تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 122 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی رزیدنت اویل 3 نسخه فارسی شدش رو داره؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کسی رزیدنت اویل 3 نسخه فارسی شدش رو داره؟
    فکر کنم مال دارینوس بود ، خیلی مزخرف بود !

3. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

فکر کنم مال دارینوس بود ، خیلی مزخرف بود !
    من نسخه سومشو 4 سال پیش گرفتم اتفاقا دوبله فارسی هم بود! همون اول گیر کرد و دیگه جلوتر نرفت که نرفت...!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من نسخه سومشو 4 سال پیش گرفتم اتفاقا دوبله فارسی هم بود! همون اول گیر کرد و دیگه جلوتر نرفت که نرفت...!
    منم همون ۵-۶ سال پیشا بود - توی پاساژ ایران نزدیک میدون ولیعصر دیدم یه مغازه داره - به زمان خودش ۱۲۰۰۰ توان برای بازی خیلی پول بود و من دادم و بعدش تا یک هفته بالا میاوردم بعدم شکوندمش انداختمش دور به همون دیسک پلی استیشن یکی که ازش داشتم قناعت کردم نشستم برای بار هزارم تمومش کردم .

6. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اي بابا چه پولايي دادين شما . من همون سال 83 نسخه 500 تومني رايتيشو گرفتم . انصافا دوبلش بد نبود . اون زمان تب دوبله كردن بازيا رواج داشت .... .
    بگذريم من 3 و 4 و 5 رو فقط بازي كردم و سيستمم جواب نميده بقيه نسخ رو با مبدل بازي كنم . نسخه ديگه اي غير از 1 و 2 كه مربوط به 1997 و 98 ميشه براي سيستم هست؟

8. 2 کاربر از رعد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اي بابا چه پولايي دادين شما . من همون سال 83 نسخه 500 تومني رايتيشو گرفتم . انصافا دوبلش بد نبود . اون زمان تب دوبله كردن بازيا رواج داشت .... .
    بگذريم من 3 و 4 و 5 رو فقط بازي كردم و سيستمم جواب نميده بقيه نسخ رو با مبدل بازي كنم . نسخه ديگه اي غير از 1 و 2 كه مربوط به 1997 و 98 ميشه براي سيستم هست؟
    ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۵ برای کامپیوتر هستند .
    برای کنسول پلی استیشن یک شماره ۱ دایرکتور کات هم داریم که جاهایی که سانسور شدند رو هم درش داره .
    برای کنسول ویی و گیم کیوب دو نسخه ۰ و بازسازی شده ۱ موجوده که بازی کردن بازسازی شده شماره ۱ خیلی بهتر از بازی کردن اون قدیمیهاشه چون خط داستان رو بهتر نقل میکنه .
    برای ویی و پلی استیشن ۳ هم کرونیکل ها رو داریم که من خوشم نیومد .
    برای پلی استیشن ۲ هم نسخه های هدف مرده و آوت بریک ۱ و ۲ و کد ورونیکا : سوروایور هستند .
    برای پلی استیشن ۲ و ایکس باکس قدیمی و دریم کست هم نسخه کد ورونیکا ایکس هستش که خیلی خیلی قشنگه و نسخه کاملش مربوط به همون دریم کست میشه و نسخه ایکس که مال دو تا کنسول دیگست فرق داره اندکی .
    قرار بود برای کنسول پی اس پی هم یکی بیاد که پروژه اش متوقف شد - احتمالا به خاطر ویتا .
    نسخه ۶ هم که هنوز نیومده ولی روی همه پلتفرمهای به روز میاد .
    یکی دو تا نسخه هم برای کنسول دستی نینتندو ساخته شده که من رو راضی نکردند (ددلی سایلنس که همون شماره یکش هست ، مرسنریز سه بعدی و رولیشنز) - شاید دوستان خوششون اومده باشه .
    یه دونه دیگه هم به اسم رزیدنت اویل برای کنسول پلی استیشن هست که شخص اوله و زیاد جالب نیست .
    رزیدنت اویل گایدن هم هست که
    راکون سیتی هم که تازه اومده و من با اینکه از ۶ ماه قبل پیش خریدش کردم هنوز نرفتم تحویل بگیرم ببینم چه پخیه

از میون همه اینهایی که نوشتم و بازی هم کردم به نظر من کد ورونیکایی که روی دریم کست هست و بازسازی شده ۱ روی ویی و گیم کیوب از همه قشنگ ترند . چون هم گرافیک خوبی دارند و هم گیم پلی مناسبی دارند .
    البته توی خوب بودن کلاسیک ها مثل ۱ و ۲ و ۳ اصلا بحثی نیست - من دارم بهترین هاشون رو میگم .

شماره ۴ و ۵ هم با توجه به سبکشون و گرافیکشون و خط داستانشون به نوعی شاهکارند .

تا ببینیم ۶ چی میشه

10. 7 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

۱
    از میون همه اینهایی که نوشتم و بازی هم کردم به نظر من کد ورونیکایی که روی دریم کست هست و بازسازی شده ۱ روی ویی و گیم کیوب از همه قشنگ ترند .
    اینی که گفتین با مبدل اجرا میشه ؟ سیستم من گرافیک 1 گیگ و رم 3 و cpu هم 3.6 دو هسته ای ماله 4 سال پیشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اینی که گفتین با مبدل اجرا میشه ؟ سیستم من گرافیک 1 گیگ و رم 3 و cpu هم 3.6 دو هسته ای ماله 4 سال پیشه
    به جز اونهایی که مال 360 و Ps3 هستند بقیشون با شبیه ساز اجرا میشند .
    مال 360 و Ps3 هم - برای کامپیوترشون موجوده .

شبیه سازهای دلفین و PCSX2 رو لازم دارید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخشید دوستان من درست متوجه نشدم ، الان این فروم مربوط به اویل 3 هست یا 6 !؟

14. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

ببخشید دوستان من درست متوجه نشدم ، الان این فروم مربوط به اویل 3 هست یا 6 !؟
    فروم مربوط به نسخه6 بازی هست منتها با کمبود اخبار مربوط به این بازی مواجه هستیم لذا پوزش میطلبیم! راست میگه بنده خدا یکم رعایت کنید

16. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •