تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 25 اولاول ... 14202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 249

نام تاپيک: Video Game Awards 2011

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنن اگه پرتال همچین سبکی نداشت و با همین گرافیک و گیم پلی و صداگذاری یه سبک دیگه ای داشت مثلا یه اکشن اول شخص بود هیچ وقت نمیتونست حتی کاندید بهترین ها بشه !
    پرتال کاندید شد چون سبکش تکه توی بازیا. چون سبک خاص خودش رو داره.
    خداییش گرافیک پرتال رو میشه با کرایسیس 2 مقایسه کرد ؟ یا پیچیدگی گیم پلی پرتال مثل بتل فیلد هست ؟
    صداگذاریش در حد بتل فیلد یا کرایسیس هست ؟
    اصلا اون محیطی که برای پرتال طراحی شده نیازی به صداگذاری خیلی خفنی نداره! این بازی اصلا نیازی به گیم پلی خیلی خاص نداره چون شما توی یه محیط باید فکر کنی که چه جوری یه معمایی رو حل کنی ! تنها چیزی که توی گیم پلی این بازی مهمه اینه که با اسلحه دو تا پورت درست کنی ! این که اصلا کاراکترش کیه، یا حرکات نسبت به دوربین اول شخص چه جوریه به هیچ وجه مهم نیست. گرافیکشم در حد همچین بازی بود ولی اصلا چیز خوبی نبود در مقایسه با بقیه بازیا.
    تنها چیزی که باعث موفقیت پرتال شده سبک بازیشه که هیچ بازی مثل این نیس از این نظر.
    در مورد گرافیک که مطمئنا پرتال 2 در حد خیلی خوبیه و ضعیف نیست
    کرایسیس 2 گرافیگش از خیلی بازی ها بهتره ولی واقعا این بازی در زمینه های دیگه هم قوی ظاهر شده و در حد شاهکار؟!
    اون چیزی که مشخصه گرافیک همیشه در حال پیشرفته و در هر صورت این پیشرفت اتفاق می افته ولی گیم پلی و داستان قسمت هایی هستن که لزوما به این صورت نیستن که همیشه رو به جلو باشن که یه سری شرکت ها مثل Valve با خلاقیت در گیم پلی و داستان همیشه در دنیای بازی تحول ایجاد می کنن و مثلا چند سال دیگه شاید بخوان در مورد سال 2011 یاد کنن کسی از کرایسیس 2 یاد نکنه ولی از پرتال 2 به خاطر این همه خلاقیت حتما یاد می کنن...
    در مورد صداگذاری راستش فکر کنم منظور شما بازیی غیر از پرتال 2 باشه چون یکی از قویترین صداگذاری رو در بین بازی های امسال داشت و حتی سایت هایی که متنفر از این بازی هم باشن نمی تونن توی جایزه های مربوط به صداگذاری نامی از پرتال 2 نیارن!

کی گفته نقد اون ها اصلا مشکل نداره ؟!
    درسته اونا منتقدن ولی دلیل نمیشه که هر چی نقد کردن ما هم تسلیم نقد اونا باشیم.
    خیر سرمون خودمون گیمریم و داریم بازی میکنیم.
    وقتی بازی بتل فیلد 3 که به جرعت میتونم بگم بعد از کرایسیس بهترین گرافیک بازی های پی سی رو داره حتی کاندید بهترین بازی نمیشه دیگه چه توقعی میشه از این منتقدا داشت ؟
    وقتی کرایسیس 2 که با بهترین انجین بازی سازی دنیا ساخته شده جز کاندیدا نمیشه !
    اون وقت بازی کال آف که مثل همیشه روند تکراری خودش رو ادامه داده و حتی از نظر گرافیکی کوچیکترین تغییری نسبت به نسخه ی قبلی خودش نکرده میشه بهترین بازی سال !
    قرار نیس ما همیشه به حرف این منتقدا گوش بدیم
    منم نمیگم حرف اونا همیشه درسته و اتفاقا از همون اول تاپیک این نامزدهایی که vga انتخاب کرده بود رو ازش کلی انتقاد کردم
    ولی معتقدم میانگین امتیاز بازی ها توی metacritic دروغ نمیگه و در اکثر موارد این میانگین عین واقعیته. وقتی بین پرتال 2 و کرایسیس 2 از نظر میانگین امتیاز حدود 1 نمره فاصله ست پس این دیگه گویای همه چیزه... بازی هایی مثل کرایسیس 2 به مراتب در یه سطح پایینتر از پرتال 2 قرار دارن...
    حالا ممکنه یه نفر نظر شخصیش این باشه که کرایسیس 2 اصلا بهترین بازی تاریخه که نظر شخصی هر شخص محترمه ولی واقعیت یه چیز دیگست...

2. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

در مورد گرافیک که مطمئنا پرتال 2 در حد خیلی خوبیه و ضعیف نیست
    کرایسیس 2 گرافیگش از خیلی بازی ها بهتره ولی واقعا این بازی در زمینه های دیگه هم قوی ظاهر شده و در حد شاهکار؟!
    اون چیزی که مشخصه گرافیک همیشه در حال پیشرفته و در هر صورت این پیشرفت اتفاق می افته ولی گیم پلی و داستان قسمت هایی هستن که لزوما به این صورت نیستن که همیشه رو به جلو باشن که یه سری شرکت ها مثل Valve با خلاقیت در گیم پلی و داستان همیشه در دنیای بازی تحول ایجاد می کنن و مثلا چند سال دیگه شاید بخوان در مورد سال 2011 یاد کنن کسی از کرایسیس 2 یاد نکنه ولی از پرتال 2 به خاطر این همه خلاقیت حتما یاد می کنن...
    در مورد صداگذاری راستش فکر کنم منظور شما بازیی غیر از پرتال 2 باشه چون یکی از قویترین صداگذاری رو در بین بازی های امسال داشت و حتی سایت هایی که متنفر از این بازی هم باشن نمی تونن توی جایزه های مربوط به صداگذاری نامی از پرتال 2 نیارن!
    منم نگفتم ضعیفه گرافیکش ولی خیلی معمولیه. در حدی که بشه گفت گرافیک خوبی داره.
    آخه دو تا جعبه و چارتا رباط کوچولو و در و دیوار و یه تفنگ دیگه گرافیک میخواد ؟
    خیلی جالبه شما فقط به گرافیک کرایسیس نگاه میکنید !
    قبول دارم داستانش زیاد قوی نبود ولی به نظر من بهترین گیم پلی رو بین بازی های شوتر داره.
    و بهترین هوش مصنوعی دشمنا ...
    هیچ بازی اندازه کرایسیس 2 روی هاردش به من اینقد هیجان نداده چون هوش مصنوعی دشمناش فوق العاده نوشته شده و یاد ندارم که ازش باگی دیده باشم.
    کی گفته گرافیک در هر صورت پیشرفت میکنه
    شما گرافیک سندباکس بازی LA NOIRE رو با بازی هم سبک خودش مثل Saints Row مقایسه کن (منظورم از هم سبک فقط open world بودنشونه) متوجه میشی که SR گرافیک فوق العاده تری نسبت به اون یکی داره.
    یا mw3 رو با bf3 مقایسه کن دومی گرافیکش خیلی بهتره و mw3 اصلا تغییری تو گرافیک نداره !
    بنابراین نمیتونیم بگیم گرافیک به هر صورت پیشرفت میکنه
    مطمئنن گیمرهای کامپیوتری از کرایسیس 2 و 1 تا همیشه یاد میکنن !
    همین الانشم خیلیا اصلا که بهشون میگی پرتال 2 بازی کردی میگه پرتال چیه !
    ولی عمرا اگه بکی کرایسیس بازی کردی و ندونه کرایسیس چیه !
    کرایسیس یکی از به یاد موندنی ترین بازی های تاریخ پی سیه و دلیل اصلیش موفقیت نسخه ی یک و گرافیک فوق العاده شه.
    صداگذاری پرتال نسبت به سبکی که داره خوبه اما واقعا چیز خاصی نیست.
    صداگذاری بازی های دیگه ای مثل بتل فیلد خیلی پیچیده تر از صداگذاری یه بازی معماییه !
    پرتال موفقیت صداگذاریش رو مدیون اون یارو دوبلره هس (که اسمش یادم نیس ) و جایزه م بهش دادن.
    چون خیلی خوب دیالوگاشو میگه و آدم احساس میکنه یه رباط کوچولوی گردالی واقعا جون داره و حرف میزنه

به نظرم انتخاب های گیم اسپات خیلی منطقی تره.
    به هر حال من نمیگم پرتال 2 بازی بدیه.
    خیلی خوب و سرگرم کننده س.
    موفق باشی

4. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

قبول دارم داستانش زیاد قوی نبود ولی به نظر من بهترین گیم پلی رو بین بازی های شوتر داره.
    و بهترین هوش مصنوعی دشمنا ...
    هیچ بازی اندازه کرایسیس 2 روی هاردش به من اینقد هیجان نداده چون هوش مصنوعی دشمناش فوق العاده نوشته شده و یاد ندارم که ازش باگی دیده باشم.
    من کلا با بحث شما کاری ندارم ولی این سه مورد تو حرفاتون رو که با رنگ قرمز های لایت کردم شدیدا رد هستن مخصوصا هوش مصنوعی که فاجعه بودن...... .
    از لحاظ بهترین شوتر بودن هم همین امسال چند تا رقیب گاها بهتر از خودش داره(بماند سالهای قبل) البته بماند که بازی همه چیشم کپی از بزرگان بود

+

کرایسیس :
    گرافیک پیشتازی داره
    گیم پلی خیلی خوب ولی ایراد داری داره

پورتال 2 :
    گرافیک خیلی خوبی داره
    ار لحاظ گیم پلی هم پیشتازه

در کل شما میتونی پورتال رو "چند تا قوطی و چهار تا دیوار با یه گرافیک عادی" ببینی ولی مساله اینجاس که همینا در یک سطح عالی برای شما عرضه میشه....ولی کرایسیس2 اونایی که می خواست عرضه کنه رو با ضعفهای قابل توجهی نسبت به p2 عرضه کرده

از لحاظ ماندگاری هم فروش کاملا بالای portal2 و جوایزی که برده اون رو موندگار خواهد کرد(شماره 1 بازی هم 76 جایزه برده بود)

+

یه موردم موند : اینکه میگی "الان به خیلی ها بگی پورتال چیه ولی نمیدونن" در مورد کشور خودمون صدق می کنه هونطور که به خیلی ها تو اونور دنیا بگی halo غش می کننولی تو ایران بیای بگی مثه اینکه داری اسم یه شاخه از دایناسورا رو ازش می پرسی چنان نگاه می کنه که انگار این بازی تو دنیا وجود نداره....... .

محبوبیت portal2 با فروش بالا و dlc های پر فروش نمایان شده....... .
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 17-12-2011 at 19:22.

6. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من کلا با بحث شما کاری ندارم ولی این سه مورد تو حرفاتون رو که با رنگ قرمز های لایت کردم شدیدا رد هستن مخصوصا هوش مصنوعی که فاجعه بودن...... .
    از لحاظ بهترین شوتر بودن هم همین امسال چند تا رقیب گاها بهتر از خودش داره(بماند سالهای قبل) البته بماند که بازی همه چیشم کپی از بزرگان بود

+

کرایسیس :
    گرافیک پیشتازی داره
    گیم پلی خیلی خوب ولی ایراد داری داره

پورتال 2 :
    گرافیک خیلی خوبی داره
    ار لحاظ گیم پلی هم پیشتازه

در کل شما میتونی پورتال رو "چند تا قوطی و چهار تا دیوار با یه گرافیک عادی" ببینی ولی مساله اینجاس که همینا در یک سطح عالی برای شما عرضه میشه....ولی کرایسیس2 اونایی که می خواست عرضه کنه رو با ضعفهای قابل توجهی نسبت به p2 عرضه کرده

از لحاظ ماندگاری هم فروش کاملا بالای portal2 و جوایزی که برده اون رو موندگار خواهد کرد(شماره 1 بازی هم 76 جایزه برده بود)

+

یه موردم موند : اینکه میگی "الان به خیلی ها بگی پورتال چیه ولی نمیدونن" در مورد کشور خودمون صدق می کنه هونطور که به خیلی ها تو اونور دنیا بگی halo غش می کننولی تو ایران بیای بگی مثه اینکه داری اسم یه شاخه از دایناسورا رو ازش می پرسی چنان نگاه می کنه که انگار این بازی تو دنیا وجود نداره....... .

محبوبیت portal2 با فروش بالا و dlc های پر فروش نمایان شده....... .
    بابا مگه من دارم بحث مقایسه ی پرتال 2 با کرایسیس رو میکنم !
    اصلا اوله اول بحث سر کاندید بهترین گرافیک بود که من حرفم این بود چرا کرایسیس 2 کاندید نشد که خوشبختانه گیم اسپات انتخابش کرد.
    بعد گفتم مگه پرتال 2 جز طراحی خوب چی داشت که دوستمون گفت چی نداشت و من جوابم اینه که پرتال 2 از نظر صداگذاری و گرافیکم عالی باشه نباید با بازی های پیچیده ای مثل کرایسیس یا کال آف یا بتل مقایسه بشه چون بازی های شوتر از این نظر پیچیده گی های بیشتر دارن.
    خب این که کاملا مشخصه فک نمیکنم جای بحث داشته باشه !
    خب مشخصه که چند تا قوطی و چهار تا دیوار باید با سطح عالی عرضه بشه و حجم گرافیکی نداره مثل کرایسیس که تموم صحنه هاش پر از آبجکته خب مسلما برای بهینه سازی کردن گیم هم شده باید بعضی تکسچرها که زیاد تو چشم نیست کیفیت کمتری داشته باشه.
    من نمیدونم شما ایراد گیم پلی کرایسیس رو تو چی میدونی ! ولی من با مقایسه با بازیهای همسبکش میگم بهترین گیم پلیه و یه جورایی گیم پلیش بین بتل فیلد و کال آوه یعنی نه مثل بتل فیلد خیلی واقعی و نه مثل کال آو فقط بازی

راستی ایرادای هوش مصنوعی و ضعف های گرافیکی کرایسیسم اگه بگی ممنون میشم
    Last edited by 3Dmajid; 17-12-2011 at 20:03.

8. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در مورد هوش مصنوعی که لازم نیس جای خیلی دوری بری همین برو فروم خود بازی کرایسیس تا بخوونی چی به چیه:
    I am sure everyone already has thier funniest moment the AI did something ridiculously stupid and it was laughs everywhere.

علاوه بر اون تو اکثر سایتا یه سرچ بزنی دستت میاد(مشکل هوش مصنوعی و گلیچ و باگ تو کرایسیس2 از روز هم روشنتر فقط یه سرچ بکن تو نت)البته مشخصه که رو درجه سختی بالا هوش مصنوعی بهتر میشه ولی در حالت نرمال خیلی کار می خواست تا یه چیزی بشه

+

در مورد خود بازی هم من موارد تکراری زیادی از بازیهای دیگه دیدم(که چند ماه پیش توضیح دادم ) و کلا کیفیت دیگه.......منتقدا هم اینو میگن.......مولتی پلیر متوسط هم داشت تا لول 25 بازی کردم متوسط بود......
    در مقایسه بابقیه شوترای امسال که بدون شک و تردید جلوی gears چیزی نداشت میمونه bf3 و mw3 که با mw3 مساوی میشه ولی از بتلفیلد کم میاره(سینگل شاید کمی بهتر بشه ولی مولتی بتلفیلد یه چیزدیگس)

+

در مورد پرتال هم فکر کنم شما انتظار دیگه ای داری....در انتخاب بهترین بازی سال و ....... بازی انتخاب میشه که بتونه اکثر اون معیارهایی که باید داشته باشه رو به نحو احسن داشته باشه .....حالا پرتال با انتظاری که از اون گیم پلیش میره و مثلا بتلفیلد با انتظار خاصی که از گیم پلی خودش میره....... همونطور که Limbo سال قبل با خیلی از بازیهای گنده و به اصطلاح شما پیچیده مقایسه شد..........
    همونطور که تو مراسم اسکار برای انتخاب بهترین فیلم سال کاندیداها شاید یه فیلم اکشن یه فیلم ترسناک یا یه فیلم چر از جلوه های ویژه باشه...پس اینا نباید در کنار هم مقایسه بشن؟

+

در نهایت :

داستان پورتال به نظر من عالی هست(قشنگیشم این هست که مربوط به halflife هست و تو 3 halflife کامل میشه از این اسلحه و ابزارها استفاده کرد)
    گیم پلی عالی و انقلابی داره.....لول دیزاین عالی داره.....قسمت coop زیبا و تر تازه و حتی خلاقانه تر از قسمت داستانی هم داره.......
    دوبله ها هم که خیلی جالبن..اتمسفر هم که خوب
    گرافیک و موزیک هم خوب هستن ........ .
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 17-12-2011 at 22:09.

10. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اصن من همینکه میدونستم دارم توی Aperture میرم و میام یه لذت ِ عجیبی بود .
    مخصوصا" اون قسمتی که برمیگشت به تست های اولیه ی اپرچر و شکل گیریش و خالی بودن ِ اتاق ها ... دیوانه کننده بود . آخه ببینید ، داستان یک چیز هست ، تزریق ِ اون داستان با کمک ِ محیط ِ بازی یک چیز ِ دیگه . غیر از اینکه مورد اول سخته ، مورد ِ دوم از اولی هم سخت تره .

به نظر من مقایسه ی کرایسس2 با پرتال2 مثل مقایسه ی Twilight با Inception میمونه !

12. 6 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

در مورد هوش مصنوعی که لازم نیس جای خیلی دوری بری همین برو فروم خود بازی کرایسیس تا بخوونی چی به چیه:
    I am sure everyone already has thier funniest moment the AI did something ridiculously stupid and it was laughs everywhere.

علاوه بر اون تو اکثر سایتا یه سرچ بزنی دستت میاد(مشکل هوش مصنوعی و گلیچ و باگ تو کرایسیس2 از روز هم روشنتر فقط یه سرچ بکن تو نت)البته مشخصه که رو درجه سختی بالا هوش مصنوعی بهتر میشه ولی در حالت نرمال خیلی کار می خواست تا یه چیزی بشه

+

در مورد خود بازی هم من موارد تکراری زیادی از بازیهای دیگه دیدم(که چند ماه پیش توضیح دادم ) و کلا کیفیت دیگه.......منتقدا هم اینو میگن.......مولتی پلیر متوسط هم داشت تا لول 25 بازی کردم متوسط بود......
    در مقایسه بابقیه شوترای امسال که بدون شک و تردید جلوی gears چیزی نداشت میمونه bf3 و mw3 که با mw3 مساوی میشه ولی از بتلفیلد کم میاره(سینگل شاید کمی بهتر بشه ولی مولتی بتلفیلد یه چیزدیگس)

+

در مورد پرتال هم فکر کنم شما انتظار دیگه ای داری....در انتخاب بهترین بازی سال و ....... بازی انتخاب میشه که بتونه اکثر اون معیارهایی که باید داشته باشه رو به نحو احسن داشته باشه .....حالا پرتال با انتظاری که از اون گیم پلیش میره و مثلا بتلفیلد با انتظار خاصی که از گیم پلی خودش میره....... همونطور که Limbo سال قبل با خیلی از بازیهای گنده و به اصطلاح شما پیچیده مقایسه شد..........
    همونطور که تو مراسم اسکار برای انتخاب بهترین فیلم سال کاندیداها شاید یه فیلم اکشن یه فیلم ترسناک یا یه فیلم چر از جلوه های ویژه باشه...پس اینا نباید در کنار هم مقایسه بشن؟

+

در نهایت :

داستان پورتال به نظر من عالی هست(قشنگیشم این هست که مربوط به halflife هست و تو 3 halflife کامل میشه از این اسلحه و ابزارها استفاده کرد)
    گیم پلی عالی و انقلابی داره.....لول دیزاین عالی داره.....قسمت coop زیبا و تر تازه و حتی خلاقانه تر از قسمت داستانی هم داره.......
    دوبله ها هم که خیلی جالبن..اتمسفر هم که خوب
    گرافیک و موزیک هم خوب هستن ........ .
    .
    .
    .
    خب من موافقم با حرفات
    ممنون

14. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گرافیک و صدا فقط BF3 ...حرف نباشه!: دی
    حالا البته بخوایم این چیز میزا رو باهم مفایسه کنیم کلآ غلطه به دلایلی که فضای هر گیم با هم فرق می کنه.
    پورتال2 واسه محیط ساده و مجهول خودش عالیه و کرایسیس هم محیط باز و میدان دیدی که در اختیار گیمر میزاره فوق العادست.
    اما صداگذاری و دوبلری بازی ها که من کلآ به هیچ صراتی مستقیم نیستم که رو دست BF3 تا به امروز ندیدم!البته از نظر پروفشنال بودنش و نه حالت فان گونش..اینو قبول دارم پورتال2 رو اگر یک بازی فان در نظر بگیریم دوبلر همون رباط که همراه ما بود همیشه(اسمش یادم نیست!خرخوتک بود چی بود!؟)عالی و خیلی ردیف بود باز تو این سبک گیم هم من اول میدونمش ولی تو سبک بازیهای جنگی که مزمون جدی دارن BF3 رو اول میدونم.(یاد دیالوگهای خلبان ها تو لول پروازش میوفتم می خوام سرمو بکوبم به دیوار!)

16. 6 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا وقت کردید با اینا خداحافظی بکنید چون دیگه شاید نبینیمشون....شاید....دی

18. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب خدا رو 100000 مرتبه شکر !
    اون کاپتان پرایس چی از جون ما می خواد!

20. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •