1: تا حالا من از چند نفر شنیدم که گفتن کنسوله ما هنگ کرده ولی خوب احتمالش کمه.
2:بله . سیگنال vga انالوگ هست ولی hdmi دیجیتاله که خوب از نطر وضوح و تفکیک رنگ hdmi کاملا برتری داره.
1: تا حالا من از چند نفر شنیدم که گفتن کنسوله ما هنگ کرده ولی خوب احتمالش کمه.
2:بله . سیگنال vga انالوگ هست ولی hdmi دیجیتاله که خوب از نطر وضوح و تفکیک رنگ hdmi کاملا برتری داره.
دوستان دو سوال دارم:
1 - مانتیور من HP Pavilion mx 75 هست و تقریبا 4 سال پیش خریدمش . خواستم ببینم می تونم با کابل VGA به ایکس باکسم وصلش کنم؟
2 - آیا این کار خطری رو برای کنسول به وجود نمیاره؟ 3 چراغه یا هنگ کردن ؟؟؟
ممنون میشم یه نفر جواب سوالاتم رو بده
سلام
1:بله میتونید
2:نههیچ گونه خطری نداره سه چراغ دلیلش گرم شدنه بیش از حد gpu , cpu یا ram هست که به دلیل استفاده بیش از حد و عدم رعایت یک سری موارد ایحاد میشه نه استفاده از کابل vga.
سلام
من کنسولم رو به یه مانیتور CRT وصل کردم...(VGA CABLE)
تصویر رو بدون مشکل دارم ولی صدا رو ندارم به خاطر اینکه اسپیکرم جای او دوتا فیش قرمز و سفید که واسه صداست رو نداره...
الان من چی کار کنم برم یه اسپیکر جدید بخرم که او دوتا فیش بهش بخوره یا اینکه با همین اسپیکر قدیمی هم میشه با استفاده تبدیلی چیزی میشه صدا رو داشت...
ممنون میشم کمک کنید.
شما باید از فروشگاهایی که لوازم کامپیوتر میفروشن یک تبدیل مادگی به مادگی جک 3.5 میلیمتری بخری.
همون تبدیل دو یه یک منظورتون...اونکه مادگی به نری هستش فکر کنم درسته...در ضمن یعنی فیش اصلی که میخور پشت اسپیکر رو در بیاریم اون تبدیل رو بزنیم جاش ؟؟؟ چون اسپیکر دو تکست و فقط یکیش فیش میخوره.
ممنون![]()
خیر این تبدیل دو سرش مادگی هست اونی که شما میگین یه سرش مادگی هست و به دردتون نمی خوره شما به فروشنده بگین یه تبدیل مادگی به مادگی یا دو سر مادگی جک 3.5 میلیمتری می خوام ی.
شرمنده...اگه امکانش هست عکسش رو بزارین...ممنون
من منظورم اینه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نقل از هم ولایتیمون اقایه choory: شما یه همچین چیزی می خواین که البته این دست سازه و مدلهایه امادش شکیل تره!
![]()
اینه دیگه درسته...
پس شد این... دو سر فیش vga رو به شماره 2 بعدش یه سر سیم اسپیکرم به شماره 1 .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)