برو سایت ایسوس
آخرین ورزن بایوس مادربرد رو بگیر
راحت ترین کار استفاده از برنامه asus update هست
برو سایت ایسوس
آخرین ورزن بایوس مادربرد رو بگیر
راحت ترین کار استفاده از برنامه asus update هست
مادربورد شما هم از ASUS Update پشتیبانی می کنه و هم از ASUS EZ Flash. هر دوش راه های خیلی ساده ای هستند.
در مورد يك مدل مادربورد و آپديت بايوس آن امروز تجربه جديدي داشتم.ميخواستم بايوس مادر بورد گيگابايت EP35-DS3R را آپديت كنم.برنامه Bios@ را از سايت گيگايابت دانلود كردم.در كنار آن فايل بايوس مربوط به مادربورد را هم دانلود و در هارد ذخيره كردم.بعد از نصب برنامه Bios@ با استفاده از هر دو گزينه موجود در اين برنامه كه در تصوير هم مشاهده ميكنيد اقدام به آپديت بايوس كردم.در هر دو حالت پس از صرف مدت زماني پيغام داد كه بايوس آپديت شده و سيستم را ريستارت كردم ولي هيچ تغييري مشاهده نشد.ولي وقتي فايل بايوس دانلود شده را در فلش مموري ريختم و از طريق واردشدن به بايوس مادر بورد و زدن دكمه F8 و با امكان Q Flash اقدام به آپديت بايوس كردم ظرف مدت زمان بسيار كوتاهي و با موفقيت اين كار انجام شد ولي با برنامه Bios@ اين كار با وجود صرف زمان بيشتر و عليرغم پيغام موفقيت آميز بودن آپديت بايوس انجام نشد.آيا كسي از دوستان دليلي براي اين مورد سراغ داره؟
![]()
خسته نباشید
مادربورد من Msi
کسی میتونه به من کمک کنه تا اونو آپدیت کنم
ممنون
کلا آپدیت بایوس از طریق Q Flash برای گیگابایت (یا تکنولوژی مشابه اش به اسم EZ Flash برای ASUS) از طریق خود بایوس بهتر از استفاده از برنامه های Windows Based هست. البته من قبلا از BIOS@ استفاده کرده بودم و بدون مشکل کار می کرد!
با سلام
شما ميتونيد با استفاده از برنامه Live Update اقدام به بروزآوري كنيد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی به من کمک کنه .الووو
شما بايد به دفترچه مين يه نگاه بندازي ببيني براي آپديت چه امكاناتي قرار داده و از چه راه هايي ميتوني اين كار رو انجام بدي .
سلام
اگه من یه Ga-p35-ds3l رو بایه E8400 بخرم بخوام استفاده کنم احتیاج به بایوس آپدیت داره؟
چطوری آپدیت کنم؟
اگه به کسی که بخوام ازش بخرم بگم میکنه؟
مادربرد من asus p5k است میخواهم e8400 بگیرم ایا باید BIOS اپدیت بشه یا نه؟ کسی که سیستم میبنده این کار انجام میده؟ اگر نه این کار چگونه است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)