تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 421 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من که آداب معاشرتم در حد زیر صفر هست پس اگه سوالی می کنم که ساده به نظر میرسه مسخرم نکنید .
    من چند رور پیش یکی رو دیدم که ظاهرا قبلا همسایه ما بود و گفت من قبلا همسایه شما بودم من نمی دونستم جوابشو بدم گفتم آره آره !!! طرف هم کلی به هم خندید . حالا باید چطوری جوابش رو میدادم .

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

اول اینکه اون همسایه تون هم اداب معاشرت بلد نبوده وگرنه به شما نمیخندید.

اگه طرف رو یادتون بیاد با رویی گشاده میگید به به اقا فلانیه گل چطوری چی کار میکنی الان کجایی و از این حرفا بعد از چند دقیقه هم میگی مزاحم نباشم. یا بیشتر از این وقتت رو نمیگیریم. یا بفرما خونه در خدمت باشیم.... خلاصه خدا حافظی میکنی
    اگه طرف رو یادتون نیاد میگید ببخشید به جا نیاوردم. طرف هم نشونی میده که اگه یادتون اومد مثل حالت قبل اگه نیومد هم که عذر خواهی میکنید خدا حافظی میکنید.
    Last edited by Shadow-Man; 22-08-2012 at 01:03.

3. 5 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام دوستان...

یه مشکلی دارم...اونم اینه که یه چند وقتیه(امسال) دوستام رو من حساس شدن و هر دفعه منو میکنن سوژه خنده از این بابت که جلو دوست و آشنا و غریبه و خودی اصلا ملاحظه نمیکنن و سریع تا 7 جد ادمو مسخره میکنن...

من فک میکنم این جبهه گیری علیه من به این علت باشه که من از نظر درسی و موقعیت اجتماعی پدرم و وضعیت مالی از اونا بهترم(در مقایسه با اونها میگم نه کلی) طوری که این موضوع کاملا به چشم اونا میاد و خواه نا خواه عنوان میکنن....

یا اینکه من پدربزرگم تا 7-8 سال پیش کله گنده ی شهر بوده و برو بیایی داشته،الانم اینطوریه که کلی آشنا داره همه جا فک میکنم این موضوع باعث شده که اینا رو من حساس بشن و دم به دقیقه جلو همه با پدربزرگم و با اوردن اسمش شوخی کنن...تو جمع خودمونی مشکلی نیس ولی جلو افراد غریبه خیلی برام گرون تموم میشه مخصوصا این که اگه یه مطابقت بدن فامیلیمو میفهمن دارن با پدریزرگم شوخی میکنن....من هم جوابشونو میدم و در قبالشون کم نمیارم...اما بنظرم دیگه این رفتار ها کم کم واسه ما داره بد میشه...تا قبلش محیط مدرسه بود،حالا 4 نفر مارو میشناسن تو شهر فک کن اینا میان یه دفه با خونواده شوخی میکنن...آدم میمونه جوابشونو چی بده!

کلا خیلی شوخی بدی شده بین ما که تا یه چیز میشه بحث خونواده میاد وسط،یعنی تا طرف تو کل کل (کل کل حرفی منظورمه) ممیونه یه تیکه به مامان یا بابا میندازه!

بنظر شما چطور میشه با این طور افراد رفتار کرد تا دیگه این کارا رو نکنن؟!

من دیگه واقعا خجالت میشکم جلو بعضیا!

ممنون...

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان...

یه مشکلی دارم...اونم اینه که یه چند وقتیه(امسال) دوستام رو من حساس شدن و هر دفعه منو میکنن سوژه خنده از این بابت که جلو دوست و آشنا و غریبه و خودی اصلا ملاحظه نمیکنن و سریع تا 7 جد ادمو مسخره میکنن...

من فک میکنم این جبهه گیری علیه من به این علت باشه که من از نظر درسی و موقعیت اجتماعی پدرم و وضعیت مالی از اونا بهترم(در مقایسه با اونها میگم نه کلی) طوری که این موضوع کاملا به چشم اونا میاد و خواه نا خواه عنوان میکنن....

یا اینکه من پدربزرگم تا 7-8 سال پیش کله گنده ی شهر بوده و برو بیایی داشته،الانم اینطوریه که کلی آشنا داره همه جا فک میکنم این موضوع باعث شده که اینا رو من حساس بشن و دم به دقیقه جلو همه با پدربزرگم و با اوردن اسمش شوخی کنن...تو جمع خودمونی مشکلی نیس ولی جلو افراد غریبه خیلی برام گرون تموم میشه مخصوصا این که اگه یه مطابقت بدن فامیلیمو میفهمن دارن با پدریزرگم شوخی میکنن....من هم جوابشونو میدم و در قبالشون کم نمیارم...اما بنظرم دیگه این رفتار ها کم کم واسه ما داره بد میشه...تا قبلش محیط مدرسه بود،حالا 4 نفر مارو میشناسن تو شهر فک کن اینا میان یه دفه با خونواده شوخی میکنن...آدم میمونه جوابشونو چی بده!

کلا خیلی شوخی بدی شده بین ما که تا یه چیز میشه بحث خونواده میاد وسط،یعنی تا طرف تو کل کل (کل کل حرفی منظورمه) ممیونه یه تیکه به مامان یا بابا میندازه!

ممنون...
    متاسفانه این روزها این شوخی ها بشدت فراگیر شده مخصوصا در بین افرادی که احساس دوستی زیادی با هم میکنند اما از این بی خبر هستند که اطرافیان چه دیدی نسبت به اونها دارند یا راه رو دارند برای افراد دیگه باز میکنند

بنده فردی هستم که با دوستانم بشدت شوخی میکنم اما هیچ وقت به قول گفتنی دری وری نمیگیم چرا

به این دلیل که من از روز اول به دوستانم گفته ام دوست عزیز لطفا ناراحت نشو اما من از این نوع شوخی خوشم نمی اید

لحن صحبت کردن نباید به گونه باشید که فرد رو به لج بازی تحریک کند کاملا جدی ، صمیمانه

اگر دیدی فرد کارش رو ترک نکرد شما سعی کن باهاش کمتر ارتباط برقرار کنید تا جایی که قطع رابطه کنید چون چنین افرادی (از نظر من ) اسمشون دوست نیست

6. 4 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان...

ممنون...
    متاسفانه الان حرمتها شکسته شده من دیدم که دارن به پدر مادر هم به شوخی ریچارد بار میکنند اما هیچ واکنشی از طرف فرزندانشون وجود نداره!
    به نظرم شما وقتی دوستتون خواست تیکه بندازه بگو فلانی توکه تیکه میندازی ظرفیته شنیدنشم داری(بالحن جدی بگین) یا بگو احترامت دست خودته نذار بهت بی حرمتی کنم!
    شاید فایده داشت!!

8. 5 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا ممنونم که راهنمایی کردی.
    من یه چیزی بگم من از اول گوشه گیر بودم به همین خاطر از آداب معاشرت هیچی بلد نیستم . حالا میخوام یاد بگیرم پس ممکنه سوالام از نظر شما احمقانه به نظر برسه .
    من همش اینترنتم مشکل دار میشه و می خوام زنگ بزنم پشتیبانی و چون آداب معاشرتم صفره بلد نیستم زنگ بزنم میدم بقیه برام زنگ بزنن .
    حالا وقتی زنگ میزنم باید چی بگم.

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا ممنونم که راهنمایی کردی.
    من یه چیزی بگم من از اول گوشه گیر بودم به همین خاطر از آداب معاشرت هیچی بلد نیستم . حالا میخوام یاد بگیرم پس ممکنه سوالام از نظر شما احمقانه به نظر برسه .
    من همش اینترنتم مشکل دار میشه و می خوام زنگ بزنم پشتیبانی و چون آداب معاشرتم صفره بلد نیستم زنگ بزنم میدم بقیه برام زنگ بزنن .
    حالا وقتی زنگ میزنم باید چی بگم.
    شما زنگ بزن بگو وقتتون بخیر فلان مشکل پیش اومده میتونید کمکم کنید؟!یا کمک میکنه یا وصل میکنه به بخش مربوطه....که تشکر میکنید...

مشکلتونو میگید اخرش هم اگه حل شد یه تشکر و خداحافظی...همین....

11. 2 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من چون تا حالا این کار رو انجام ندادم فکر کنم زنگ بزنم سوتی بدم و عین امتحان جواب میدم باید قبلش یه خورده تمرین کنم .
    یه سوال احمقانه جواب چه خبر چی میشه ؟

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

من چون تا حالا این کار رو انجام ندادم فکر کنم زنگ بزنم سوتی بدم و عین امتحان جواب میدم باید قبلش یه خورده تمرین کنم .
    یه سوال احمقانه جواب چه خبر چی میشه ؟
    اقا نترس...سوتی چیه؟! فوقشم بدی مگه طرف میشناستت؟!

اتفاقا سوال خوبیه...چه خبر جواب مشخصی نداره...من که همیشه میگم خبر خاصی نیس یا اینکه میگم سلامتی...البته سلامتی جواب بیخودیه!بگو خبر خاصی نیس...

بقیه هم نظر بدن چون "چه خبر"سوال خیلی مزخرفیه و جوابش سخته!

14. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کمک می کنی در حد المپیک . جدی میگم .
    فکر کنم اگه بخوام همه سوالامو بپرسم سایت با کمبود هاست مواجه بشه .
    یه مورد دیگه که ضایع می کنم وقتی جایی وارد میشم و بقیه که نشستن پا میشن نمی دونم چی بگم و خرابکاری میشه . توی این مواقع چی باید گفت .

16. این کاربر از m3hrd4d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •