دورد دوباره دوست عزیز
دلیل این که روی این موضوع تاکید میکنم! برا اینه یک بار با پارسا هم بحثش رو کردیم و قضیه اون 4 بعد Mp قضیه تعداد کور نیست.
نگفتم ضعیفه . ولی فکر نکنم شما دیوایسی رو پیدا کنید که مالی های تک هسته ای روش باشه . چون مالی 400میتونه از 1تا 4 داشته باشه و اون روی گوشی های اریکسون نسخه 2هسته ای و روی ادونس 4هسته ای است. فقط مشکل ادونس بهینه نبودن مالی 400هست. همونطور که دوستمون هم بنچمارک گداشتن تفاوت فرم بسیار کمی با اس2 داشته. ولی همین ننا مارک برای اکسپریا یو که مالی 400 و رزولوشن یکسان داره مقدار 23 فرم رو نشون میده!
یعنی مشکل شاید از برد باشه شاید از چیپ! ولی میدونم وقتی تعداد کور چیپ های گرافیکی میاد پایین یکی دو تا فرم افت نداره.10-15تا میاد پایین
در هر صورت شاید هم من اشتباه میکنم و تک کور باشه. خلاصه ما که هنگیم
والا ما این محصول کفر و استکبار جهانی رو (
.gif)
) بدون گارانتی 8گیگ خریدیم 610
من هم اصلا به Auto اعتقادی ندارم ولی توی بیشترین نور هم احساس کردم نورش کمه.شاید چشم به G player عادت کرده اینطور دیدم
کلا Evo 3D رو دلیلی که پارسا میگه جزو ضعیفترین هاست چون اچ تی سی در مچ کردن قطعات مشکل داشت و دو هسته ای هایی که با چیپ های MSM 8660 ارائه داده بازدهی در حد گوشی های تک هسته ای ضعیف داشتند و مثلا Sensation سری XE و سری معمولی برابر با Galaxy Wو Arc S ظاهر شدند و در تست های سی پی یو ضعیف تر بودند. ! به همین خاطر Evo 3D جلوی ادونس سوسکه