در مورد هوش مصنوعی که لازم نیس جای خیلی دوری بری همین برو فروم خود بازی کرایسیس تا بخوونی چی به چیه:
I am sure everyone already has thier funniest moment the AI did something ridiculously stupid and it was laughs everywhere.
علاوه بر اون تو اکثر سایتا یه سرچ بزنی دستت میاد(مشکل هوش مصنوعی و گلیچ و باگ تو کرایسیس2 از روز هم روشنتر فقط یه سرچ بکن تو نت)البته مشخصه که رو درجه سختی بالا هوش مصنوعی بهتر میشه ولی در حالت نرمال خیلی کار می خواست تا یه چیزی بشه
+
در مورد خود بازی هم من موارد تکراری زیادی از بازیهای دیگه دیدم(که چند ماه پیش توضیح دادم ) و کلا کیفیت دیگه.......منتقدا هم اینو میگن.......مولتی پلیر متوسط هم داشت تا لول 25 بازی کردم متوسط بود......
در مقایسه بابقیه شوترای امسال که بدون شک و تردید جلوی gears چیزی نداشت میمونه bf3 و mw3 که با mw3 مساوی میشه ولی از بتلفیلد کم میاره(سینگل شاید کمی بهتر بشه ولی مولتی بتلفیلد یه چیزدیگس)
+
در مورد پرتال هم فکر کنم شما انتظار دیگه ای داری....در انتخاب بهترین بازی سال و ....... بازی انتخاب میشه که بتونه اکثر اون معیارهایی که باید داشته باشه رو به نحو احسن داشته باشه .....حالا پرتال با انتظاری که از اون گیم پلیش میره و مثلا بتلفیلد با انتظار خاصی که از گیم پلی خودش میره....... همونطور که Limbo سال قبل با خیلی از بازیهای گنده و به اصطلاح شما پیچیده مقایسه شد..........
همونطور که تو مراسم اسکار برای انتخاب بهترین فیلم سال کاندیداها شاید یه فیلم اکشن یه فیلم ترسناک یا یه فیلم چر از جلوه های ویژه باشه...پس اینا نباید در کنار هم مقایسه بشن؟
+
در نهایت :
داستان پورتال به نظر من عالی هست(قشنگیشم این هست که مربوط به halflife هست و تو 3 halflife کامل میشه از این اسلحه و ابزارها استفاده کرد)
گیم پلی عالی و انقلابی داره.....لول دیزاین عالی داره.....قسمت coop زیبا و تر تازه و حتی خلاقانه تر از قسمت داستانی هم داره.......
دوبله ها هم که خیلی جالبن..اتمسفر هم که خوب
گرافیک و موزیک هم خوب هستن ........ .
.
.
.