محتوای مخفی: محتوای مخفی
محتوای مخفی: محتوای مخفی
دوستان یه مقداری داره بحث ها میره تو خاکی بهتره بیایم بیرون ازش
فقط منم یک نکته بگم که اینجا ایرانه و "100%" توی ایران معنی و مفهوم نداره!
این حمزه مثه قاتلا می مونه : دیالبته این کجا و آن کجا!
+
از این جیبا کلی ویدئو دارم ... واقعا بهش میشه گفت مغز والیبال
دریافت... اسپک... سرویس... همه چیش عالیه و نمونه یک بازیکن کامل هست
بودن همچین کسی برای هر تیمی یک نعمته... اگه ما تو تیممون یه بازیکن با دریافت عالی کنار لیبرو داشته باشیم مطمئنا تو بازی با تیمایی که سرویس ناجور میزنن مثه آمریکا با مشکل زیادی مواجه نمیشیم
کلا تو اکثر تیمای دنیا همچین بازیکنی دارن ... مثلا قبلا پیمان اکبری همچین وظیفه ای داشت تو تیم و وقتی دریافت اولی رو اون خراب می کرد دیگه همه نا امید میشدن ... تو تیم ما من همچین کسی رو نمی بینم ولی افشار و کشاورزی دریافت خوبی دارن
ای کاش مثل پارک جی سون توی مسابقات قبلی یک لیبرو دیگه رو به عنوان بازیکن اصلی به مسابقات میبردیم تا بعضی مواقع به دردمون بخوره.اینجوری توی بعضی امتیازات دیگه بازیکن پشت خط زن نداشتیم .با انالیز بازی حریف و سرویس زن های حریفه ایشون خیلی راحت تر بودیم
استیل سرویس زدن حمزه خیلی رو اعصاب منه(البته بعد از محمد کاظم که کلا هی پیرنشو میکشه بالا
)
جیبا واقعا بازیکن کاملی بود الان دیگه اون آمادگی همیشگی رو نداره ولی بازم خیلی خوبه امیدوارم که رو نیمکت ازش استفاده کنه بیشتر
گفتی پیمان اکبری یاد ترکاشوند افتادم بهنام محمودی عباس قاسمیان یه نسل والیبالمون که همه سوختن ...اینم که وضعیت فعلی پیکان هست هرچی تو والیبال و بسکتبال تیم های پر قدرت و با ریشه ای مثل مهرام و پیکان و صنام .. برای مشکلات مالی , ... منحل یا ادغام میشن ماشالا تو فوتبال هی این شهر و اون شهر میخوان تیم درست کنن تیمامون بشه 18 تا سهمیه آسیامون بشه 2 تا
نیست که همینطوریش ما روسیه رو 3-0 میبردیم!احتمال تکرار این روند در بازی با روسیه میتونه این فرضیه رو بیش از پیش تقویت کنه ...حالا اگه 3-0 ببازیم سیاسی میشه خب عزیز من هیچ کس فکر نمی کرد که ما صربستان و آرژانتین و لهستانم شکست بدیم!سیاسی بود؟اونا عمدا باختن؟دولتهای ما با اونا روابط و تاثیر خاصی دارن؟هرچند ما خیلی بد و عجیب بازی کردیم ولی به نظر من هیچ وجه مشکوک نبود!شما برو بازی های سال 2010 تو ایتالیا رو ببین ما 3-1 با یک بازی عالی ژاپن رو دور اول شکست میدیم دور دوم تیم زیر و رو میشه یه بازی مثل چین نمایش میده 3-0 به مصر میبازه!دور سوم باز به خودشون میان و یه بازی نزدیک مقابل ایتالیا به نمایش میزارن که با ناداوری و بدشانسی 3-2 میبازیم!همه چیز رو که نمیشه سیاسی کرد...اگه درست یادم باشه و اشتباه نکنم وقتی که تیم ملی فوتبال هم اون بازی معروف رو به بحرین باخت و اون شرایط پیش اومد از این حرف و حدیثا بود!
Last edited by Kianoosh; 30-11-2011 at 15:03.
جای محمد کاظم و معروف خالیه ! این نادی چرا همیشه میخواد گریه کنه ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
خنده ام میگیره از اونایی که میگن باخت به چین سیاسی بوده دیگه اینا واقعا از اون ور بوم افتادن تیمی که به قول شماها بهش دستور دادن ببازه میتونه موقعی که تو بازی امتیاز نمیگیره و خراب میکنه اینقدر عصبی بشه، هرچی هم بازیگر خوبی در گول زدن تماشاچی باشه، حداقلش اینه که خل نیست اینقدر روی خودش فشار بیاره یعنی اون عصبانیتی که توی قیافه غفور و موسوی و نادی بود همش فیلم بود![]()
من که اون صحنه ای که ولاسکو اوف و آه کرد یادم نمیره
باخت ناامیدکننده ای بود...از همون اوایل بازی راحت میشد ترس و شکست رو تو چهره بچه ها دید, در حالیکه همینا جلوی تیمای قدرتر تا لحظه آخر جنگیدن و باطراوت بازی کردن. حالا چرا در مقابل ضعیفترین تیم مسابقات اینقدر زود وا میدیم یک علامت سوال بزرگه! و اتفاقیه که در مسابقات و رشته های مختلف بارها افتاده و هنوز فکری براش نکردن (نمونش همین باخت بسکتبال به اردن که از شانس المپیک رو از دست دادیم)...شاید استفاده از روانشناس کنار تیمها کمک کنه ولی تا وقتی اینطور پر نوسان باشیم بعیده تو ورزشهای گروهی به جایی برسیم.
+
نمیدونم چرا در ست سوم بازارگرد و حسینی رو بیرون گذاشت و مثلا مهدوی رو نگه داشت با وجود بازی پراشتباهش. عجیبه مربی بزرگی که نسبت به هر اتفاقی واکنش نشون میداد و سریع دست به تعویض و تغییر تاکتیک میزد تو این بازی نتونست کاری از پیش ببره, طوری که چند دقیقه آخرو دست به سینه فقط تماشا میکرد و مثل بقیه تیم تسلیم شده بود...
کدوم بازیکن ایران مصدوم شده؟
ظاهرا امیر حسینی مصدوم شده ...
محتوای مخفی: خبر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)