تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 87 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 870

نام تاپيک: Dota 2

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

چقدر زشت...!
    شبیه بازیکن راگبی شده

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اقا یه امتحانی میکنین ببینین سرعت دانلودتون از استیم چطوره ؟ الان اصلا دانلود نمیکنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بات رو باید بیشتر روش کار کنن که دارن میکنن و توی پچ بعدی هم گفته میشه کلی تغییرات میدن توش .
    مشکل من باهاش اینه که در بعضی چیزای سخت خیلی حرفه ای کار میکنه بات ولی بعضی کار های ساده رو نمیتونه انجام بده مثلا گنک کردنش واقعا ضعیفه .
    برای بازی آنلاین شما با هیرو ها یه آشنایی پیدا کنی ، و همون دو تا آموزشDragon Knight و Sniper رو بری کافیه و نیازی نیست به بازی با بات . برای اکثر هیروها فقط توضیحات اسپلاشون رو بخونید کافیه ، یا فوقش یه replay هم ببینید . برای آیتم و ترتیب اسپل گرفتن همون Build های داخل بازی عالین .
    امیدوارم بهتر و بهتر بشه
    تنها دلیلی که هنوز وارد بازی نشدم, به این دلیل هست که لپ تاپم قدیمیه, و با داغ شدنش ( که خیلی هم سریع اتفاق میفته ), باعث بروز یه سری مشکلات میشه واسم
    هنوز منتظرم سیستما جدید با Cpu جدید وارد بازار بشن ( که اصلن نمیدونم واقعیت دارن یا نه ), حداکثر تا آخر شهریور باید بیان, تا اون موقع میصبرم دیگه!

با ونجفول, لونا, بونتی هانتر, و ریکی بازی کردم, خیلی بازی باهاشون لذت بخش بود, مخصوصن از بازی با بونتی هانتر و ریکی خیلی لذت بردم
    ولی متاسفانه بازی با bot همونطور که گفتم, مشکلاتی داره, مدیوم تو 20 دقیقه تیم مقابل جمع شده, و هارد, تا 15 دقه اول, براحتی 10 تا کیل از تیم ما میگیرن! و همینطور لول و پولاشون میره بالا و ما ضعیف و ضعیف تر میمونیم, امیدوارم تغییرات اساسی روش انجام بشه

بازی فوق العاده لذت بخش هست, حتا بازی با بوت, حالا برسه به آنلاین به یه شخص واقعی, خیلی حال اساسی بیشتر میده

بازی با اسپکتر, مثل گذشته که باهاش بازی می کردم, نتونستم بازی کنم ( هیروی فوق العاده سختی هست )
    خیلی دلم می خواد با فانتون اساسین وارد بازی بشم, ولی متاسفانه به نظر میاد برای این هیرو, به قدر کافی تجربه ندارم

( یه سوال: یه آیتم بود, قبلنا توی دوتا, بعد بستنش, بدون اینکه اتک وارد کنی, خودش از همه یونیت ها و یا هیروهای نزدیکت, health کم می کرد, اسم اون چی بود و آیا توی این بازی دوتا2 هم هستش؟ اگه آره اسمش چیه؟ )

سوال بعدی: توی یه بازی رسمی که شوماها انجام دادین تا به کنون, چند آیتم می تونین ببیندین؟ ( بغیر از آیتم های اولیه بازی مثل پا و دو سه چیز ارزون قیمت )
    بازی با ریکی که به دقیقه 35-40 رسید, اون موقع تونستم یه سنگ یاشا ببندم و یه شمشیر سبز ( متاسفانه اسمش یادم رفته ), آیا از تازه کار بودنم هست یا روند طبیعی همین هست؟
    بعد از بستن اینا, خوب مسلمن زودی میشه پول جمع کرد, ولی خوب یه بازی که به اینجا رسید, زودی حریف جمع شد متاسفانه!
    لعنتیا از یه لاین میرن, ول کن هم نیستن!

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

واسه بات اینو بگم که خیلی کارا رو هم درست انجام میدن که پلیر ها اون رو درست انجام نمیدن یکی miss و دینای هست که به جرات میگم نصف پلیرای خودمون این کارا رو نمیکنن
    هروهای بات تو هارد خوب در گیر میشن و اسپل هارو خوب میزنن
    ایتم بیلد داخل بازی خوبه ولی من نمیدونم چرا همیشه یه ایتم دیگه میرم
    همیشه اینو گفتم ایتم رو روند بازی تایین میکنه نه اینکه از قبل مشخص باشه چی میسازی
    بله, دینای رو خیلی خیلی خوب انجام میدن
    همینطور وقتی ترک میدان میکنن نیز!
    ولی خداییش دینای رو فوق العاده انجام میدن که من خودم شخصن با هیروهای نزدیک زن, اصلن به دینای فکر نمیکنم! هیش وقت, حالا شاید بیاد دم دستم اینکار هم کردم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من منظورم بیلد خود بازی نیست ، یعنی Suggested Item ها رو نمیگم ، بیلد هایی رو میگم که خود مردم ساختن . اونا خیلی عالی هستن . به خوبی Core و Situational Item ها رو از هم جدا کردن و برای آیتم ها و اسپل ها توضیح نوشتن و شما بنا به روند بازی از Situational ها میبندی .
    من خودم یه مدت پیش یه بیلد ساختم برای Phantom Assassin که البته Publish نکردم و تو گیم از اون استفاده میکنم . کامل تر که شد شاید Publish ـش کنم .
    این سیستم Builds که خود پلیر ها هم میتونن بیلد بسازن و منتشر کنن جز بهترین سیستم های بازیه ، هم برای نوب تر ها و هم حرفه ای تر ها . شما اگه یه هیرو رو به خوبی میشناسی و فوت و فنشو کامل بلدی بیلد خودتو میسازی براش و از اون استفاده میکنی . خواستی پابلیش میکنی و مردم اگه بهش رای دادن جز Top10 میشه و بقیه هم میتونن ازش استفاده کنن . این سیستم نیاز به اون Alt-Tap Guide معروف رو از بین برده و همچنین اون رو پیشرفته تر کرده و دیگه محدود به تازه کار ها نیست خوندن Guide ها و حرفه ای های Build خودشونو میسازن .

امروزم 276 مگ آپدیت داشتیم و Abaddon اومد .
    خوب من از suggestion استفاده کردم تا حالا
    این آیتم های ترکیبی که خود مردم ساختن رو از کجا می تونم ببینم ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اول از همه بگم توی این پست هدفم تبلیغ نیست و فقط کمکه .

مدتی بود دنبال سایت خرید ست دوتا2 میگشتم که سایت زیر رو پیدا کردم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز ازشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به قیمت 18 تومن خریدم و یک ساعته تحویل گرفتم .(ست 12 دلاری هست که در میاد دلار 1500 !!!!)
    در کل اگه میخواید سر بازی پول خرج کنید طبق جستجوهای من این سایت قیمتش بسیار بهتره و پشتیبانیش هم سریع تره .

این تغییرات, چه تاثیری توی بازی دارن؟ تنها شکل هیرو هست یا در ابتدای بازی دارای قدرتی برتر هم میشه؟ که اگه گزینه دوم باشه, به نسبت بازی ناعادلانه نیز میشه!

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

امیدوارم بهتر و بهتر بشه
    تنها دلیلی که هنوز وارد بازی نشدم, به این دلیل هست که لپ تاپم قدیمیه, و با داغ شدنش ( که خیلی هم سریع اتفاق میفته ), باعث بروز یه سری مشکلات میشه واسم
    هنوز منتظرم سیستما جدید با Cpu جدید وارد بازار بشن ( که اصلن نمیدونم واقعیت دارن یا نه ), حداکثر تا آخر شهریور باید بیان, تا اون موقع میصبرم دیگه!

با ونجفول, لونا, بونتی هانتر, و ریکی بازی کردم, خیلی بازی باهاشون لذت بخش بود, مخصوصن از بازی با بونتی هانتر و ریکی خیلی لذت بردم
    ولی متاسفانه بازی با bot همونطور که گفتم, مشکلاتی داره, مدیوم تو 20 دقیقه تیم مقابل جمع شده, و هارد, تا 15 دقه اول, براحتی 10 تا کیل از تیم ما میگیرن! و همینطور لول و پولاشون میره بالا و ما ضعیف و ضعیف تر میمونیم, امیدوارم تغییرات اساسی روش انجام بشه

بازی فوق العاده لذت بخش هست, حتا بازی با بوت, حالا برسه به آنلاین به یه شخص واقعی, خیلی حال اساسی بیشتر میده

بازی با اسپکتر, مثل گذشته که باهاش بازی می کردم, نتونستم بازی کنم ( هیروی فوق العاده سختی هست )
    خیلی دلم می خواد با فانتون اساسین وارد بازی بشم, ولی متاسفانه به نظر میاد برای این هیرو, به قدر کافی تجربه ندارم

( یه سوال: یه آیتم بود, قبلنا توی دوتا, بعد بستنش, بدون اینکه اتک وارد کنی, خودش از همه یونیت ها و یا هیروهای نزدیکت, health کم می کرد, اسم اون چی بود و آیا توی این بازی دوتا2 هم هستش؟ اگه آره اسمش چیه؟ )

سوال بعدی: توی یه بازی رسمی که شوماها انجام دادین تا به کنون, چند آیتم می تونین ببیندین؟ ( بغیر از آیتم های اولیه بازی مثل پا و دو سه چیز ارزون قیمت )
    بازی با ریکی که به دقیقه 35-40 رسید, اون موقع تونستم یه سنگ یاشا ببندم و یه شمشیر سبز ( متاسفانه اسمش یادم رفته ), آیا از تازه کار بودنم هست یا روند طبیعی همین هست؟
    بعد از بستن اینا, خوب مسلمن زودی میشه پول جمع کرد, ولی خوب یه بازی که به اینجا رسید, زودی حریف جمع شد متاسفانه!
    لعنتیا از یه لاین میرن, ول کن هم نیستن!
    سوال اول ایتم رادیانس هستش که تو سکرت شاپ ایتم 3800 تایی رو میخری و کتاب ایتم رو هم میخری میشه رادیانس
    سوال دوم سوال نا مفهومی هست خوب هر ایتمی که بخوای میبندی !!!! البته بسته به نظره خودته
    ببین ایتم بست با ریکی سخته ولی نه اینکه نه
    ایتمی که من میرم اینه
    ریتبن پاور تریز
    یاشا
    ولادیمیر
    بشر
    بعدش دیگه هر چی خواستی بورو
    میتونی یاشا رو تبدیل به مانتا کنی
    یا کلا به جای یاشا پورج بری
    کلا ریکی هروی خیلی خوب و سختیه

8. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

این تغییرات, چه تاثیری توی بازی دارن؟ تنها شکل هیرو هست یا در ابتدای بازی دارای قدرتی برتر هم میشه؟ که اگه گزینه دوم باشه, به نسبت بازی ناعادلانه نیز میشه!
    فقط شکل ظاهری هر هرو تغییر میکنه

10. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

Radiance هست اون آیتم .
    Specter رو واقعا دوسش دارم ، با Ult ـش شدید حال میکنم .
    Phantom Assassin هیروی مورد علاقمه و اتفاقا هیرویی هست که باهاش بهتر از بقیه بازی کردم توی دوتا2(یعنی اولین هیرو در Most Successful Heroes ـم هست) . به اون شدت هم سخت نیست .
    خوب من از suggestion استفاده کردم تا حالا
    این آیتم های ترکیبی که خود مردم ساختن رو از کجا می تونم ببینم ؟
    بالا سمت چپ عکس یه کتابه ، اونو میزنید توش یک آموزشو انتخاب می کنید و OK می کنید .
    چقدر زشت...!
    شبیه بازیکن راگبی شده
    دلتم بخواد : دی
    Bloodseeker که نباید خوشتیپ باشه ! باید ترسناک ، وحشی و بی اعصاب باشه مثل این . همه چیزش با استخون دشمناش ساخته شده . تا الآن محبوب ترین Set ـش بوده تو Store .

12. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان راهی نیست حجم اینترنت کم تر بخوره ؟؟
    خیلی اذیت میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •