تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 79 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

نسل جدید ای پد تنها از لحاظ پرفورمنس ارتقا پیدا کرده است و از نواوری های خاص اپل خبری نیست،گرچه در هیولا بودن این تبلت شکی نیست اما باید قبول کنیم اپل با مرگ جناب جابز دیگر ان اپل خاص نخواهد بود.در واقع اپل باید قبول کند که در حال عقب افتادن از رقیب اندرویدیش است؛اینده همه چیز را مشخص خواهد کرد.
    شما که خدای نکرده ترول نیستی که مطلب پایین را ببین اول
    بعدش حتما سامسونگ گالاکسی تب 2 که عملا هیچ فرقی نکرده نوآوره
    ASUS را هم بر خلاف سامسونگ یک شرکت نوآور و خلاق میدونم که طرح ابتکاری زیاد داره ولی خوب فقط سخت افزاره اون هم ارزون قیمت نه مثل اپل یک دستگاه کامل از هر لحاظ
    جالبه ها
    بعضي ها مي گن از وقتي كه آقاي استيو جابز فوت كرده اپل نوآوري نشون نداده و فقط آبديت هاي محصولات قبلي بوده
    يعني چي آپديت هاي محصولات قبلي ؟؟؟ مگه تنها كاري كه از دست انسان ها بر مي آد آپديت محصولات قبلي نيست ؟؟؟
    همين سوأل رو اگه ازشون بپرسين ، مي گن : منظورمون طراحي و مدل ديوايسه
    پس اگه چند سال ديگه Jony Ive بميره مي آن مي گن از وقتي كه فوت كرد فروشنده هاي اپل استور زشت شدن
    حقز با شما است و اضافه کنم که
    نوآوری در محصول اپل وقتی که میاد شروع میشه تازه
    تمام محصولات اپل ارتقاء مدلهای قبلی هستش همین آیفون 4 نسله که صفحه3.5 اینچ داره و به نظرم خواهد داشتابعاد آیفون اولی حتی بزرگتر از نسل پنجمش که به اسن IPHONE 4S شناخته میشود هستش
    اپل اول که یک محصول تازه نسل اول را میدهد یک وسیله کامل میدهد و تمام رده های نسل بعدی ارتقاء حساب میشوند
    برای همین هیچوقت ابعاد صفحه نمایش آیپد و آیفون و آیپاد تاچ کم و زیاد نمیشود
    توی ازتقاء هم بیشترین نوآوری را دارد

محصولی مثل آیپد جدید حدود 5-6 ماه تولیدش طول میکشه فقط پس آیپد جدید هنوز دستاورد استیو جابز است
    اگر مثلا آیفون بعدی مثلا دارای صفحه4 اینچی شد و ابعادش هم بزرگتر از آیفون نسل اولی شده اونوقت هست که اپل مسیر استیو جابز را گم کرده
    اصلا خود آیفون 4S مگه فقط داخلش بهتر نشده بود+سیری
    اپل چون از اول به نظر خودش بهترین محصول را میزند پس تغییر در موارد پایه مثل ابعاد دستگاه و ابعاد و نسبت صفحه نمایش محاله براش اتفاق بیافته
    Last edited by millad1388; 08-03-2012 at 19:47.

2. 3 کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کارهایی که با یک دستگاه تبلت انجام میشه آیا واقعاً نیاز به یک پردازنده 4 هسته ای دارد ؟!!!!
    وقتی قرار باشه کارهای سنگین انجام بدی چرا که نه؟

آیا یک تبلت می تواند نقش یک دوربین عکسبرداری یا فیلمبرداری را ایفا کند؟
    اصلاً دوربینش 500 مگاپیکسل!!! هم باشه از نظر من توی این وسیله به دردنخور هست
    نه دقیقا
    ولی من خیلی وقتی کمبود یه دوربین قویتر رو توی آیپدم احساس میکردم
    (من همیشه از روی جزوه دوستام و هم کلاسیام عکس میگرفتم و مستقیم از تو آیپد شروع به مطالعه میکردم که کیفیتش آزارم می داد !)

4. 3 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

نسل جدید ای پد تنها از لحاظ پرفورمنس ارتقا پیدا کرده است و از نواوری های خاص اپل خبری نیست،گرچه در هیولا بودن این تبلت شکی نیست اما باید قبول کنیم اپل با مرگ جناب جابز دیگر ان اپل خاص نخواهد بود.در واقع اپل باید قبول کند که در حال عقب افتادن از رقیب اندرویدیش است؛اینده همه چیز را مشخص خواهد کرد.
    کی همچین حرفی زده که اپل در حال عقب افتادن از رقیبش اندروید هست ؟! شواهد که چیز دیگه ای رو نشون میدن ! یعنی اپل فقط به جابز بستگی داشت و الان داره ورشکست میشه ؟!

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشید اپل در حال عقب افتادن از کدوم رقیب (هـــــــــای) اندرویدیش هست؟
    اون زمان که iPhone 3GS معرفی شد خبری از "نوآوری های خاص اپل" نبود. جابز هم زنده بود. اپل عقب افتاد؟
    اون زمان که iPhone 4S معرفی شد هم خبری از "نوآوری های خاص اپل" نبود. جابز هم زنده نبود. اپل عقب افتاد؟ تازه بالاترین رکورد فروشش رو هم ثبت کرد.
    نسل های بعدی آیفون و آیپد و احتمالا آیپادتاچ همه منتظر یه آپدیت اساسی هستند و بعد از اون آپدیتها باید بیاید این حرف رو بزنید که اپل بعد از مرگ جابز خاص خواهد بود یا نخواهد بود.

7. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فن های اپل من شماها را درک می کنم،من نگفتم اپل دیگر غول نیست من فقط گفتم که اپل در حال از دست جایگاهش در جهان نواوری است و بنده هم قبول دارم که اپل هنوز هم جزو بهترین هاست.اما شماها همگی ای پد 3 بخرید من هم نسل اینده ی تبلت های ایسوز را خواهم خرید ان موقع خواهیم دید که چه کسی از تبلتش بیشتر لذت خواهد برد.
    الانه که بریزند روی سرم

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

6

دوستان من فقط یک خواهش از شما دارم اونم اینه که خواهشا بدون پایه و اساس نظر ندید ! همانطور که *Ali* جان گفتن اگه میشه توضیح بدید که اپل دقیقا از کدوم رقیبش داره عقب میافته ؟!

چیزی که هویداست اینه که الان برترین گوشی هوشمند دنیا = آیفون ! برترین تبلت دنیا = آیپد . در حال حاضر هم هیچ تبلت و گوشی هوشمندی توان روبرویی با این محصولات رو ندارن ! اگر حرف من غلط هست لطفا ثابت کنید که غلط میگم با دلیل و منبع قانع کننده .

همانطور که گفتم اپل بدون جابز هم میتونه ادامه بده ! کل اپل که به جابز بستگی نداشت . نمیدونم چرا الان که استیو جابز نیست همه فکر میکنن که اپل دیگه اون اپل سابق نیست !!!

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

فن های اپل من شماها را درک می کنم،من نگفتم اپل دیگر غول نیست من فقط گفتم که اپل در حال از دست جایگاهش در جهان نواوری است و بنده هم قبول دارم که اپل هنوز هم جزو بهترین هاست.اما شماها همگی ای پد 3 بخرید من هم نسل اینده ی تبلت های ایسوز را خواهم خرید ان موقع خواهیم دید که چه کسی از تبلتش بیشتر لذت خواهد برد.
    الانه که بریزند روی سرم
    تبلت جدید ایسوز چیز خاصی نداره ! من تاپیک مقایسش رو با آیپد جدید گزاشتم ! مورد دیگه اینکه چه ربطی به فن و این حرف ها داره عزیز من ؟! واقیت چیز دیگست و باید قبولش کنیم نه ایسوز و نه سامسونگ و نه هر شرکت دیگه توان رقابت با اپل رو ندارند ! شما اگر میشه برای من توضیح بده که چجوری و چرا شما از تبلت جدید ایسوزتون استفاده و لذت بیشتری میبری ؟!!

10. 3 کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behrooztahmasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

واقعیت اینه که ... گروه کوک از همان ابتدای معرفی اولین آیپد عهده دار، عمده طراحی های این وسیله بوده ... و همون طور که مرحوم جابز هم به دفعات بر لیاقت جانشینی گروه کوک بر کرسی اپل بزرگ تاکید کرده بود دیروز شاهد بودیم که میراث جابز افرادی است که در گروه کوک دقیقا مثل جابز فکر میکنند.

12. 2 کاربر از behrooztahmasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من دیروز اپل کامل ترین و ایده ال ترین تبلت ممکن رو معرفی کرد. من که قبل از مراسم انتظار نداشتم همه ی این شایعات محقق بشه اونم بدون تغییر قیمت... اما تنها نگرانیم اینه که این گرافیک ۴ هسته ای فقط جوابگوی افزایش پیکسل ها باشه و در کل قابلیت گرافیکی بیشتری نسبت به ایپد ۲ نداشته باشه یعنی همون نسل بازی های ایپد ۲ ولی با رزولیشن بال تر براش بیاد و ...

14. 2 کاربر از Blue_Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

به نظر من دیروز اپل کامل ترین و ایده ال ترین تبلت ممکن رو معرفی کرد. من که قبل از مراسم انتظار نداشتم همه ی این شایعات محقق بشه اونم بدون تغییر قیمت... اما تنها نگرانیم اینه که این گرافیک ۴ هسته ای فقط جوابگوی افزایش پیکسل ها باشه و در کل قابلیت گرافیکی بیشتری نسبت به ایپد ۲ نداشته باشه یعنی همون نسل بازی های ایپد ۲ ولی با رزولیشن بال تر براش بیاد و ...
    100% اینجوری نیست که فقط رزولوشن بازی ها بره بالا ! infinity blade 3 ای هم درکاره !
    فن های اپل من شماها را درک می کنم،من نگفتم اپل دیگر غول نیست من فقط گفتم که اپل در حال از دست جایگاهش در جهان نواوری است و بنده هم قبول دارم که اپل هنوز هم جزو بهترین هاست.اما شماها همگی ای پد 3 بخرید من هم نسل اینده ی تبلت های ایسوز را خواهم خرید ان موقع خواهیم دید که چه کسی از تبلتش بیشتر لذت خواهد برد..
    دوستان شاید از من تصور یک Fanboy که بی دلیل از حرف هاش دفاع میکنه رو توی ذهنشون داشته باشن ولی من میتونم با دلیل برای شما حرف هام رو اثبات کنم Fanboy اساسا به کسی میگن که بی دلیل و بی پایه از حرف خودش دفاع کنه و حرف حساب هم بشنوه قانع نشه ! اما اگر شما حرف قانع کننده ای بزنید که واقعا درست باشه و منبع معتبری هم داشته باشه چرا که نه ؟! با کمال میل میپذیرم ، ولی آخه وقتی شما میاین میگین که من میرم تبلت جدید ایسوز میخرم و شما هم برو آیپد جدید رو بخر ، چی باید بگم ؟! هدف شما از این حرف چی میتونه باشه ؟! دلیلش چیه ؟! همونطور که من توی تاپیک مقایسه آیپد جدید با دیگر تبلت ها ( که از قضا تبلت مورد علاقه شما هم هست ) میتونیم با دلیل ببینیم که چی به چی هست ! اینه که میگن با چشم باز به دور و برتون نگاه کنید .... ولی انگار شما چشمتون رو بستید و دارید نظر های غلط و اشتباه خودتون رو میدید .

16. 4 کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب آیپد جدید معرفی شد.. به نظر من این بهترین محصول ممکن بود و در حقیقت از هر نظر تا تاپ ترین جای ممکن پیشرفت کرد تا آیپد کماکان بهترین محصول ممکن باشه.. بهترین توصیف رو خود اپل کرد: It is the ultimate iPad. درباره اینکه چرا پردازنده چهار هسته ای نیست دو دلیل وجود داره:

1. قبلا توضیح دادم چرا پردازنده های چهار هسته ای فعلا خیلی مفید نیستن:
      [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. محدودیت مصرف انرژی و کنترل توان وجود داره بین پردازنده های چهار هسته ای و چیپ های LTE به طوری که فعلا در هیچ محصولی این دو رو هنوز در کنار هم ندیدیم. حتی نسخه LTE محصولاتی مثل Transformer Infinity هم دو هسته ای خواهند بود.

انتخاب پردازنده دو هسته ای و قوی کردن گرافیک تصمیم بسیار صحیحی بود، نشون می ده اپل همه جوانب رو بررسی می کنه و "قضاوت" قوی به خرج می ده برای طراحی محصولاتش، حتی اگه این تصمیم ها رو نتونه در تبلیغات وسیع Spec استفاده کنه. در ضمن واضحه در این زمان و این شرایط 4G LTE بسیار مهمتر از چهار هسته ای است که خیلی هم مفید نخواهد بود.

درباره دوربین: درسته من هم موافقم دوربین روی تبلت ها اونقدرا ضروری نیست و شاید قشر بسیار کمی از یوزرها باشن که مرتب با تبلت عکاسی کنن، ولی خب بهتر شدنش دیگه ضرر که نداره! حالا همون یکبار در سالی هم که کسی خواست عکس بگیره خب عکس های بهتری می گیره. نقطه قوت و مانور نیست این دوربین جدید و باعث گرون تر شدن محصول هم نشده.

آیپد قبلی هم نو آوری "خاص اپل" نداشت. آیفون 3GS یا 4S هم قوی تر شده محصول قبلی بودن.. قرار نیست هر سال محصولات زمین و آسمون رو به هم برسونن. در ضمن یه لیست از نوآوری ها در تبلت های اندروید تهیه کنید ما بدونیم به جز کپی کردن نصفه نیمه ایده اولیه آیپد (شکل و استایل تبلت مدرن) و چسبوندن Spec بیخود به سقف چیز دیگه ای هم داشتن یا خیر. باز ویندوز 8 رو می گفتید یک چیزی. اینکه همه اپ هاشون کش اومده اپ های موبایله باعث میشه شما لذت ببرید یا 200,000 اپ بی نظیر خب انتخاب شماست ولی Customer Satisfaction آیپد نشون می ده مردم دارن از چی لذت می برن. این هم که می فرمایید اپل در حال عقب افتادن از اندرویده کاملا اشتباهه به آمار فروش رجوع کنید می بینید که گوگل طی 1.5 سال گذشته 12 میلیون تبلت فروخته، و آیپد طی فقط سه ماه آخر 2011 بیشتر از 15 میلیون. در حقیقت اختلاف (تعدادی) آیپد و تبلت های اندروید در حال زیاد شدنه.

مرگ استیو جابز هم تاثیری در محصولات فعلی نداره چون پایپلاین تولید محصولات در اکثر مواقع بیشتر از 18 ماهه و تاثیرش رو در نسل های بعدی آیفون و آیپد خواهیم دید. همونطوری که دوستمون گفتن بزرگترین میراث استیو جابز محصولاتش نبودن، اپل و تیمی است که الان داره اپل رو هدایت می کنه.

18. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •