تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 40 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 398

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید کابل، رابط ، آمپ و داک قابل حمل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    عکس شارزی که بالا گذاشتید اسمش چیه میشه لینکی بدید اگه تو دیجی کالا یا ... هست
    اورجیناله دیگه میشه باهاش هر چیزه usb خور شارژ کرد دسته کنسول بلیر و .... آمبر و ولتاژ وسایل با این قطعه هم نخوره مشکل نداره؟؟؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی z1000 گرفتم با توجه به گفته های قبلیتون نیاز به امپ نداره ولی میخوام حجم صدا رو بیشتر کنم به نظرتون کدوم امپ مناسبه؟
    اصلا با امپ تو شفافیت و تفکیک صدا تغییراتی مشاهده میکنم یا نه؟
    و یه مشکل هم دارم یه صدای "سیس" مانند تو بکگراند صدا هست که فکر کنم از سورسمه توی صدای بلند خیلی خیلی تو ذوق میزنه با امپ میشه این مشکلو حل کرد؟
    و یه چیزی به نظرتون پلیر بخرم بهتره یا امپ؟ ( یعنی پلیر میتونه حجم صدا رو بیشتر کنه و اگه به طور کلی امکانش باشه شفافیت و تفکیک صدا رو بهتر بکنه؟)
    راستی من زبانم یکم ضعیفه ریویو خارجیا رو خوب نمیفهمم میخواستم بدونم توی ریویو ها حرفی از یکم خفه و بسته بودن صدای z1000 گفته شده یا نه؟
    ببخشید طولانی شد خواستم خوب توضیح داده باشم.
    مرسی

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون ولی ببخشيد حس کردم جواب سرسری بمن دادید.انتظار داشتم یکم نمودارو برام تحلیل کنید و بهم بفهمونید که اصلا نیاز دارم به خرید امپ یا نه
    واینکه من میخوام صدای خروجی از هدفونم گرمتر و با حزییات بیشتر باشه سورسمم فلکه روی اون پلیر
    بازم ممنون
    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
    نه بحث سرسری جواب دادن نیست
    بحث اینه که این نمودارها ربطی ندارن به اینکه یه هدفون امپ خواد یا نه.
    خوب برای گرمتر کردن پلیری مثل j3 کافیه از اکولایزرش استفاده کنید.
    احتیاجی به امپ نیست. اینکه امپ احتیاج دارید یا نه :
    این هدفون تقریبا روی مرزه برای همین بهتون میگم اگر احساس میکنید صدا کمه یه امپ بخرید طوری نیست.
    در مورد نمودارها و اینکه امپ به درد ما میخوره یا نه اگر به لینک دوم توی امضام رجوع کنید جواب بسیار کامل هست
    موفق باشید.

4. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی z1000 گرفتم با توجه به گفته های قبلیتون نیاز به امپ نداره ولی میخوام حجم صدا رو بیشتر کنم به نظرتون کدوم امپ مناسبه؟
    و یه مشکل هم دارم یه صدای "سیس" مانند تو بکگراند صدا هست که فکر کنم از سورسمه توی صدای بلند خیلی خیلی تو ذوق میزنه با امپ میشه این مشکلو حل کرد؟
    و یه چیزی به نظرتون پلیر بخرم بهتره یا امپ؟ ( یعنی پلیر میتونه حجم صدا رو بیشتر کنه و اگه به طور کلی امکانش باشه شفافیت و تفکیک صدا رو بهتر بکنه؟)
    راستی من زبانم یکم ضعیفه ریویو خارجیا رو خوب نمیفهمم میخواستم بدونم توی ریویو ها حرفی از یکم خفه و بسته بودن صدای z1000 گفته شده یا نه؟
    مرسی
    مبارک باشه
    منبعتون چی بود دوست عزیز

6. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مبارک باشه
    منبعتون چی بود دوست عزیز
    مرسی
    منبعم : Samsung galaxy S2
    و شاید تا یه ماه دیگه S4 (قراره ابجیم بخره)

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من اصولا به امپ های لامپی که خودم میسازم هدفون گوش میدم ولی بدم نمیاد یه نمونه سولید استیت بعنوان هم داشته باشم. نظرتون در مورد BeyerDynamic A1 چیه؟ کسی تجربه ای داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    مرسی
    مرسی
    منبعم : Samsung galaxy S2
    و شاید تا یه ماه دیگه S4 (قراره ابجیم بخره)
    با امپ میتونید حجم صدا رو افزایش بدید.
    ولی خوب در مورد شما نمیتونید جزئیات و شفافیت رو افزایش بدید.
    با امپ مشکل هیس هم تا حدودی براتون رفع میشه.(البته بستگی به عملکرده سورستون هم داره)
    خوب باید دید شما اصلا میتونید امپ بخرید یا نه چون بهترین امپ داخل کشور e11 بود که اونم من توصیه نمیکنم.
    در مورد خفه و بسته بودن صدای z1000 هم حرفی زده نشده بود ولی این صدای توی دوره ی burn in کاملا عادیه.
    دوستان من اصولا به امپ های لامپی که خودم میسازم هدفون گوش میدم ولی بدم نمیاد یه نمونه سولید استیت بعنوان هم داشته باشم. نظرتون در مورد BeyerDynamic A1 چیه؟ کسی تجربه ای داره؟
    اگر جای شما بودم خیلی در این مورد تحقیق میکرم چون hd800 هدفونیه که به شدت به سورسش وابستست
    در هر صورت امپهای خود سنهایزر هم میتونند انتخاب خوبی برای شما باشند
    ضمن اینکه شاید بعد خواستید کابل هدفونتون هم عوض کنید به دردتون میخوره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 5 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با امپ میتونید حجم صدا رو افزایش بدید.
    ولی خوب در مورد شما نمیتونید جزئیات و شفافیت رو افزایش بدید.
    با امپ مشکل هیس هم تا حدودی براتون رفع میشه.(البته بستگی به عملکرده سورستون هم داره)
    خوب باید دید شما اصلا میتونید امپ بخرید یا نه چون بهترین امپ داخل کشور e11 بود که اونم من توصیه نمیکنم.
    در مورد خفه و بسته بودن صدای z1000 هم حرفی زده نشده بود ولی این صدای توی دوره ی burn in کاملا عادیه.

اگر جای شما بودم خیلی در این مورد تحقیق میکرم چون hd800 هدفونیه که به شدت به سورسش وابستست
    در هر صورت امپهای خود سنهایزر هم میتونند انتخاب خوبی برای شما باشند
    ضمن اینکه شاید بعد خواستید کابل هدفونتون هم عوض کنید به دردتون میخوره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که کلا معتقدم امپ هدفون باید تمام لامپی باشه چون صدای لامپ کلا ترجیح میدم به سولید استیت. در مورد سیم هدفون هم HD800 قبلی که داشتم فروختم یکماه پیش، براش سیم نقره درست کرده بودم. سیم نقره 3n یعنی خلوص 99.999%، همون پارسال که اینکارو کردم با کلی زحمت موفق شدم جک های اتصال رو بخرم اون موقع 20 دلار بود جفتی رسیدم دستم نزدیک 150 تومن شد. الان سیم نقره ساخت شوروی دارم که حتی از اون سیم خیلی گرون هم بهتره (اون سیم نزدیک 1200 بابت نقره خرج شد!) الان دنبال جک اتصال هستم یه جفت دیگه سیم بسازم. این سیم نقره جدیده خیلی خیلی خوبه، برای مصارف نظامی بوده شوروی در جاهایی که دقت بسیار بالا و مقاومت خیلی کم و حداکثر conductivity نیاز بوده، مثل سفینه های فضایی و موشک های قاره پیما ازین سیم استفاده میکرده. واقعا صنعت شوروی خیلی قوی بوده و تو ساخت اینجور چیزا حتی از آلمان و امریکا هم جلوتر بوده.

12. 6 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان من فکر کنم دک/امپ بیشتر به دردم بخوره. چون کارت صوتی کامپیوترم اصلا چیز جالبی نیست پس میتونم با این حلش کنم از طرفی هم میتونم موقعی که میخوام با پلیر پورتابل استفاده کنم فقط از امپش استفاده میشه و میتونه حجم صدای بیشتری بهم بده.
    در اینده هم میخوام سیستم صوتیم رو ارتقا بدم (سال بعد) و اگه تا اون موقع نظرم عوض نشه HD 558 تهیه کنم.
    میدونم تو ایران امپ خیلی کم یابه و تقریبا فقط چند مدل محدود از فیو هست
    پس از بین E10 , E7 ,E07k ,E17 کدوم یکی رو میتونم تو ایران پیدا کنم؟ و محدوده قیمتش چقدر میشه؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان من فکر کنم دک/امپ بیشتر به دردم بخوره. چون کارت صوتی کامپیوترم اصلا چیز جالبی نیست پس میتونم با این حلش کنم از طرفی هم میتونم موقعی که میخوام با پلیر پورتابل استفاده کنم فقط از امپش استفاده میشه و میتونه حجم صدای بیشتری بهم بده.
    در اینده هم میخوام سیستم صوتیم رو ارتقا بدم (سال بعد) و اگه تا اون موقع نظرم عوض نشه HD 558 تهیه کنم.
    میدونم تو ایران امپ خیلی کم یابه و تقریبا فقط چند مدل محدود از فیو هست
    پس از بین E10 , E7 ,E07k ,E17 کدوم یکی رو میتونم تو ایران پیدا کنم؟ و محدوده قیمتش چقدر میشه؟
    ممنون.
    خوب اپگرید به hd558 اونقدرا هم اپگرید محصوب نمیشه
    احتمالا باید به hd650 فکر کنید(با توجه به صدایی که دوست دارید.)
    خوب قبلنا فقط مدل e7 موجود بود با قیمت حدود 400 تومن
    الان نمیدونم چه مدلهایی موجوده باید یه سر بزنید پایتخت ببینید.
    موفق باشید.

15. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •