سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان بزرگوار و عزیز
دوست عزیز, خرس که سرعتش کمه, شما با این سرعت بفرمایید چیتا, عقاب... آقا حالشو ببر, ( واقعا تا صبح با همین سرعت دانلود کردید؟) موفَق باشید
دوست عزیز, وضعیت بنده هم مثل شماست, عرض شود چندروزی است, با اینکه اکانت پریمیوم آپلودباز و رودفایل دارم, افت سرعت شدید دارم, مجددا لینکهای قدیمی سیو شده در مدیافایرم رو تست کردم, دیدم سرعتم خوبه بالای 300, فکر کنم ای اس پی ما با برخی سرورها مشکل داره, امروز اکانت هیپ فایل گرفتم, ببینم این چطوره؟!
بله دوست عزیز, وضعیت بنده هم مثل شماست, از سه الی چهار صبح به بعد سرعت میره بالا, البته به شرط اینکه سرور مورد نداشته باشه
عرض شود که بنده بارها عرض کردم که سرویس مخابرات اکثر اوقات حوالی ظهر خراب تشریف داره متاسفانه, بنده هم آملی هستم, ولی فکر کنم این مشکل سراسری باشه, هرچند زیاد به چشم نمیاد, چون پینگش خوبه, فقط موقع دانلود متوجه میشیم
ارادتمندم
موفَق باشید
سلام و عرض ادب
امروز در بهترین وضعیت، نمیدونم امروز چش شده؟!
با سلام تو مازندران کسی از داده گستر عصر نوین (نوین نت) اینترنت گرفته؟ می خوام ببینم سرعتش چطوره؟
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما چه خبرشه پینگتون؟ سرعتتونم زیاد خوب نیست
بهرحال عرض شود که آمل این شرکت اصلاً نیست، چون نشنیدم تا به حال، مطمئنم؟!
ارادتمندم
موفق باشید
مگه میشه نباشه عزیزم؟؟؟؟
این همون شاتله که اسم آی اس پی اش ، آریا رسانا تدبیر هستش !!!!
شاتل متاسفانه پینگش بالاست سرعت آپلود خیلی کمی هم داره ولی تو مازندران الان سرویس هاش رو 3 مگ بسته شده . این تست سرعت هم مال مازندران نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)