البته اون کشور هایی که پول نمیدن بازی رو بخرند منظور ایران و افغانستان و پاکستان و روسیه و چین و کره شمالی هست
همین تو ایران هم بعضی ها میشینن شبانه که رایگانه دانلود میکنند به هزار بدبختی
این که این بازی چند حلقه هست بستگی به نسخه هاش داره
البته اون کشور هایی که پول نمیدن بازی رو بخرند منظور ایران و افغانستان و پاکستان و روسیه و چین و کره شمالی هست
همین تو ایران هم بعضی ها میشینن شبانه که رایگانه دانلود میکنند به هزار بدبختی
این که این بازی چند حلقه هست بستگی به نسخه هاش داره
پسر خالم gtx 560 ti داره ولی اینجوری حال نمیده ..........
دوست عزيز بحث پولش نيست . هر چي ارزون باشه رو بايد خريد ؟ ملاك ها رو تو پست قبليم گفتم .گفتم گيم پلي فرقي كرده يا نه ؟
در ضمن من نسخه X360 رو ميگم !![]()
والا هومان من که خیلی راضی هستم از بازی مرحله جنگل هم واقعا یاد کرایزس وارهد انداخت منو لذت بردم کلا بعد اینکه حسابی با تجربه ای که از کرایزس 2 کردم نا امید شده بودم کرایزس یه بازی گرافیک محور هست ولی باور کنید یا نه من در کل شیفته روند بازی هستم یه جذابیت خاصی داره کرایزس که می دونم به گرافیکش مربوط نیست حداقل چیزی که باعث شد عاشق کرایزس بشم کلیت بازی بود کماندویی بودن بازی اینکه یه نانو سوئیت بپوشی و با اون امکانات بخصوص بازی کنی تجربه متفاوتی از یه بازی سبک fps ارائه می ده
راستی نسخه pc بازی هم به دستم رسید چند ساعت پیش... خیلی راحت اجرا کرد لپ تاپ بدون مشکل... پس کارت گرافیک GT540M می تونه ساپورت کنه بازی رو من همیشه دید بدی داشتم روی کارت گرافیک لپ تاپم ولی نه انگار سربلند اومد بیرون از تست کرایزس قدرشو بیشتر بدونم
این مرحله ی دومی که یه اسلحه برمیداریم برای زدن Gun Tower ها ،چجوری باید روشنش کرد ؟دی! هی میگه Out Of Ammo ! نمیدونم حالا Ammoش کجاس !
تیر که باید داشته باشه
اسنایپه فضاییه ؛ : دی
اگه نشد حتما باگ شده بازی رو ببند دوباره برو
برای منم تیر نداره
ده بار باز و بسته کردمش!افاقه نکرد
----------------------------------------------------
شانس ما رو
هر کی این مشکل رو داره باید از ترینر استفاده کنه تیرها رو بی نهایت کنید و ردش کنید
من که هر ترینری گرفتم کار نکرد![]()
Last edited by YAHYA-PRO; 25-02-2013 at 18:27.
ترسناکه...من می ترسم ...
![]()
هر وقت بازیش میکنی این صفحه رو هم کنارش باز کن تا احساس تنهایی نکنی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)