دوستان درود
برای هیچکدومتون پیش اومده که تبلت خود بخود ریستارت بشه یا صفحه روشن نشه که مجبور شید ریستارت کنید؟
آپدیت رسمی 4.4.2 و تازگی اینجوری میشه بعضی وقتا
دوستان درود
برای هیچکدومتون پیش اومده که تبلت خود بخود ریستارت بشه یا صفحه روشن نشه که مجبور شید ریستارت کنید؟
آپدیت رسمی 4.4.2 و تازگی اینجوری میشه بعضی وقتا
دوستان سلام.خوبین.تبلتم بعضی وقتا نوار نوتیفیکیشنش خوب کار مکیکنه یعنی نمیادبالا!!!
خواستم ببینم شما همچین مشکلی داشتین؟رام رسمی اندروید 4.2.2
دوستان من موندم کدومو بخرم Samsung Galaxy Tab S 10.5 یا Samsung Galaxy Note 10.1 ؟؟؟؟
Tab S جدیدتره و نمایشگر فوق العاده باکیفیت Super AMOLED داره. از این لحاظ بهترین تبلت اندروییدی بازار هست
ولی اگر نیاز به قلم داری سری Note رو باید انتخاب کنی، که البته پیشنهاد میشه چند ماهی صبر کنی تا نسخه ی AMOLED این سری هم به بازار عرضه بشه که بمراتب خیلی بهتره
سلام لطفا راهنمایی کنيد تا حدود 1500
تبلت برای
- کار با آفيس و پی دی اف و مقاله خوندن
- 10 اينچ
- قلم داشته باشد يا موس به آن وصل شود
- فلش با پورت usb يا ميکرو usb داشته باشد
- باتری عالی
سلام دوستان،به طور اتفاقی یه کلیپ توی یوتویوب دیدم،در مورد نصب ویندوز 8 بروی تبلت های اندرویدی بود که بوسیله یه برنامه به اسم change my software 8 edition نصب ویندوز بروی تبلت انجام میشه،من آدرسه سایتشو پیدا کردم ولی برنامه رو نتونستم دانلود کنم،آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اکه ممکنه این برنامه رو واسم دانلود کنید،خیلی سعی کردم اما نتونستم،حجم برنامه هم 10 مگ بیشتر نیست
با تشکر
سلام دوستان،به طور اتفاقی یه کلیپ توی یوتویوب دیدم،در مورد نصب ویندوز 8 بروی تبلت های اندرویدی بود که بوسیله یه برنامه به اسم change my software 8 edition نصب ویندوز بروی تبلت انجام میشه،من آدرسه سایتشو پیدا کردم ولی برنامه رو نتونستم دانلود کنم،آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اکه ممکنه این برنامه رو واسم دانلود کنید،خیلی سعی کردم اما نتونستم،حجم برنامه هم 10 مگ بیشتر نیست
با تشکر
با سلام
الان چند روزیه که نوت 10.1 من دکمه مخصوص اسکرین شات که کنار سه دکمه دیگه هست عوض شده و بجاش منو اومده .
کار خاصی هم باهاش نکردم که این اتفاق افتاده باشه
کسی میدونه چطوری میتونم دککمه عکس گرفتن از صفحه رو سر جاش بیارم ؟
اگر آپدیت شده به اندروید 44 که اون کلید حذف می شه اگر نه و هنوز نوتیفیکیشن اون پایینه پس به ستینگ برید و در قسمت شورتکات براش اسکرینشات رو انتخاب کنید
منم این مدلو گرفتم :
Note 10.1 2014 p601 32g
دوستان اندروید 5 رو کسی نصب نکرده؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)