تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 602 اولاول ... 142021222324252627283474124524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام به همه
    اگه میشه لطفا منم راهنمایی کنید
    من یه هندزفری یا هدست واسه موبایلم میخوام ((Galaxy s2 )) تقریبا تا قیمت 200 میتونم بدم.
    من خودم نظرم روی iBeats و Mw600 sony و مدل Jabra Headset Sport-Corded یا بدون سیم جبرا هستش.
    برای من کیفیت صدا و استحکام خیلی مهمه و همچنین بیس اهنگ . چون خودم الان یه هندزفری ماله HTC دارم کیفیت صداش متوسطه ولی اصلا بیس نداره و من یه هندزفری با بیس بالا میخوام
    *من شنیدم که مدل Mw600 بیس خیلی کمی داره و روی گوشی های اندروید مثل گلکسی خوب جواب نمیده درسته؟؟*
    اگه بتونید بم کمک کنید کدوم یکی ارزش پول دادن رو داره ممنون میشم
    باتشکر
    سلام
    متاسفانه هدفونهای اورجینال بیتس قیمت بالای 200 هزار دارن و های کپی و فیک هم که کیفیت خوبی ندارن .
    باتوجه به کیفیت صدا و بیسی که مد نظرتون هست پیشنهاد میشه از هدفونهای jays و klipsch s4 و akg k 370 مدلی رو تهیه کنین و البته klipsch استحکام بالایی نداره ولی مدلهای دیگه طراحی و کیفیت خوبی دارن.
    موفق باشین

2. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز کسی اطلاع داره اگه پد کوچیک گردی که داخل هدفونهای in earاستفاده میشه چسبی باشه و کنده بشه چه میشه کرد؟
    کسی هدفون a4techمدل تو گوشی استفاده نکرده اطلاعی نداره؟ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز کسی اطلاع داره اگه پد کوچیک گردی که داخل هدفونهای in earاستفاده میشه چسبی باشه و کنده بشه چه میشه کرد؟
    کسی هدفون a4techمدل تو گوشی استفاده نکرده اطلاعی نداره؟ممنون
    من یه ایفورتک داشتم صدای تیز و بیس بومی و زود هم خراب شد اصلا ارزشش رو نداشت اگه تو قیمتهای پایین این ایر میخوای جی وی سی ebx85 با قیمت 21 تومن خیلی خوبه هم از لحاظ ایزوله شدن و هم میتونی باهاش ورزش کنی والا در حد تست خیلی خوب بنظرم اومد.

5. 2 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من یه ایفورتک داشتم صدای تیز و بیس بومی و زود هم خراب شد اصلا ارزشش رو نداشت اگه تو قیمتهای پایین این ایر میخوای جی وی سی ebx85 با قیمت 21 تومن خیلی خوبه هم از لحاظ ایزوله شدن و هم میتونی باهاش ورزش کنی والا در حد تست خیلی خوب بنظرم اومد.
    ممنون راستش منم یکی دارم بدک نیست mk-650 دارم ازش راضیم تعریفشونم زیاد شنیدم که نسبت به قیمتشون صدای خوبی دارن البته نمیدونم چند مدلin ear داره و تو بازار کدوماش هست؟؟ ولی اینی که فرمودی ادرسی نداری ازش رفیق؟
    Last edited by claud; 25-06-2012 at 16:13.

داره خودمونی میشه gachsaran.karmandi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

خسته نباشید!!!
    ببخشید کسی میدونه من
    سونی ایر فون MDR-E12LP
    رو از کجا میتونم سفارشه اینترنتی بدم؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی خیلی لازم دارم.
    Last edited by gachsaran.karmandi; 25-06-2012 at 21:13.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز کسی اطلاع داره اگه پد کوچیک گردی که داخل هدفونهای in earاستفاده میشه چسبی باشه و کنده بشه چه میشه کرد؟کسی هدفون a4techمدل تو گوشی استفاده نکرده اطلاعی نداره؟ممنون
    سلاممتوجه منظور از پد كوچيك داخل هدفون نشدم؟منظورتون توري رويه خروجي هدفون هست؟ اگه جواب مثبته بايد با كمي چسب قطرهاي بصورت اوليه چسبيده بشه در غير اينصورت تون صدا بشدت تغيير خواهد كرد حتي اگه كمي با تغيير نصب بشه.هدفونهاي a4tech بيشتر براي تكميل سبد محصولاتشون توليد ميشن و كيبوردها و ماوس اين شركت معروفتر و با كيفيت تر از محصولات صوتيشون هست.توصيه ميشه از محصولات audio technica c101 و akg k301 با قيمت مناسب تهيه كنين كه كيفيت خوب و صداي حرفه اي تري دارن.موفق باشين. 

9. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خسته نباشید!!!
    ببخشید کسی میدونه من
    سونی ایر فون MDR-E12LP
    رو از کجا میتونم سفارشه اینترنتی بدم؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی خیلی لازم دارم.
    سلام
    متاسفانه بصورت خريد اينترنتي پيدا نشدولي تقريبا تمامي فروشگاهاي سوني ايران رهجو موجود دارن كه ميتونين با يكي از فروشگاها تماس بگيرين و پس از واريز مبلغ براتون ارسال كنن.

11. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    نظرتون در مورد برند پاناسونیک چیه؟
    الالخصوص این مدل
    Panasonic RPHC31EK Noise Cancelling Headphones

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود
    نظرتون در مورد برند پاناسونیک چیه؟
    الالخصوص این مدل
    Panasonic RPHC31EK Noise Cancelling Headphones
    سلام. محصولات این برند از نظر نسبت قیمت به کیفیت وضعیت خوبی دارند و از نظر من برندی آماتور به شمار می آید(شاید هم نیمه حرفه ای)
    اما مدلی که شما معرفی کردید را تست نکرده ام ولی با توجه به دارا بودن تکنولوژی Active Noise Cancelling دارای معایبی می باشد که در پست زیر به آنها اشاره شده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در دیگر موارد می توانم نظر قطعی بدهم ولی با توجه به نام برند فقط می توان گفت که کیفیت صدای نسبتا" خوب خواهد داشت.
    موفق باشید.

14. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید.

بنده یک دستگاه ریموت کنترل موزیک بلوتوس مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خواستم بگیرم و ایرفونم که مدلش سونی mdr-ex300sl هست رو با استفاده از جک 3.5 که روی ریموت هست بهش میخوام وصل کنم و برای گوشی موبایلم( galaxy s3 ) ازش استفاده کنم.حالا سوالم از دوستان اینه : چون ارتباط گوشی با ریموت از طریق بلوتوس هست آیا افت کیفیت صدا رو باید انتظار داشته باشم یا اینکه فرقی نمی کنه و ربطی نداره؟ خیلی برام مهمه.ممنون می شم دوستانی که اطلاع دارن پاسخ بدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •