تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 53 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان با سلام نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه دوستان کسی اطلاعای داره معاینه فنی برای ماشین های صفر تا چند سال نیاز نداره؟

2. این کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

دوستان با سلام نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه دوستان کسی اطلاعای داره معاینه فنی برای ماشین های صفر تا چند سال نیاز نداره؟
    فرقی نداره ...هرساله باید معاینه بشه....چه ماشین صفر چه ماشینی که 5سال داره کار میکنه...

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ی سوال

باید حتما کلاچ رو گرفت بعد ترمز کرد یا لازم نیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

آقا ما خودمون خیلی بی پولیم ولی یه فامیل داریم پولداره رفته بودیم ویلاشون چون ما ویلا نداریم شمال میریم گل این و اون میشیم...پول جا نداریم بدیم میریم ویلای فامیلمون..آقا این به جان مادرم یه lexus rx350 داره خریده 360 میلیون تومن..
    آقا بابای من پراید داره من خیلی دوست داشتم سوار این شم..صبح ساعت 7 یواشکی وقتی همه خواب بودن کلید اینو برداشتم...آقا چه دهنی از این ماشین سرویس کردم...

عقدمو خالی کردم..اول روشن شدنش اینجوری بود باید ترمز میگرفتی و دکمه استارت رو میزدی تا روشن بشه...بعد ترمز دستیش پایی بود با پا ازاد میشد...بعد مینداختی رو دنده D و میرفتی و سریع در ویلارو باز کردم بردم ماشین رو یه جای خلوت...

آقا چه گاز میدادم ترمز میگرفتم ...بعد یه آن وایسادم...پامو گذاشتم رو ترمز و در همون حال گاز دادم...واییییی چه دهنی سرویس شد از ماشین زور میزد راه بره لنتا چسبیده بودن نمیزاشتن..وایییی خیلی خلاصه فشار آرودم بهش...ولی سگ جون بود...

خلاصه برگشتم گذاشتم سر جاش...عقدمو خالی کردم سر لکسوز یه عمره سوار پراید بابام میشم..عقده ای شدم..

ماشینش این بود:

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ی سوال

این کار اشتباه هست که اول کلاچ بگیرید بعد ترمز و در واقع قدرت ترمزگیری رو کم می کنه. اول ترمز بعد زمانی که ماشین از نفس افتاد و خواست شروع به لرزش کنه کلاچ. البته ماشین نباید شروع به لرزش کنه که این هم ضرر داره.

ولی خب هر کسی بعد از یک مدت می فهمه بعد از ترمز گرفتن چه زمانی کلاچ رو بگیره که نه زود باشه نه ماشین به لرزه بیفته.

موفق باشید

7. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

........
    آقا ما خودمون خیلی بی پولیم ولی یه فامیل داریم پولداره رفته بودیم ویلاشون چون ما ویلا نداریم شمال میریم گل این و اون میشیم...پول جا نداریم بدیم میریم ویلای فامیلمون..آقا این به جان مادرم یه lexus rx350 داره خریده 360 میلیون تومن..
    آقا بابای من پراید داره من خیلی دوست داشتم سوار این شم..صبح ساعت 7 یواشکی وقتی همه خواب بودن کلید اینو برداشتم...آقا چه دهنی از این ماشین سرویس کردم...

عقدمو خالی کردم..اول روشن شدنش اینجوری بود باید ترمز میگرفتی و دکمه استارت رو میزدی تا روشن بشه...بعد ترمز دستیش پایی بود با پا ازاد میشد...بعد مینداختی رو دنده D و میرفتی و سریع در ویلارو باز کردم بردم ماشین رو یه جای خلوت...

آقا چه گاز میدادم ترمز میگرفتم ...بعد یه آن وایسادم...پامو گذاشتم رو ترمز و در همون حال گاز دادم...واییییی چه دهنی سرویس شد از ماشین زور میزد راه بره لنتا چسبیده بودن نمیزاشتن..وایییی خیلی خلاصه فشار آرودم بهش...ولی سگ جون بود...

خلاصه برگشتم گذاشتم سر جاش...عقدمو خالی کردم سر لکسوز یه عمره سوار پراید بابام میشم..عقده ای شدم..

ماشینش این بود:

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ی سوال

سلام
    بستگی به شرایط داره .
    گاهی نه , گاهی بله .
    چه موقع لازم نیست کلاچ بگیریم ؟
    اگر که فقط میخواین مقدار بسیار کمی سرعت رو کاهش بدین و با ترمز گرفتنتون سرعت ماشین از حداقلِ سرعت با اون دنده کمتر نمیشه .
    با یک مثال همه چیز روشن میشه :
    شما حتماً مطلع هستین که هر دنده ای یک سرعت ماکسیمم داره , یک سرعت مینیمم ( حداکثر و حداقل سرعتِ یک دنده
    برفرض مثال دنده 4 در بعضی ماشینها از 60km شروع میشه تا 90km
    شما دارین با دنده 4 سرعت 80km میرید
    یک عابر در 50 متری میاد و از خیابان رد میشه
    شما میخواین زمانِ رسیدن بهش رو طولانی تر کنید تا بتونه با خیال راحت از خیابان بگذره
    پا رو از روی گاز برمیدارین و کمی ترمز رو فشار میدین ( بدوم کلاچ ) .

سرعت آروم آروم کم میشه و به 70 و سپس 65 میرسه
    حالا دیگه عابر از خیابان رد شده و شما میتونین سرعت رو افزایش بدین
    چون سرعت 65 هست پس احتیاجی به دنده معکوس نداره

پا رو از روی ترمز برمیدارین و دوباره شروع به گاز دادن میکنین و سرعت میره بالا یعنی اصلاً لازم نشد کلاچ بگیرین
    اگر عابر در فاصله ی دورتر بود لازم نبود ترمز هم بگیرین چون با برداشتن پا از روی گاز , سرعت خودبخود آروم آروم کم میشه و اگر سرعت از حداقلِ اون دنده کمتر نشده باشه دوباره گاز میدین و سرعت میره بالا .

چه موقع باید با ترمز کردن کلاچ هم بگیریم ؟
    2 حالت داره
    1- کلاچ فوری با ترمز
    مثال
    دارین با سرعت 90 میرین
    یکدفعه یه بچه میدوه وسط خیابون
    شما با تمام قدرت میزنین رو ترمز تا حدی که چرخها قفل میشه ( در ماشین بدون ABS )
    اگر با ترمز کردن کلاچ رو فورا نگیرین , ماشین خاموش میشه چون چرخها قبل شده
    پس به محض دیدن بچه محکم میزنین روی ترمز و همزمان کلاچ رو هم میگیرین تا ماشین خاموش نشه .
    در ماشین ABS دار هم اگر همین شرایط پیش بیاد ( ترمز آنی ) باز هم باید با ترمز کلاچ بگیرین چون سرعت به شدت افت میکنه و از حداقلِ سرعت با اون دنده هم میاد پائین تر .
    پس باید کلاچ رو تا توقف کامل ماشین نگه دارین تا خاموش نشه
    اگر هم توقف نکردین , لازم هست که دنده معکوس بزنین چون سرعت خیلی خیلی کم شده پس باز هم باید پاتون روی کلاچ باشه تا زمان ول کردن ترمز , سپس دنده معکوس مناسب بزنین و پا رو از روی کلاچ بردارین و گاز بدین .
    2- ترمز گرفتن آرام آرام برای توقف یا کاهش زیادِ سرعت
    مثال :
    شما دارین با سرعت 90 میرونید
    چراغ نارنجی میشه در فاصله 100 متری
    شما باید آماده بشین برای توقف پشت چراغ قرمز
    گاز رو ول میکنین
    ترمز میگیرین
    سرعت به کمتر از 50 میرسه و شما همچنان
    دارین ترمز میگیرین
    با این سرعت و دنده 4 ماشین کمی لرزش پیدا میکنه
    پس باید دنده خلاص بشه دیگه
    اگر خلاص نکنین , هر چی سرعت کمتر میشه لرزش موتور بیشتر میشه
    پس دیگه باید کلاچ بگیرین و دنده رو خلاص کنین
    و طوری به ترمز گرفتن ادامه بدین که قبل از چراغ ماشین متوقف بشه دیگه
    اینجا؟مهارتِ راننده و تسلط بر ماشینش نمایان میشه . اگر ماهر باشه , بدون ترمز سنگین ماشین پشت چراغ متوقف میشه یعنی طوری ترمز میگیره ( نرم ) که سرنشینان خیلی خیلی کم متمایل مسیشند به جلو و میگن چه ترمز نرم و خوبی گرفتی
    به لاستیکها و کمکمها و جلوبندی ماشین هم فشار نمیاد

اما راننده ی ناوارد ترمز سنگین میگیره که هم سائیدگی لاستیکها و لنتها و دیسکهای ترمز زیاد میشه , هم سرنشینان مجبور میشن با دست گرفتن به داشبورد یا صندلی خودشون رو نگه دارند .
    ==++==========================================
    راننده ی ماهر به ندرت ترمز سنگین میزنه چون خوب همه چیز رو تحتِ نظر داره و در بیشتر موارد با ترمز نرم و آرام یا ماشین رو متوقف میکنه یا سرعت رو کم میکنه
    درنتیجه استهلاک لنتها و دیسکها و لاستیکها و کمکها و جلوبندی بسیار بسیار کم میشه
    مردم هم از رانندگیش لذت میبرند
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 25-07-2014 at 02:11.

10. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

به نظر من:
    1.هم میشه کلاچ و ترمز رو با همدیگه گرفت
    2.هم میشه اول ترمز گرفت و بعد کلاچ را هم گرفت

موفق باشید

12. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من:
    1.هم میشه کلاچ و ترمز رو با همدیگه گرفت
    2.هم میشه اول ترمز گرفت و بعد کلاچ را هم گرفت

موفق باشید
    سلام

توضیح دوستمون خیلی کامل بود ولی در مواقع عادی بهتره اول ترمز باشه بعد کلاچ چون این طوری نیروی ترمز گیری بیشتر میشه. شاید حس نشه که اینطوری ترمز قویتر هست ولی وقتی بخواید برای فرار از حادثه به سرعت باستید اون موقع نیروی ترمز گیری حس میشه.

موفق باشید

14. 3 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان وقتی که یکی از وسط خیابون میخواد رد بشه . هی اینور و انور میره شما به سرعت بالا هم نزدیکش هستید باید چه عکس العمل کرد ؟

16. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •