واقعا من موندم این فرقش با پنالتی رئال چیه؟!؟!؟!؟!!؟
بپوش بابا آبرومون رو بردی : دی
![]()
واقعا من موندم این فرقش با پنالتی رئال چیه؟!؟!؟!؟!!؟
بپوش بابا آبرومون رو بردی : دی
![]()
تو روزی که کل رئال بد بود، راموس از بهترین ها بود. همین که سوتی نمیده ما خدا رو هزار بار شکر میکنیم. بیشتر موقعیت های خطرناک بایرن هم از کناره ها شروع میشد. راموس شاید دفاع راست بهتر جواب بده تا پست فعلیش، اما مشکل رئال اینه که واسه وسط کسی رو نداره و مجبوره راموس رو اونجا بازی بده. کاروالیو رو داریم که همیشه ی خدا مصدومه. بعد مصدومیتش یه بار بازی کرد، فکر کنم جلوی بارسا تو کوپا بود که بد بود و دوباره مصدوم شد تا الان. و واران رو داریم که خیلی کم سن و ساله (19 ساله)، اما با این وجود تو چند تا بازی این فصل درخشان بوده. فقط حیف که تجربه نداره.
په په بر عکس راموس همیشه مستحکمه. اونم خشنه، اما بدون شک از بهترین مدافع هاست.
اینو هم بگم بردیا جان، نباید منکر حملات خطرناک و قدرت نفوذ بایرن شد. با اون قدی که گومز داره، هر مدافعی باشه جلوش کم میاره. مشکل از کناره ها بود که فرت و فرت توپ سانتر میشد. البته سوپر سیو کاسیاس هم بی تاثیر نبود. نویر خارق العاده ست، اما به شخصه دروازه بان برتر اون شب رو کاسیاس میدونم، که شما اینو بذار به پای طرفدار بودنم. کاسیاس هم مث نویر دو تا پنالتی رو گرفت و یکی دیگه رو هم عالی تشخیص داد که توپ با یه وجب فاصله از بالا دستش رد شد. پنالتی روبن در جریان بازی رو هم که تقریباً گرفت (نوک انگشتاش توپ رو لمس کرد). و دو سه تا سیو داشت که درخشان ترینش همون جلوی گومز بود.
یه ویدئوی جالب از پنالتی های بازی از پشت دروازه گرفته شده
جو و حال و هوای رئالی ها کاملا مشهوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
اینم هوادارای بایرن تو در مادرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه توپ به نویر نمیرسید که مث کاسیاس واکنش نشون بده
بنزما که شوتاش تو چارچوب نبود
رونالدو که از فاصله 40 متری هی توپ رو سوت میکرد
بقیه توپا هم پشت دفاع دفع میشد ولی ازونور بایرن توپی که به کاسیاس برسه زیاد برد ولی نویر کارشو تو پنالتی انجام داد.
هر وقت کاسیاس نمایشی در سطح شالکه منچستر پارسال داشت اون موقع صحبت میکنیم
البته باید دفاع رئال خیلی داغون باشه تا کاسیاس بتونه درون سطح واکنش نشون بده
البته اگه میخوای درخشان ترین نمایش دوران نویر رو ببینی هایلایت بازی شالکه پورتو تو چمپیونزلیگ 2008 رو دانلود بکن
اگه بعد دیدنش قیافتنشد من اسممو عوض میکنم
تو جریان پنالتیا کدومو کاسیاس عالی تشخیص داد که با فاصله یه وجب از بالای دستش رد شد؟
آلابا و گومز و شواین اشتایگر 3تاشون خلاف جهت زدن که گل شد.2تارم تشخیص داد که گرفت
پنالتی توی بازی رو هم شاید اگه قد نویر رو داشت میتونست از روبن بگیره و اونوقت بود که دیگه روبن رو بکن بائر با تیپا مینداختش بیرون![]()
میگم کسی دیرکت لینک اینارو میتونه بده
تو یوتوب میتونم ببینم ولی چیز پی انم تموم شده نمیتونم دانلودش بکنم
این وبسایتا هم نتونسته دیرکتش بکنه
ویرایش شد:چیز پی ان قرض کردم اولیو گرفتم فعلا
Last edited by بردیا; 27-04-2012 at 18:47.
اوه اوه اوهالبته اگه میخوای درخشان ترین نمایش دوران نویر رو ببینی هایلایت بازی شالکه پورتو تو چمپیونزلیگ 2008 رو دانلود بکن
اگه بعد دیدنش قیافت نشد من اسممو عوض میکنم
همون بازی که به پنالتی میکشه؟
یه جا توپ رو از تو شیش قدم با پا میگیره اصلا عجیب غریب بود .. اون بازی دوتا پنالتی هم گرفت و کلا یه تنه پیروز کرد شالکه رو !
اون بازی نوئر اصلا یه چیز فرا زمینی بود
بازی با منچستر هم خدا بود ... کلا نوئر به قول لمن به راحتی یه نسل از دروازه بانهای آلمان رو نابود میکنه : دی
+
نوئر خیلی خونسرد و با اعتماد به نفس بالا هست
بعضی شوتا ها یه ضرب میگیره فاتحه می خونه به هیکل مهاج حریف : دی
یادمه پارسال بازی بایرن - شالکه بود، روبن هرچی زور داشت گذاشت پشت توپ اما نوئر به راحتی توپ رو گرفت ... من روحیم ضعیف شد چه برسه به روین : دی
کلا آدم احساس میکنه دروازه برای نوئر کوچیکه !!
من قصد نمک پاشیدن به زخم کسی رو ندارمو امیدوارم همچین برداشتی نشه ولی یه نقبی به گذشته ها میزنیم و پستای بعضیا که تیمای مقابل رو تحقیر میکردن و فکر میکردن همه باید از جلوشون کنار برن تا رئال و بارسا برسن به فینال
D3vil_A
بردیاخوب به احتمال 90% فینال CL امسال توسط دو تیم Real Madrid - Barcelona برگزارمیشه...
بارسا راه سختی رو در پیش داره میلان - چلسی رو باید حذف کنه ....رئال هم بایرن رو.....
D3vil_Aبقیه تیمها هم که حکم پشمک رو دارن و وظیفه اینو دارن که کنار برن تا این 2تا بتونن فینال باهم بازی کنن
B3HZ@Dآره..به جزء میلان...البته...
D3VIL_Aدوست عزیز قهرمان رو انتخاب نکردی که کدام یک از دو تیم هست!
تازه امروز مرحله بعد قرعه کشی شد ولی شما فینالیست ها رو حدس زدین.
درسته رئال و بارسا جزو قوی ترین تیم ها هستن ولی فوتبال همیشه نشون داده که غیر قابل پیش بینیه.
بارها شده که نتایجی رقم بخوره که دور از انتظار بوده و هیچ کس پیش بینی نمیکرده
مثلا چه کسی پیش بینی میکرد که آپوئل تا این مرحله بالا بیاد ؟!
هنوز هیچ کدام از بازی ها برگزار نشده ولی شما سریع ترین نتیجه گیری قرن رو رقم زدین![]()
Kasrakhan_2003من گفتم 90% با توجه به شرایط موجود و وضع تیم ها ..نگفتم تیم ها دیگه کنار بکشند..!
D3vil_Aجدا از اینکه شما 10% درصد احتمال شگفتی دادین و بقیه توجه نکردن، باید بگم بایرن هم اگه همه ی بازیکناش آماده باشن، واقعا تیم خطرناکی هست!
D3vil_Aبایرنی که از لورکوزن میاد 2-0 میبازه به عنوان مثال بعدش همین لورکوزن میاد 7 تا از بارسا میخوره یا ....... اگر شما به نوع و شیوه بازی....رنکینگ این دو تیم ، وضعیت فعلی این دو تیم در لیگ کشور خودشون ...نگاه کنید همین نتیجرو روی ورقه میگیرید ..نکنه انتظار دیگه ای دارید؟
nw_nkببین کسرا جان تیم هایی مث بایرن تیم های ناپایداری هستند ! من منکر قدرت بالای بایرن نشدم ! اصلا تیم ضعیفی نیست ! خیلی هم خطرناکه ولی با توجه به آمار خوب رئال (از 18 امتیاز مرحله گروهی تو اون گروه سخت با وجود لیون / آژاکس گرفته تا آمار خیره کننده لالیگا ) و اینکه بازی رگشت تو سانتیاگو برنابئو هس قطعا شانس رئال بیشتره....! اگر بخوایهم بایرن از لحاظ ریت در لیگ آلمان با تیم های اسپانیایی ماقیسه کنیم بین والنسیا و بارسا قرار میگیره... از طرف دیگه هم شانس بارسا توجه به اینکه بازی برگشت تو Cam Nou هست و تو مرحله گروهی میلان رو شکست داده زیاد تره...! من خودم رئالیم و دوست دارم بارسا حذف بشه ولی نمیشه چشم هارو روی حقایق بست ! من اصلا قصد کل کل کردن و کری خوندن این حرفا نیستم با توجه به آمار این نتایج رو میگیرم و اینجا قرار میدم...
AMIR_AirGunnerئال هنوز تیم قدرتمندی رو نبرده. نمیشه گفت راحت از پس بایرن آماده بر میاد.
Vahidgameمن هم احتمال میدم امسال یک فینال تمام اسپانیایی رو شاهد خواهیم بود
فکر کنم لیگ قهرمانان هم 2 قطبی شد رفت پی کارش !!!!!
D3vil_Aخیلی دیگه ناامیدانه در نظر می گیرید
لیگ قهرمانان قابل پیش بینی نیست و حتی از الان نیمه نهایی رو دقیقا نمیشه پیش بینی کرد چه برسه به فینال!
امیدوارم اگه دوباره چلسی و بارسا توی نیمه نهایی به هم دیگه بخورن چلسی انتقام سختی بگیره ( البته اگه داور دوباره تام هنینگ اوربو نباشه : دی )
کلا الان تیم ها باید بیشتر از رئال بترسن تا بارسا. رئالی که الان آماده ست و مورینیویی رو داره که به قهرمانی با تیم های مختلف توی لیگ قهرمانان عادت کرده...
hojjatinhoتو بوندس لیگا بایرن 6 تا باخت 3 تا تساوی داره در صورتی که در لالیگا رئال رئال کلا 2 تا باخت داره یک تساوی...!(سطح لیگ آلمان رو با اسپانیا مقایسه کنید در همین فصل ، تیم های لالیگا در همین لیگ اروپا چقدر دارند خوب عمل میکنند !)
+
زمانی که احتمال برد یک تیم بیشتره خوب قطعا این تیم میره فینال دیگه...نمیشه که شانس بر داشته باشی بعد شانس فینال رفتن کمتری داشته باشه...تضاد داره..!
ثبات تیمی حرف زدید شما برید تحقیق کنید ببینید ثبات تیمی کدوم بیشهر و کدوم تیم در طول همین فصل آماده تر عمل کرده ؟! شما دارید آمادگی بایرن رو میبینید و آمادگی فوق العاده رئال رو اصلا ملاحضه نمیکنید ( از عوارض فن بوی بودنه)
D3vil_Aبا احترام :
از عوارض فن بوی بودن اینه کی بیای فینال رو از این مرحله راحت پیش بینی کنی و تیمای دیگه رو کشک حساب کنید !
یا پست های منو خوب مطالعه نمیکنید و همینجوری میخواید یک چیزی بگید که گفته باشید.. ! میگم با توجه به آمار رئال مادرید در طول 2011/2012 و کیفیت بازیش به احتمال 90% درصد بایرن رو حذف میکنه و میره فینال...! عجبا !
شما اگر مدرکی به عملکرد بهتر بایرن نسبت به رئال ، برای 2011/2012 دارید خوشحال میشم ببینیم...!
B3HZ@D
D3vil_Aاگه مسئولان یوفا میدونستن با این قرعه کشی ها همیچن جنجالی در این فروم ایجاد میشه مطمئنا قرعه کشی رو تکرار میکردن
فکر نکنم بحث مقایسه ای لیگها به اون صورت به لیگ قهرمانان ارتباط پیدا کنه.
البته نتایج داخلی هم در نتیجه گیری و مقایسات تاثیرگذار هستن ولی نه به اندازه دو بازی حذفی در لیگ قهرمانان.
فعلا که نه رئال در مقابل آپوئل تیم صعود کننده حساب میشه و نه بایرن در مقابل مارسی صعود کرده.
هنوز هر دو تیم دو بازی تا نیمه نهایی و برخورد با همدیگه فاصله دارن
البته با توجه به احتمالات و نتیجه گیری های روی کاغذ از حالا میشه بایرن و رئال رو در نیمه نهایی . مقابل همدیگه دید
ولی این نتیجه گیری های کاغذی زیاد به کسی وفا نکرده
فکر کنم اگه در مورد نقاط ضعف و قوت هر دو تیم صحبت کنیم اینطوری بتونیم نتیجه بهتری بگیریم .
درگیری شما هم در این جور موارد خیلی کمتر میشه![]()
yusephآقا من یک سوال کردم ...بر چه اساسی عقیده دارید احتمال حذف رئال بیشتر از بایرن هست؟ دلیل مدرک قانع کننده بیارید...!
تیمی که در طول یک فصل داره ناپایدار عمل میکنه و از طرف دیگه مهره ضعیف تری داره (از کادر فنی تا بازیکن ) در مقابل تیمی که در طول فصل فقط 2 باخت و یک تساوی داشته و مرحله گروهی رو با 100% امتیاز اومده بالا و داره تمام رکورد هارو مشکونه در لیگ خودش بهترین عملکرد رو داشته و از قهرمان سال قبل CL 10 امتیاز بالاتره ، احتمال پیروزیش بیشتره یا کمتر...
خوب به یک غیر فوتبالی هم این آمار رو نشون بدید میگه قطعا تیم رئال شانس بیشتری داره..! درسته فوتبال غیر قابل پیش بینیه ولی تا حدودی میشه حدس زد روال بازی هارو...!
با تشکر از برادر رئالی گل:
1-ما ادعا نکردیم که از رئال برتر هستیم یا 100%صعود خواهیم کرد.بلکه شما بودین که استدلال کردین.(جون من منکر نشو)
2-ثبات تیمی در طول لیگ ربطی به خوب عمل کردن در جام قهرمانان اون هم توی مرحله حذفی نیست بابا.
3-اگه شما کمی بی طرف فقط کمی بی طرفانه به بایرن نگاه کنی میفهمی بردنش کار ساده وآسونی اونهم توی این مرحله نیست.سابقه شما هم که درخشانه الحمدالله.
4-سبک فوتبال بارسا باعث میشه شما اونهارو نتونید ببرید؟عجیبه این حرف.
چطور مورینیو با اینتر اشک بارسا رو در اورد ولی با رئال نمیتونه؟
سبک وسیاق بازی بارسا بهانه ای بیش نیست.رئال هم مثل تمام تیم های جهان نقطه ضعف داره.چرا به ضعفتون اعتراف نمیکنید؟
5-بایرن چه چیز خاصی داره؟
خب برام سخته به شخصی که جایی رو نمیبینه ماه رو نشون بدم.
.................................................. ...........................
پ ن:امیدوارم که بازیها جوری رقم بخوره که حداقل بایرن ورئال به هم برسن تا تفاوت سبک هاینکس(مربی بایرن جهت اطلاع) با فوتبال مورینیو مشخص بشه.
خب که چی مثلا !؟!
کسی به تیم بایرن این وسط توهینی کرده ؟! یا دست کم گرفته ؟! فقط احتمال دادن یا پیشبینی از روی کاغذ بوده ! و اگه دوستان پست ها رو بخونن تو همشون کلمه "احتمالا" و "شانس " "فکر کنم " و غیره به کار رفته !
شما نتایج هر دو تیم بارسا و رئال مادرید و تیم های دیگه رو با توجه امارشون به یک شخص بی طرف بدی (فرضا سی پی یو یه کامپیوتر) که احتمال برد هر تیم رو تو بازی ها رو پیش بینی کنه . پیش بینی میکرد که رئال و بارسا به فینال برسن ! همین ! نکنه غیر از اینه ؟!
الان من بگم احتمالا چلسی قهرمان میشه !
بعد شما بگی حتما بایرن مونیخ هم این وسط حکم پشمک رو داره که بزاره چلسی قهرمان بشه ؟!
بعد دوباره من بگم چلسی با اون دفاع مقابل بارسا دووم اورده و ....
بعد دوباره بحث مقایسه انگلیس و المان میاد وسط و به همین ترتیب تا اخر میره !
.
.
.
اخر سر هم یه تیم میبره و باز دوباره پست ها رو جمع کنیم اینجا بزاریم ؟!
اگه هدف اینه که بسم الله . این قضیه دیر و زود داره سوخت و سوز نداره !![]()
بایرن چیزی که کم نداره باخت مقابل تیم های دیگه استو مطمئنا نوبت تیم های دیگه هم میرسه !!
من تازه همه پستا رو نزاشتم
نه تنها بایرن،بلکه دوستان انتظار داشتن همه تیمها از سر راه برن کنار تا الکلاسیکو برگزار بشه
اینکه احتمال بدی یه تیم برندست تا اینکه توی پستات با بی خیالی هرچه تموم تر تیم مقابل رو از توی دروازه تا توی نیمکت و مربیا یه بازنده آشکار و ضعیف بدونه بدون اینکه حتی بازیای بایرن رو دیده باشه
ادعا میکردن بایرن تاکتیک نداره و فقط سعی میکنه طرف مقابل رو وادار به اشتباه بکنه و از نظر تاکتیکی جلوی امثال رئال و بارسا و میلان و منچستر و .... یه سر و گردن پایینتر هستش در حالی که بعد 210 دقیقه بازی کاملا مشخص بود که برنده تاکتیکی این 2بازی هاینکس بود یا خوزه.
.............
اتفاقا من بدون تعصب شانس چلسی رو یه نمه بیشتر از بایرن میدونم واسه فینال،چون چلسی جایگزینای خوبی برای بازیکنای محرومش داره در حالی که بایرن حتی یه مدافع تخصصی نداره برای جایگزینی بادشتوبر چون یکیشون در شرف محکومیت به زندان هستش و اون یکی مصدومه و مجبوره از تیمو احتمالا استفاده کنه که هافبک دفاعیه
برای جایگزینی گوستاو هافبک دفاعی نداریم و مجبوریم از کروس که هافبک تهاجمی هستش استفاده بکنیم
برای جایگزینی آلابا مجبوریم لام رو بیاریم دفاع چپ و از رافینیا که flop of the match بایرن بوده توی سمت راست استفاده بکنیم
در حالی که چلسی میتونه از امثال مالودا و داوید لوییز و کیهیل و .... برای جایگزین محروماش استفاده بکنه و مطمئن باشه کیفیتش زیاد تغییر نمیکنه.
ماهم میبازیم و نوبت بقیه هم میرسه ولی من به شخصه به هیچ وجه احساس شرمگین بودن و پشیمونی نمیکنم بابت توهین به تیمای مقابلم و به هیچ انگاشتنشون.
دمت گرم بردیا جان. زحمت کشیدی خدایی
این D3vil_A آرمان عزیز. چه قدر بایرن مارو مسخره کرد. ما با هم دوستیم تو یاهو هم کلی کل کل داشتیم . وقتی از دورتموند باخت که دیگه عروسیش بوداومد گفت حاجی این تیم میخواد جلو رئال بازی کنه ؟
( شوخی بود حالا )
========
بحث سره اینکه آقا جان فوتبال کاغذ بازی نداره برادره من ! اینکه فلان تیم اینطور بود و اونطور بوده نیست. این کلمه روی کاغذ در فوتبال باید حذف بشه ! فوتبال هنره !! هنر !!
هنره که اون عکاس میتونه اون صحنه ی نشستن مورینیو رو زانو رو ثبت کنه !! کاغذ بازی تعطیل ! همین و بس !
پ . ن : خدایی یکی از زیباترین صحنه های تاریخ فوتباله اون عکس
Last edited by Actros; 27-04-2012 at 22:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)