من 2هفته هست این مدل رو خریدم با گرافیک 555GT حالا گرافیک رو نمیشناسه....چندبار درایورش رو دوباره نصب کردم بازم نشد
چکار کنم؟
من 2هفته هست این مدل رو خریدم با گرافیک 555GT حالا گرافیک رو نمیشناسه....چندبار درایورش رو دوباره نصب کردم بازم نشد
چکار کنم؟
دوستان نظرتون راجب لب تاب asus k43s چیه؟ می خوام یکی بخرم؟باتشکر
من این هفته میخوام این مدل (N 55 SF) رو بخرم .
میخواستم بپرسم با کدوم گارانتی بخرم ، سازگار یا ویستا ؟؟؟
Last edited by MF_MASOUD; 27-04-2012 at 10:36.
بالاخره منم بعد از مدتی تحقیقات خریدمش.
کانفیگشم core i7 2670 vga : 555-2gig Full-HD DVD-RW 4 gig ram با گارانتی 2 ساله سازگار
البته همون جا رمشو 8 گیگ کردم
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
هر دوتاشون معتبر هستن ولی فکر کنم سازگار یه کم بیشتر![]()
تو قسمت درایورهاش 2 تا VGA داره مطمئن هستی که هر دو تاش را نصب کردی؟
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
کارت گرافیک 2 گیگا بایتش بلوری و ویندوز اورجینال نداره اگر بلوری داشته باشه مطمئن باش گرافیکش یک گیگه
دوستانی که لپتاپشون ویندور original داره روز اول هاردشون 2 تا پارتیشن داشت یا یکی؟
آقا این رم 4 گیگ رو چند حساب کرد؟
هزینه اضافی که نگرفت؟؟
رمش سامسونگ بود و 68 حساب کرد
فقط توجه کنید که اگر خواستین رم اضافه کنید حتما مثل همون رمی که روش هست باید باشه
مبارکتون باشه
ولی عجب وضعی شده
هر جنسی رو داریم 2-3 برابر قیمتهای تو سایتها می خریم
خرده فروشی این مدل رم بین 25 تا 30 دلاره و توی ایران باید بشه 40 تا 45 هزارتومن.یعنی بالای 50 دیگه ستمه
خرده فروشی یعنی قیمت نهایی برای مصرف کننده(منهای هزینه پست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اینا دلار رو چند حساب کردن که به قیمت 68 رسیدن؟؟؟![]()
سلام دوستان میبینم زمانی که من این مدل لب تاپ رو خریدم و این تاپیک رو درست کردم هنوز به پاست و فعاله
نشون میده که این مدل لب تاپو دوستان علاقه زیادی بهش بهش پیدا کردن .... راستی اون زمان که من خریدم بود 1.400.000 الان قیمتشو تو بازار پرسیدم گفت شده 2 تومن آره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)