کسی رزیدنت اویل 3 نسخه فارسی شدش رو داره؟
فکر کنم مال دارینوس بود ، خیلی مزخرف بود !
من نسخه سومشو 4 سال پیش گرفتم اتفاقا دوبله فارسی هم بود!همون اول گیر کرد و دیگه جلوتر نرفت که نرفت...!
منم همون ۵-۶ سال پیشا بود - توی پاساژ ایران نزدیک میدون ولیعصر دیدم یه مغازه داره - به زمان خودش ۱۲۰۰۰ توان برای بازی خیلی پول بود و من دادم و بعدش تا یک هفته بالا میاوردمبعدم شکوندمش انداختمش دور به همون دیسک پلی استیشن یکی که ازش داشتم قناعت کردم نشستم برای بار هزارم تمومش کردم .
اي بابا چه پولايي دادين شما . من همون سال 83 نسخه 500 تومني رايتيشو گرفتم . انصافا دوبلش بد نبود . اون زمان تب دوبله كردن بازيا رواج داشت .... .
بگذريم من 3 و 4 و 5 رو فقط بازي كردم و سيستمم جواب نميده بقيه نسخ رو با مبدل بازي كنم . نسخه ديگه اي غير از 1 و 2 كه مربوط به 1997 و 98 ميشه براي سيستم هست؟
۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۵ برای کامپیوتر هستند .
برای کنسول پلی استیشن یک شماره ۱ دایرکتور کات هم داریم که جاهایی که سانسور شدند رو هم درش داره .
برای کنسول ویی و گیم کیوب دو نسخه ۰ و بازسازی شده ۱ موجوده که بازی کردن بازسازی شده شماره ۱ خیلی بهتر از بازی کردن اون قدیمیهاشه چون خط داستان رو بهتر نقل میکنه .
برای ویی و پلی استیشن ۳ هم کرونیکل ها رو داریم که من خوشم نیومد .
برای پلی استیشن ۲ هم نسخه های هدف مرده و آوت بریک ۱ و ۲ و کد ورونیکا : سوروایور هستند .
برای پلی استیشن ۲ و ایکس باکس قدیمی و دریم کست هم نسخه کد ورونیکا ایکس هستش که خیلی خیلی قشنگه و نسخه کاملش مربوط به همون دریم کست میشه و نسخه ایکس که مال دو تا کنسول دیگست فرق داره اندکی .
قرار بود برای کنسول پی اس پی هم یکی بیاد که پروژه اش متوقف شد - احتمالا به خاطر ویتا .
نسخه ۶ هم که هنوز نیومده ولی روی همه پلتفرمهای به روز میاد .
یکی دو تا نسخه هم برای کنسول دستی نینتندو ساخته شده که من رو راضی نکردند (ددلی سایلنس که همون شماره یکش هست ، مرسنریز سه بعدی و رولیشنز) - شاید دوستان خوششون اومده باشه .
یه دونه دیگه هم به اسم رزیدنت اویل برای کنسول پلی استیشن هست که شخص اوله و زیاد جالب نیست .
رزیدنت اویل گایدن هم هست که
راکون سیتی هم که تازه اومده و من با اینکه از ۶ ماه قبل پیش خریدش کردم هنوز نرفتم تحویل بگیرم ببینم چه پخیه
از میون همه اینهایی که نوشتم و بازی هم کردم به نظر من کد ورونیکایی که روی دریم کست هست و بازسازی شده ۱ روی ویی و گیم کیوب از همه قشنگ ترند . چون هم گرافیک خوبی دارند و هم گیم پلی مناسبی دارند .
البته توی خوب بودن کلاسیک ها مثل ۱ و ۲ و ۳ اصلا بحثی نیست - من دارم بهترین هاشون رو میگم .
شماره ۴ و ۵ هم با توجه به سبکشون و گرافیکشون و خط داستانشون به نوعی شاهکارند .
تا ببینیم ۶ چی میشه![]()
اینی که گفتین با مبدل اجرا میشه ؟ سیستم من گرافیک 1 گیگ و رم 3 و cpu هم 3.6 دو هسته ای ماله 4 سال پیشه
به جز اونهایی که مال 360 و Ps3 هستند بقیشون با شبیه ساز اجرا میشند .
مال 360 و Ps3 هم - برای کامپیوترشون موجوده .
شبیه سازهای دلفین و PCSX2 رو لازم دارید .
ببخشید دوستان من درست متوجه نشدم ، الان این فروم مربوط به اویل 3 هست یا 6 !؟
فروم مربوط به نسخه6 بازی هست منتها با کمبود اخبار مربوط به این بازی مواجه هستیم لذا پوزش میطلبیم!راست میگه بنده خدا یکم رعایت کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)