تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 65 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 647

نام تاپيک: آيا مي دانيد...؟

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

● مكالي كالكين (Macaulay Culkin) هنرپيشه اي كه در 10 سالگي گرانترين دستمزد تاريخ سينما در چنين سني را گرفت به دليل حمل 17 گرم ماري جوانا (Marijuana) بازداشت شد. وی كه به خاطر بازي جذاب در فيلم تنها در خانه (Home Alone) به شهرت جهاني رسيد ، توسط پليس اوكلاهما (Oklahoma City) بازداشت شد و سپس با يك قرار4000 دالري وی را آزاد كرد. پليس او را درحالي كه گونه هاي ديگري از مواد مخدر را هم به همراه داشته با جوان ديگري در يك موتر كرايه اي بازداشت كرده است. هنوز مشخض نيست كه مك كولي كالكين كه در نيويارك زندگي مي كند در اوكلاهما چه مي كرده است. وی پيش از اين اعتيادش را يكبار ترك كرده است.
    و پس از بازي در فيلم تنها در خانه به خاطر بازي سال 1994 خود در فيلم ريكي ريچ 11.4 ميليون دالر دستمزد گرفت. مکالي در 14 سالگي از سينما فاصله گرفت و در 17 سالگي ازدواج كرد و دوسال بعد هم از همسرش جدا شد. ثروت او 24.2 ميليون دالر براورد مي شود.

● چين براي محافظت از شهر باستاني ليه در استان مركزي هونان، اين گنجينه فرهنگي را بار ديگر در زير خاك مدفون خواهد كرد. نيروگاه آبي وانيمپو در نزديكي آن كه از سال 2003 شروع به ذخيره آب كرده باعث شده تا آب زيرزميني تا ده متري زير اين شهر بالا بيايد و لذا بر اساس برنامه‌اي از سوي موسسه تحقيقاتي آثار فرهنگي چين، بخش عمده اين شهر كه پيش از اين از زير زمين بيرون آورده شده بود دوباره در زير خاك دفن خواهد شد. بيش از 36 هزار تكه كاغذ از جنس بامبو كه رويدادهاي دوران جنگ ميان استان‌ها در فاصله سال‌هاي 475 تا 221 پيش از ميلاد چين را به ثبت رسانده است، در شهر ليه چين كشف شده است.

● تحقيقات نشان داده اند ماده کيميائي که به ميزان زياد توسط گياه شاهدانه توليد مي شود به مقابله با سرطان کمک مي کند. به گزارش بي بي سي دانشمندان جزء فعالي بنام دلتا - 9 – تترا هيدرو کانيبول (THC) را درشاهدانه يافته اند که مي تواند گسترش ويروس هاي هرپس را متوقف سازد. وجود گونه هايي از اين نوع ويروس ها احتمال ابتلاء به برخي از سرطان ها را در پی خواهد داشت.

● يك بانك در بنگله ديش قصد دارد به متكديان، به جاي پول تلفن همراه بدهد. اين بانك طي چند سال اخير وام هاي مختلفي به افراد فقير پرداخته است تا آنها با اين پول براي خود شغل ايجاد كنند. بانك به متكديان يك خط تلفن همراه به ارزش 120 دالر واگذار مي كند كه آنها بايد طي دو سال اين مبلغ را بازپرداخت كنند. البته روي اين پول سود نخواهد آمد.رئيس اين بانك گفت: متكديان مي توانند با اين تلفن ها درآمدزايي نمايند. آنها بايد در مكان هايي كه فاقد تلفن عمومي است مستقر شوند و به افرادي كه نياز به تلفن دارند خدمات ارائه كنند. پيش بيني مي شود كه از اين راه بين 200 تا 400 دالر در ماه نصيب متكديان شود.

● اوكراين قرار است كتاب‌ها و گنجينه‌هاي هنري اين كشور را كه پس از شكست نازي‌ها در جنگ جهاني دوم در سال 1945 ضبط كرده بود بازپس دهد. مقامات كيف موافقت كرده‌اند كه كتاب‌هاي متعلق به كتابخانه روزاريوم (Rosarium) در شهر سانگرهوسن (Sangerhausen) و موزيم-كتابخانه زوكر (Zucker) در برلين (Berlin) و نيز 286 اثر هنري شامل نقاشي و آثار گرافيكي را به آلمان باز‌پس دهند.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

121.آيا ميدانستيد که افزايش ميزان فسفر در خون ميتواند باعث جدا شدن کلسيم از استخوان ها شود که در نهايت باعث ضعيف شدن استخوانها و شکسته شدن آنها ميشود.

122.آيا ميدانستيد که دو کشور چين و آمريکا بيشترين توليد کننده سيــــر ميباشند.

123.آیا ميدانستيد که هر 186 هزار سال يکبار ، کره زمين کاملا\" به زير آب ميرود و تمامي زمين پوشيده از آب ميشود و دوباره بعد از مدتي سر از آب بيرون ميآورد.

124.آيا ميدانستيد که يك بررسي نشان داده خانواده‌هايي كه در آنها مصرف روزانه يك ليوان شير به صورت عادت درآمده است، فرزنداني شاداب و باهوش دارند.

125.آيا ميدانستيد که عسل به كمك دياستازهايش چربي‌هاي اطراف قلب را آب مي‌كند به همين دليل مصرف آن به سالخوردگان و بيماران قلبي توصيه مي‌شود.

126.آيا ميدانستيد که ميزان عملكرد و دقت افرادي كه به مدت طولاني هر شب كمتر از شش ساعت مي خوابند همانند زماني است كه فرد به مدت سه روز متوالي نخوابد به گفته پژوهشگران خواب شبانه ناكافي تنها در كاهش خستگي موثر است و فرد براي بازتواني عملكرد مغز خود نياز دارد تا در هر شبانه روز به ميزان كافي و متناسب با نياز بدن خود بخوابد.

127.آيا ميداستيد که در جهان فقط پنج هزار نفر وجود دارند که از بهره هوشي صد و هفتاد و شش برخوردارند ، در حالي که انسانهای معمولي از بهره هوشي بين هشتاد و پنج تا صد و پانزده برخوردارند .

128.آيا ميدانستيد ويتامين ب 6 باعث خوشحالي و سرحال بودن ميشود، اين نوع ويتامين را ميتوانيد برای مثال با خوردن ماهي و جگر و موز و فندق بدست بياوريد.

129.آيا ميدانستيد که مطالعات جديد نشان ميدهد مصرف همزمان ويتامين هاي «ای و سي» ممكن است در كاهش ابتلا افراد به بيماري آلزايمر موثر باشد.

130.آيا ميدانستيد که نيکوتين سبب افزايش قند خون افراد سيگاری ميشود و در نتيجه در افرادی که بيماری ديابت دارند عاملي خطرناک است با توجه به اينکه نيکوتين و به ويژه منواکسيدکربن در بروز کوری در ديابتي ها سهيم هستند .

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

داش اشكي ما كه نمي خوايم به زور بگي خب مهم نيست همين كه خودت مي زاري خيلي خوبه در ضمن يكي دو تاش مثل تعداد پلهاي ايفل تكراري بودا !!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

● محققين‌ يك‌ فيلم‌ 35 ميليمتري‌ بازگشت‌ نجات‌ يافتگان‌ كشتي‌ تايتانيك‌ (Titanic) را كشف‌ كرده‌ اند كه‌ متعلق‌ به‌ 93 سال‌ پيش‌ است‌ و احتمالا توسط‌ يك‌ روزنامه‌ نگار آماتور و يا يكي‌ از ماموران‌ نجات‌ فيلمبرداري‌ شده‌ است‌.در اين‌ فيلم‌ ارزشمند كه‌ در يك‌ كلبه‌ جنگلي‌ كشف‌ شده‌، صحنه‌هاي‌ رقت‌ انگيز بازگشت‌ 705 نفر از نجات‌ يافتگان‌ كشتي‌ تايتانيك‌ به‌ نيويارك‌ به‌ تصوير كشيده‌ شده‌ است‌. در اين‌ فيلم‌ مسافران‌ با حالتي خسته و رنجور و نجات‌ دهندگان‌ آنها در كشتي‌ نجات‌ كارپاتيا و همچنين‌ در زمان‌ پياده‌ شدن‌ از آ ن‌ ديده‌ مي‌شود. با اين‌ حال‌ به‌ گفته‌ كارشناسان‌ اين‌ فيلم‌ قديمي‌ يك‌ بار در همان‌ سال‌ها در جايي‌ به‌ نمايش‌ در آمده‌ و بلافاصله‌ توسط‌ يك‌ مجموعه‌ دار به‌ مبلغ 121 پني‌ خريداري‌ شده‌ است‌ و از آن‌ زمان‌ ديگر هيچ‌ ردي‌ از آن‌ در دست‌ نبوده‌ است‌.

● ده سال پيش اولين كافي نت جهان در شهر لندن راه اندازي شد و از آن زمان تاكنون بيش از 20 هزار كافي نت در 171 كشور جهان تاسيس شده است. در دهمين سالگرد كافي نت ها در جهان ياهو (Yahoo) كافي نت هاي 111 كشور جهان را مورد ارزيابي قرار داد و در نهايت كافي نت هاي برگزيده را معرفي كرد. زيباترين و لوكس ترين كافي نت جهان متعلق به كشور روسيه است كه در ميدان سرخ واقع مي باشد. همچنين جذاب ترين كافي نت جهان، كافي نتي واقع در يك خشكشويي در سان فرانسيسكو است. و اما دورافتاده ترين و خلوت ترين كافي نت جهان در گوشه اي از كشور مالي واقع مي باشد.

● دريافت يك سيگنال راديو‌يي از فضا احتمال وجود موجودات فضايي هوشمند را افزايش داده است.تعقيب اثر اين سيگنال به نقطه‌اي مي‌رسد كه در آنها هيچ كهكشان، ستاره‌ و يا سياره‌اي تا مسافت 1000 سال نوري مشاهده نمي‌شود. اين سيگنال تنها براي يك دقيقه دريافت شده است و اين زمان به اندازه كافي كه منجمان بتوانند جزييات آن را بررسي كنند ادامه پيدا نكرده است. برخي دانشمندان معتقدند كه موجودات فضايي تلاش مي‌كنند تا از طريق انتقال اين فركانس‌ها خود را معرفي كنند.

● دانشمندان از ناروى موفق شده اند در مجمع الجزاير اسوالبارد (Svalbard) در قطب شمال، فسيل نوعي سوسمار دريايى ناشناخته به طول پنج متر را کشف کردند که در حدود۱۶۰ ميليون سال قبل ميزيسته است. بدليل سرمای منطقه امکان عملیات جستجو و حفاری فقط يکماه در سال بوده و برای شناسايي کامل تمامي قطعات اين فسيل بزرگ، حدود سه سال وقت لازم است.

● مجسمه‌ مهاتما گاندی به اندازه طبيعي به همراه عصاي معروفش قرار است در موزه جديد حقوق بشر در ويني‌پگ نصب شود. اين مجسمه برونزي به وزن 500 كيلوگرم كه توسط رام وانجي سوتار ساخته شده، توسط دولت هند به كانادا اهدا شده و براي اولين بار در همين موزيم به نمايش گذاشته خواهد شد. سخنگوي كميسيون عالي هند در كانادا ميگويد: گاندي تجلي تمامي ارزش‌هاي مربوط به حقوق بشر است و اختصاص دادن جايگاهي به او در موزيم حقوق بشر در كشوري چندفرهنگي و چندنژادي چون كانادا براي ما افتخار بزرگي است.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

داش اشكي ما كه نمي خوايم به زور بگي خب مهم نيست همين كه خودت مي زاري خيلي خوبه در ضمن يكي دو تاش مثل تعداد پلهاي ايفل تكراري بودا !!
    داداش من که منبع رو بهت دادم
    در ضمن ممنون از تذکرت ...

.......................................
    .......................................

131.آيا ميدانستيد که در آمريکا روزانه دويست نفر در اثر سرطان ريه جان خود را از دست ميدهند که حدود صد و نود نفرشان سيگاری هستند.

132.آيا ميدانستيد که در هنگام خنده، ششها تحت فشار زياد ، مقدار زيادی هوا با سرعت صد کيلومتر در ساعت به بيرون پرتاب ميکنند.

133.آيا ميدانستيد دما در نوک سيگار «محل سوخت» 900 درجه سانتيگراد ميباشد.

134.آيا ميدانستيد که از هر۶۰۰ ميليون کره آسمانی دريکی از آنها امکان زندگی هست با اين حساب ميلياردها سياره مسکونی می باشند که زمين يکی از آنهاست.

135.آيا ميدانستيد که «پاتريك موسيمو» در مدت سه دقيقه و ده ثانيه از ارتفاع صد و بيست متري شيرجه زد.

136.آيا ميدانستيد که در سال هزار و پانصد و سي و سه ميلادی يك اتاق پر از طلا و نقره ( حدود يك ميليارد پوند ) به آدم رباي اسپانيائي ، بنام فرانسيسكو پيزارو» ،براي آزاد كردن آخرين امپراطور پرو پرداخت شد.

137.آيا ميدانستيد اگر قصد داريد فشارخون خود را اندازه گيري كنيد ، حداقل نيم ساعت قبل از اندازه گيري فشارخون ، از فعاليت هاي شديد ، خوردن غذاي سنگين ، دارو ، نوشيدن قهوه و كشيدن سيگار خودداري كنيد.

138.آيا ميدانستيد که سرطان مري يكي از شايعترين سرطانهاي دستگاه گوارش است د مصرف زياد و طولاني مدت چاي داغ ، الكل ، مواد سوزاننده و قليايي ، سيگار كشيدن ، كمبود ويتامين آ و قرار گرفتن در معرض پرتوهاي راديواكتيو از عوامل خطرساز براي سرطان مري محسوب مي شوند.

139.آيا ميدانستيد که مارها و ببرهای استراليايي که چشمهايشان توسط پرندگان کور شده اند به راحتي ميتوانند به زندگي خود ادامه دهند ، اين خود دليل قانع کننده ايست که بعضي از حيوانات از قدرتهای فوق العاده عجيبي برخوردارند.

140.آيا ميدانستيد که روغن زيتون سرشار از ويتامين «ای» است اما اين ويتامين با سرخ كردن تخريب مي شود از اينرو بهترين راه استفاده از روغن زيتون افزودن آن به غذا درانتهاي مراحل پخت يا پس از آن است .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

آقاي اشكي به نظر شما ما اسپمر هاي پيسي ورد هستيم منظورم از ما من و كساني هستند كه يه خط مي نويسند و پست مي كنند !
    هستيم يا نيستيم لطفا قاطعانه جواب بديد تا من تكليفم رو بدونم.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soleares
    آقاي اشكي به نظر شما ما اسپمر هاي پيسي ورد هستيم منظورم از ما من و كساني هستند كه يه خط مي نويسند و پست مي كنند !

جانم چی شد ...
    من بی احترامی به شما کردم یعنی چی این حرفتون؟
    متوجه نمیشم تکلیفم رو بدونم چیه؟
    الانم این تاپیک رو با این پست تون به خاکی بردید...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

بابا من فكر كردم شايد مديران گفتن يه سري آدم كه پست هاي چرت مي كنن اسپمر هاي نمي دونم چيچي آيا من هستم ؟
    همين من مي پرسم چون قبولتون دارم. در ضمن ببخشيد زدم تو خاكي شما كه داري به كارت ميرسي دوباره برو تو جاده !

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

اول تشکر بابته همه عزیزانی که این تایپک رو عالی کردن دمه همتون گرم من خیلی وقت پیش اینارو گذاشتم شما ماشالله خوب سرپا نگرش داشتین راستی چرا من این تایپکو ندیده بودم

نقل قول نوشته شده توسط soleares

سلام سولاریس جان
    آقا اسپمر به کسی می گن که برایه یه تشکر همه جا الکی پست میده
    اینم که میبینی داش اشکی عزیز داره اینجوری پست میزنه به این خاطره که میخواد مثله صفحه اول داخله هر پست تعداد زیاد نشه تا خوندنشون راحت تر باشه
    ضمنا شما چرا به ایشون کمک نمی کنی اصلن هدفه ما داخله این انجمن اینه که بهترین مطالب علمی رو از همه جا جمع آوری کنیم و اینجا قرار بدیم

شمام میتونی با یه سرچ ساده داخل گوگل کلی سایت که مطلب دارن رو ببینی و مطالب خوبی اینجا به دوستان ارائه بدی اصلن چرا هدفمون رقابت نباشه؟

امیدوارم رقابت شما رو هم ببینم
    بازم تشکر از داش اشکی عزیز

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

بابا من فكر كردم شايد مديران گفتن يه سري آدم كه پست هاي چرت مي كنن اسپمر هاي نمي دونم چيچي آيا من هستم ؟
    همين من مي پرسم چون قبولتون دارم. در ضمن ببخشيد زدم تو خاكي شما كه داري به كارت ميرسي دوباره برو تو جاده !
    ضمنا حواست به پست هات باشه عزیز
    اینجا ریز به ریزه پست ها کنترل میشه شمام با این شخصیتتون من خوب نمی بینم که بخواین اینجوری پست بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •