مبارک باشه. هم از لینک زیر می تونی آخرین نسخه آپدیت رو بگیری هم مستقیم از طریق خود تی وی آپدیت کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه. هم از لینک زیر می تونی آخرین نسخه آپدیت رو بگیری هم مستقیم از طریق خود تی وی آپدیت کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست من ...
اتفاقا قبلا از اینکه از شما سوال کنم از منوی خود دستگاه به صورت آنلاین زدم آپ بشه با این حال که ورژنش 001014 هستش اما پیغام داد برای شما آپدیتی وجود نداره لینکی که شما قرار دادین 1016.3 هستش ...
Last edited by hassssan; 23-02-2013 at 12:00.
منم تلویزیون شمارو دارم.
با کامپیوتر فایل رو دانلود کردم بعد اکسترکت کردم و بعد با فلش به USB وصل کردم بعدشم آپدیت شد.
اصولا تفاوتی نداره با نسخه قبلی.
با سلام دوستان گرامی
ایا تفاوت ES 5960 با EH5560 تنها در طراحی هست ؟یا اینکه ES 5960 ساخت کره است ؟
40 اینچ
بنده فایل آپدیت رو از لینکی که دوستمون زحمت کشیدن قرار دادن دانلود و نصب کردم فریمورش آپ شد اما متاسفانه (یا نمیدونم خوشبختانه) در حین آپدیت چون صفحه کاملا مشکی میشه و بنده خیلی نزدیک پنل نشسته بودم متوجه شدم یه نقطه قرمز وجود داره دقت کردم دیدم انگار یه پیکسل سوخته هستش به نمایندگی زنگ زدم قرار شد کارشناسشون بفرستن برای بررسی مشکل ...
آدم این همه هزینه میکنه مثلا 3d داشته باشه اما به جای لذت بردن، جز اعصاب خوردی چیزی نداره ...
جنسای جدید واقعا قابل اطمینان نیستن .....
دوستان به نظرتون ترتیب اثر میدن یا ما رو دست به سر میکنن؟
Last edited by hassssan; 23-02-2013 at 17:34.
تفاوتشون تو ضخامتشونه. EH ها ضخیم تر از ES ها هستند والا همه تلویزیون هایی گارانتی سام سرویس ساخت کره و مونتاژ ایران هستند.
امیدوارم مشکلتونو حل کنند ولی فکر می کنم یک پیکسل طبیعی باشه و جزو گارانتی حساب نیاد.
دوستانی که قصد دارن فریمور تلوزیونشون آپگرید کنند اشتباها ورژن R رو دانلود و نصب نکنن که با این کار تلوزیون تو بخش اسمارتش دچار مشکل میشه اگه به پشت تی وی نگاه کنین متوجه میشید مدلهای سام سرویس به حرف M ختم میشه بنابر این ورژن ختم شده به M رو از سایت اصلی باید دانلود و استفاده کنید بطور مثال مدل 46ES6960Mمطابق با 46ES6600M اصلی هستش
این مدل شما رو سایت ایران نداره ولی تا جایی که دیدم تو مدل های دیگه حرف آخر فرقی تو فرم ویر سایت ایران و مالزی نداره.
مدل 5560 سایز 32 گرفتم میخواستم بدونم اگر دانگل بخرم میتونم تصویر لب تاپ رو روی مانیتور داشته باشم؟یا تصویر گوشی؟
تصویر رو نمی تونید داشته باشبد فقط میشه به صورت وایرلس فایل رو برای تلویزیون به اشتراک بگذارید. الان هم با کابل می تونید این کارهایی که گفتم رو انجام بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)