تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 29 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 284

نام تاپيک: XPERIA™ U | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 3.5 اینچی

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام عزیزم

سلام ممنونم فقط من هنوز یکبار هم از طریق غیرخود گوشی آپدیت نکردم اگه میشه راه حلش رو بگید

والا من پول نرم افزار ندادم ! یعنی اگه نرم افزار میگفت میگفتم نمیخوام چون خودم همه چیز روی گوشیم داشتم و فقط یک بلوتوث کردن لازم بود و این هم از جایی که خریدم از همه جا ارزونتر حساب کرد و پول نرم افزار نگرفت
    ولی آدم بی شرفی بود به نظرم چون از جایی که سولای خودم رو خریدم هم که اون هم اون موقع از همه جا ارزون تر میداد رفتم سوال کردم قیمت کمی بالاتر داد ولی گفت حواست باشه همه این گوشی ها تو جعبشون برچسب داره
    ولی این یارو قیمت رو پایین گفته بود ولی برچسب رو برداشته بود و به خاطرش یک 8 تومن کرد تو پاچه ما
    چشم آموزش مرحله به مرحله آپدیت کردن رو میذارم.البته من قصد دارم با اجازه ناظر انجمن یه تاپیک جداگانه واسه این آموزش ها بزنم ( چون خودم کل p30world رو گشتم چیزی بدردبخوری پیدا نکردم واسه همین فکر کنم نیاز باشه)
    راستش واسه نرم افزارها یا اینکه خود فروشنده نصب کرده یا اینکه مثلا گوشی که شما خریدین رو قبلا به یکی دیگه فروخته بوده بعد طرف روش برنامه نصب کرده و بعدش به هر دلیلی از گوشی خوشش نیومده برده پس داده شما هم رفتین همون گوشی رو خریدین.واسه من خیلی اینجوری پیش اومده (رفتم موبایل فروشی طرف قسم میخورد گوشی صفره که اتفاقا صفر هم بود بعدش همونجا چک کردم دیدم با همون گوشی به 50 نفر زنگ زده بود و .....)
    من حرف شما رو درمورد 7 خط بودن و ..... 90 درصد موبایل فروش ها کاملا قبول دارم.

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

گوشی رو باز کردیم میبینیم روش یک سری نرم افزار فارسی مثل حافظ سعدی اینا نصب شده !! چرا اونوقت ؟

رو گوشی من هم اول یه سری نرم افزار فارسی نصب بود که همشون مال شرکت اقلیم هست. تو سایت این شرکت هم نوشته که ۹ نرم افزار اختصاصی برای شرکت سونی اریکسون طراحی کرده و بهشون داده. حالا من گوشی رو از آشنا گرفتم و گوشی رو جلو خودم باز کرد. برای بار دوم برای یه آشنا ازش همین گوشی رو خریدم، ولی این نرم افزارها رو نداشت.

Sent from my Xperia U

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

رو گوشی من هم اول یه سری نرم افزار فارسی نصب بود که همشون مال شرکت اقلیم هست. تو سایت این شرکت هم نوشته که ۹ نرم افزار اختصاصی برای شرکت سونی اریکسون طراحی کرده و بهشون داده. حالا من گوشی رو از آشنا گرفتم و گوشی رو جلو خودم باز کرد. برای بار دوم برای یه آشنا ازش همین گوشی رو خریدم، ولی این نرم افزارها رو نداشت.

Sent from my Xperia U
    وقتی گوشی رو صفر میخرید به هیچ وجه نباید نرم افزار اضافه روش باشه.یعنی چی که یه شرکت ایرانی 9 تا برنامه واسه سونی نوشته.شاید اینطور باشه ولی به هر حال گوشی صفر هیچی روش نصب نیست به جز نزم افزارهای پیش فرض خود سیستم عامل.
    موفق باشی

4. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Sent from my Xperia U
    مغازه دار آنپک کرده بوده و این نرم افزار ها رو روش نصب کرده!
    سونی اصلا همچین گروهی نرم افزاری رو آدم حساب می کنه ؟

6. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مغازه دار آنپک کرده بوده و این نرم افزار ها رو روش نصب کرده!
    سونی اصلا همچین گروهی نرم افزاری رو آدم حساب می کنه ؟
    نه رضا جان روی اکسپریا یو منم دقیقا همین برنامه ها نصب بود، بازم دیدم موردهای مشابه

8. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه رضا جان روی اکسپریا یو منم دقیقا همین برنامه ها نصب بود، بازم دیدم موردهای مشابه
    امکان نداره مگر به سفارش خود وارد کننده برای افزایش قیمت باشه ،که اونام طبیعتا از عراق یا دوبی میارن، و مطمئنا آنپک شده
    من تا به حال 3تا اکسپریا یو بدون گارانتی خریدم که هیچکدوم هیچ اپلیکیشن اضافی نداشتن

10. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

درسته همچین چیزی نیست.آخه مگه میشه روی گوشی سونی اونم بصورت پیش فرض برنامه فارسی مثل حافظ و سعدی نصب باشه.امکان نداره
    من تا حالا روی هیچ گوشی ندیدم.تازه روی گوشی های glx هم نرم افزار فارسی نصب نیست.جدیداش رو میگما

12. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

درسته همچین چیزی نیست.آخه مگه میشه روی گوشی سونی اونم بصورت پیش فرض برنامه فارسی مثل حافظ و سعدی نصب باشه.امکان نداره
    من تا حالا روی هیچ گوشی ندیدم.تازه روی گوشی های glx هم نرم افزار فارسی نصب نیست.جدیداش رو میگما
    جالبیش اینجاست که من نرم افزارها رو پاک کردم و بعدا به دلیلی factory reset کردم و نرم افزارها برگشتن.

Sent from my Xperia U

14. این کاربر از Gune Baxan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    من آپدیت گوشی خانومم رو چک کردم نسخه 2.7.3 هست !! در مورد اون مشکلی که ذکر کردم
    اگه میشه پس یک جا که روش آپدیت رو به شفافی و خوبی نوشته با یک رامی که مشکل نداره معرفی کنید
    چون باید سولای خودمم هم آپدیت کنم

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام
    من آپدیت گوشی خانومم رو چک کردم نسخه 2.7.3 هست !! در مورد اون مشکلی که ذکر کردم
    اگه میشه پس یک جا که روش آپدیت رو به شفافی و خوبی نوشته با یک رامی که مشکل نداره معرفی کنید
    چون باید سولای خودمم هم آپدیت کنم
    اول من بگم ...
    اپدیت به 4 همراه با باگهایی هست که من نظرم اینه بمونید روی 2.3.7 ...
    اگر نه که بگید بهتون ادرس بدم !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •