من که یه بار دیگه رفتم درست شد
این نشون می ده مشکل از بازی نیست حداقل
شما کارت گرافیک رو آپدیت کردی ؟؟
من که یه بار دیگه رفتم درست شد
این نشون می ده مشکل از بازی نیست حداقل
شما کارت گرافیک رو آپدیت کردی ؟؟
اگه چندتا صفحه قبل این تاپیک رو بخونید خواهید دید که همه ی دوستانی که نسخه ی بلک-بکس گرفتن همین مشکل شما رو دارن ... بهتره دنباله یه نسخه ی رایج تر و تست شده بگردید مثل skidrow و یا FiGHTCLUB
سلام یکی کمک کنه نسخه R.G. Catalyst رو گرفتم و بازی با کرک ورژن 2 اجرا میکنم خیلی از بازی رو جلو رفتم قسمت داستانی 67% شده . منطقه ای که میخوای از جوکر پادزهر رو پس بگیری و بعد از اینکه جوکر و دارو دسته اش رو پوکوندم بازی تو لودینگ گیر میکنه و چند بار این مرحل رو رفتم بازم گیر کرد و مطمئن شدم که مشکل از بازیه حالا اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه ممنونش میشم. کسی از دوستان این مشکل واسش پیش اومده؟
ویرایش...........
Last edited by cheshmak.a; 16-12-2011 at 22:36.
سلام من نرم افزار های زیر نصب کردم
wllogin 32
game for windows live
xlive redist
donetfx40
gfwclinet.msi
اما تو بازی gfwl نمیاد تا اکانت آفلاین بسازم .کلید home رو هم هرچی فشار میدم نمیاد.
نسخه fightclub و ویندوز 7 32bit
مشکل کجاست؟
کسانی که نسخه blackbox را دارند این فایلو پاک کنند ببیند مشکلشون حل میشه البته قبلش یک بکاپ ازش بگیرید
BmGame\MoviesStereo\2_03_PT2.usm
دمت گرم
مشکل حل شد
دیشب شروع کرده بودم دانلود نسخه FiGHTCLUB
14 گیگی
10 امتیاز مثبت
دوستان من نسخه Steam Unlocked رو گرفتم، كرك هم كردم، ولي موقع كليك روي فايل اجرايي ارور زير رو ميده: (اسكرين شات گرفتم)
در ضمن بگم كه گرافيكم 9400 جي تي و رم 2 گيگ دارم، گرافيك آپديته و دايركس هم همينطور. تمام نرم افزارهاي مربوطه رو هم تاجايي كه مي دونم نصب كردم، مشكل از چيه؟
![]()
خوب باید گفت که یا کرک و یا بازی که گرفتی ناقص هستش که بهت میگه فلان فایل رو نمیتونه پیدا کنه...
کرکهای مختلف رو تست کن...
خواهشن کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)