سلام دوستان
اندروید 4 برای این گوشی اومده؟ من از طریق سایتش آپدیت کردم ولی تو about phone نوشته اندروید2.3.7 در ضمن market گوشی به play store تغیر نام داد.
پیشاپیش ممنون.
سلام دوستان
اندروید 4 برای این گوشی اومده؟ من از طریق سایتش آپدیت کردم ولی تو about phone نوشته اندروید2.3.7 در ضمن market گوشی به play store تغیر نام داد.
پیشاپیش ممنون.
آره اومده ولی بسته به CID گوشی که مربوط به کدوم منطقه باشه دیر و زود داره اومدنش.
سلام ؛
CID گوشی رو از کجا باید چک کنم ؟؟؟
Last edited by matrix2015; 04-09-2012 at 10:46.
ببین توی آندروئید نمیدونم چطور میشه پیداش کرد.فقط میدونم این ناحیه بندی وجود داره.شما میتونی فایل آآپدیت رو بگیری و با فلش تولز بریزی رو گوشی...
دوستان من یک آیپاد 4جی 32 گیگ دارم می خوام گوشی جدید بخرم تو دو راهی موندم که آیپادمو بفروشم بذارم رو پولم یک اکسپریا پی بخرم (بودجم 450) یا آیپادمو نگه دارم یک گوشی مثل اکسپریا یو بگیرممشکل اینجاس که من خیلی آهنگ گوش می دم و حدود 11 گیگ آهنگ دارم
اگر آیپادمو بفروشم ممکنه مشکل کم اومدن حافظه واسه اکسپریا پی پیدا کنم
ولی اگر آیپادمو نفروشم دیگه حافظه لازم ندارم و یک مشکل دیگه این که می خوام گوشی صفحش بزرگ باشه (حدود 4 خوبه) ولی اکسپریا یو صفحش 3.5(اندازه آیپادمه) واسه همین این مشکل پیش اومد. چه کنم؟
با این شرایط شما کدومو پیشنهاد می کنین لازمم نیس فقط یکی از این دو تا رو بهم پیشنهاد کنید ممنون میشم چند تا گوشی دیگم پیشنهاد کنین
ممنون از بچه های گل پی سی ورلد![]()
Last edited by mohamad h; 04-09-2012 at 15:10. دليل: اشتباه
آیپاد رو نفروش!!!!
حالا مثلا سولا بخری چیزی میشه؟![]()
آقای h!tman من که نوشتم بودجم 450 تومنه و سولا حدود 600 هست واسه همین نمی تونم بخرم (بازم ممنون)
ممنون میشم دوستان دیگه هم کمک کنن![]()
خوب تا 450 به جز xperia u چیز قویی نیست.
سلام دوستان
چجوری میشه تو این گوشی USB On-The-Go رو فعال کرد و ازش استفاده کرد؟
آندروید 4.0.4
فعال هست که ...
یه کابل itg میخواد با یه فایل منیجر مثل استرو ...
همین !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)