر چی سعی میکنی روی بازی سوار نیستی... بهت نمیچسبه.... میتونی چپ و راست گل بزنی و خطا بکنی و هیجان ایجاد کنی ولی هر چی بیشتر بازی میکنی به دلت نمیشینه... نه فقط امسال بلکه از نسخه 2009 به این ور بازی روان و جون دار نیست...

به طور مثال بازی رو میزاری روی درجه سوپر استار چپ و راست گل میزنی.... دوباره عوض میکنی میزاری روی درجه کمتر بازم فرقی نمیکنه....

فقط برای اولین بار که رنگ و لعاب منوهای بازی و خوشحالی بازیکنان رو میبینی ذوق مرگ میشی بعدش دوباره روز از نو روزی از نو.....

یادش بخیر نمیدونم دوستان بازی wining eleven 2007 رو یادشون هست یا نه که ما بهش میگفتیم فوتبال ادریانو چون روی کاور بازی عکس این بازیکن بود.... یادمه لحظه به لحظه اون فوتبال تو زمان خودش هیجان و کل کل بود و هیچوقتم اون هیجان تمومی نداشت....
    Last edited by hackboter; 25-07-2012 at 23:41.

16. 6 کاربر از hackboter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من دمو رو بازی نکردم .
    ولی از اینکه می شنوم بازی خیلی هم تغییر نکرده ، مثل فیفا به واقعیت نزدیک نشده ، هنوز موقعیت های زیاد روی دروازه ها خلق میشه ، هنوز حالت آرکید داره و... واقعا خوشحالم، و خوشحال تر میشم اگه بیان بگن هنوزم میشه دریبل زد ، هنوزم میشه با سرعت از گوشه ها حرکت کرد ، هنوزم حرکات نمایشی میشه زد و ... .
    کسی که می خواد اونطور فوتبالی بازی کنه میره فیفا بازی می کنه و لذتشو هم می بره و کسی هم نمیگه چرا ؟
    من PES بازی می کنم چون هیجان داره و امیدوارم کونامی همین سیستم رو پیش بگیره و سعی نکنه شبیه فیفا بشه.
    فقط PES

نه ولی عکسش صادقه !!! یعنی کسی که در حال حاضر از چنین بازیی طرفداری کنه در زمینه گیم میشه گفت هیچ سررشته ای نداره !
    آقا جان ما هممون هیچ سررشته ای در زمینه گیم نداریم و از PES لذت می بریم ، الآن یعنی مثلا می خواستی با این حرفت چی رو ثابت کنی ؟

متاسفم که هنوزم فرهنگ احترام به سلایق دیگران ، رشد نکرده.

18. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

آقا جان ما هممون هیچ سررشته ای در زمینه گیم نداریم و از PES لذت می بریم ، الآن یعنی مثلا می خواستی با این حرفت چی رو ثابت کنی ؟
    قبول دارم جملم اشتباه بود ، باید میگفتم هیچ سررشته ای از فوتبال و گیم های ورزشی نداره !!! قصدم هم مشخصه ! توی جمله اولم قصدمو خیلی واضح گفتم
    متاسفم که هنوزم فرهنگ احترام به سلایق دیگران ، رشد نکرده.
    بنده هم واقعا متاسفم که پیشرفتی در زمینه های فرهنگی در جامعمون نمی بینیم !

+
    جوابی برای این پست یا پست های قبلی دارین تو پروفایلم مطرح کنین چون اینجوری پیش بره تاپیک به اظهار نظر های دوستان و جواب های من خلاصه میشه که زیاد جالب نیست .تو پروفابل مطرح کنین قشنگ میشینیم با هم بحث میکنیم .

+
    بیشترین میزان قدرت در این بازی چنده ؟ رونالدو تو دمو 99 بود . راستی قدرت گومز چرا از کلوزه کمتره ؟

20. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •