دوستان لطفآ تست کنند و نتیجه رو اعلام کنن![]()
کرک کار نمیکنه بازی هم مشکل داشت بیشتر سایتها بازی رو برداشتن از لیست دانلودشون![]()
دوست عزیز لینک کرک مشکل داره ارور میده
اگه میتونی عوضش کن که بشه تستش کرد![]()
رفیق من . اخه رو چه حساب این حرففو میزنی؟ بازی هیچ مشکلی نداشته. کاملا سالمه.
اون سایتهایی که لینکهارو برداشتن همگی نسخه روسیه ای بازی بوده که بر داشتن تا نسخه انگلیسی رو جایگزین کنن. از جمله میهن دانلود و.....
توی دل بچه های p30 رو با این حرفای بیسند خالی نکنید لطفا
Last edited by hasanoooooooo; 21-10-2011 at 12:56.
یعنی نسخه انگلیسی هنوز نیوده یا سایتای ایرانی هنوز لینکاشو نذاشتن ؟
اگر اومده که از سایتای خارجی دانلود کنیم ؟
دوست عزیز نسخه اننگلیسی 2 روز بعد از روسی اومد .... اما سایتهای ایرونی از همون روز اول اومدن روسی رو گذاشتن حالا بعد از 5 روز تازه یادشون افتاده حقوق مصرف کننده رو در نظر بگیرن. از جمله میهن دان لود. حتی نسخه روسی رو فروخت... من نمیدونم تکلیف این افرادی که پول دادن چی میشه .. نسخه روسی رو میدن یا انگلیسی...
این هم لینک مستفیم.....این
CloneDVD Unpacked Multi9 رو دانلود کنید.
اینم لینکهای دانلود برای راحت تر بودن دوستانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک uploadorb (پشتیبان)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasanoooooooo; 21-10-2011 at 13:38.
تو اینجا نسخه انگلیسش هست
کرک اومده یا باید تا سه شنبه صبر کرد؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ کرکی نیومده دوستانن.... فکر کنم تا روز عرضه بازی هم نخواهد امد. چون اسکیدرو به احتمال زیاد داره روی بخش مولتی پلیر بازی هم کار میکنه و تا سرور ها اجازه شروع ببازی رو ندن نمیشه کرک رو عرضه کرد .. روزی که کرایسیس 2 اومد بنده خدا س ر3 ساعت کرک رو اماده کرد... من فکر میکنم باید تا 25 ام صبر کنیم... غیر از این هم راهی نداریم
QUOTE=iCe m@n;6563985]این که خرابه دانلود نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دانلود شد ولی بعدش برای اکسترک یه پسووررد میخواد که سایتش پسوورد رو نمیذاره دانلود کنیم متاسفانهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک هم که دانلود نمیشه[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا داداش این لین مدیرفابری که نتونستی دتنلود کنی رو ریختم داخل اپلود باز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasanoooooooo; 21-10-2011 at 13:37.
ممنونم دوستان, همینو با خیال راحت دانلود کنم ؟
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
آیس من جان من اون لینک مدیا فایر رو دارم دانلود میکنم که ! چه مشکلی داره برای شما ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)