از چه نظر؟
از چه نظر؟
مدار هاشون کلا با هم فرق میکنه. بنه سره خیلی بهتره.
سلام
تو این هاگیر واگیر ما هم لازم شد بریم سراغ خرید پکیج!
یه واحد 105 متری تو کرج
نظرتون راجع به این برندها و اولویت هر کدومشون چیه؟؟
ASL با سی ماه گارانتی
Tachi با دو سال
Goldiran Prestige
Butan Optima 24000
Gazor 24000 دو سال گارانتی
و آماتیس که قیمت و مشخصاتشو ندارم
قیمت می خوام همین حوالی باشه. پیشنهاد دیگه هم داشته باشید، ممنون میشم.
Last edited by TopIdea; 01-10-2012 at 21:53.
من امروز بنه سره 1545000خریدم.چطور بود؟
میخواستم بدونم ترتیب قرار گرفتن پره المنیوم به چه صورتیه؟چه تعداد میشه پیش هم قرار داد؟خونم 135 متره.چنتا پره میخاد؟و با چه کالری؟
Last edited by popor_3518; 01-10-2012 at 23:27.
Asl رو که اصلا اسمشو نشنیدم.
tachi بهترین خصوصیتش ارزون بودنشه. از لحاظ قیمت بهترینه اما خوب جزء پکیج ای چینی کم کیفیت هستش.
goldiran رو اصلا توصیه نمیکنم.
optima بین این گزینه ها که گفتید بهترینه. خوبیش هم در خدمات خیلی خوب بوتانه.
gazor یه برند آمریکائیه اما تولید چینه. تقریبا میشه گفت خدماتش صفره. کیفیتش هم معمولیه.
آماتیس هم فعلا تو بازار نیست.
برای 135 متر در شهر هائی مثل تهران و کرج (از لحاظ سردی) اگه بخاید کاملا کارشناسی شده انتخاب کنید باید 103 پره رادیاتور با ضریب انتقال حرارت 157 داشته باشید. و 157 ضریب انتقال حرارت رادیاتور های بوتانه که بیشتر از بقیه هست. یعنی اگه ایران رادیاتور باشه که باید از 103 پره هم بیشتر انتخاب کنید.
اما پیشنهاد من حدودا 80 پره هست به شرطی که طبقه اول و آخر نباشید. اگه هستید 90 پره و فقط و فقط ال پریمو بوتان.
رادیاتور های پنلی هم خیلی خوب هستند اما شما امکان کم و زیاد کردن ابعادشون رو در آینده نخاهید داشت. یعنی بر فرض اگه شما در زمستان احساس کردید این تعداد پره ذادیاتور جواب نمیده خیلی راحت میتونید به تعداد پره ها اضافه کنید اما در پنلی ها این امکانو ندارید.
[QUOTE=pedi261;7247217]برای 135 متر در شهر هائی مثل تهران و کرج (از لحاظ سردی) اگه بخاید کاملا کارشناسی شده انتخاب کنید باید 103 پره رادیاتور با ضریب انتقال حرارت 157 داشته باشید. و 157 ضریب انتقال حرارت رادیاتور های بوتانه که بیشتر از بقیه هست. یعنی اگه ایران رادیاتور باشه که باید از 103 پره هم بیشتر انتخاب کنید.
اما پیشنهاد من حدودا 80 پره هست به شرطی که طبقه اول و آخر نباشید. اگه هستید 90 پره و فقط و فقط ال پریمو بوتان.
رادیاتور های پنلی هم خیلی خوب هستند اما شما امکان کم و زیاد کردن ابعادشون رو در آینده نخاهید داشت. یعنی بر فرض اگه شما در زمستان احساس کردید این تعداد پره ذادیاتور جواب نمیده خیلی راحت میتونید به تعداد پره ها اضافه کنید اما در پنلی ها این امکانو ندارید.[/QUO
حد اقل و حد
اکثر پره که میشه بهم بست میشه بگید؟
[QUOTE=popor_3518;7247400]طبقه چندم هستید؟ پنجره ها دو جدارس؟ قاب پنجره ها آهنیه یا پی وی سی؟
خیلی ممنون. اما آیا خودتون پیشنهادی با در نظر گرفتن نیاز و بودجه ی من می تونید بهم بدید؟؟ راستش سردرگم شدم. راجع به ایرادات هر مورد (حتی آماتیس) هم اگر بشه یه توضیح مختصر بدید، مطمئنا مرجع مناسبی برای دوستان خواهد بود. بازم ممنون.
[ضمناً: دکمه ی تشکر تو این فروم رو پیدا نکردم، عذر می خوام]
[QUOTE=popor_3518;7247400]اگر رادیاتور پرهای میخوای بخری بیشتر از 20 پره دیگه اون گرمای ایده ال رو نداره اما در صورتیکه به صورت دو طرفه بتونی رادیاتورتو نصب کنی میشه گفت آنچنان محدودیتی نداره و هر چندتاکه بخوای میتونی پره نصب کنی .(یعنی ورودی رادیاتور از یک سمت و خروجی از سمت دیگر رادیاتور باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)