این نظرهای منفی علیه مردم خودمون رو قبول ندارم. الان تو سایت اپل هرچند لحظه داره پیام میاد. اینا ایرانین؟..دیدن روح مقدس در یه فرد و بت ساختن کار من و هموطن های منه فقط .
و گرنه اونطرف کسی که رفت دیگه رفته کسی زیاد فکر و تحلیل نمی کنه .
این نظرهای منفی علیه مردم خودمون رو قبول ندارم. الان تو سایت اپل هرچند لحظه داره پیام میاد. اینا ایرانین؟..دیدن روح مقدس در یه فرد و بت ساختن کار من و هموطن های منه فقط .
و گرنه اونطرف کسی که رفت دیگه رفته کسی زیاد فکر و تحلیل نمی کنه .
خود مدم آمریکا هم الان نمیدونن که باید جابز رو یه آدم مقدس بدونن که دنیای تکنولوژی بهش مدیونه یا نه
آخه اونا اینو میدونن که استیو جابز هم جز همین یک درصدی بوده که الان تعدادی از مردم آمریکا بهش اعتراض دارن و جنبش وال استریت رو به راه انداختن
نظر شخصیه من اینه که با وجود استفاده از رسانه ها و تبلیغات گسترده و بازار یابی هایی که محصولات اپل داشت استیو رو باید یک نابغه ی دنیای تکنولوژی دونست
یک دانشمند و متفکر خبره که تونست با محصولاتش تفاوت رو در دنیای تکنولوژی ایجاد کنه و باعث ایجاد قابتی بشه که اول و آخرش به مصرف کننده ها سود میرسونه
دوستان نمی دونم چقدر از دیدگاه های استیو جابز درباره مطبوعات و تلاش هاش برای ساختن مدل "ایده آل" مطبوعات طوری که گردش مالی بیشتری رو وارد این بیزنس کنن و کیفیت خبر رسانی و خبرنگاری رو به بالاترین سطح ممکن برسونن خبر دارید (یکی از مهمترین دلایلی که من تحسینش می کنم همین تلاشش در این موضوع بود) ، استیو جابز حتی در آخرین روز هاش هم دست از این تلاشش بر نداشت. پیشنهاد می کنم این کلیپ رو ببینید:
یکم ناراحت کننده است، به خصوص اگه ازش خوششتون بیاد ولی دیدنش بد نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
همش تو فکر گردش مالی...![]()
مسلما، یکی از بیزنس هایی که در بحران اقتصادی آمریکا آسیب بسیار شدید دید موسسات خبری و مطبوعاتی مثل New York Times و Wall Street Journal و ... بودن، و بیمار بودن مطبوعات و خبر رسانی در یه کشور یکی از بدترین چیزهاییست که می تونه اتفاق بیفته. خبر رسانی خرج داره (اونجا دولت به خبرگزاری ها پول نمی ده و خصوصیه! پولی هم از آسمون نمی رسه و خبرنگاری حرفه ای هم شغل بسیار رده بالاییست) ، و پیدا کردن مدل صحیح برای رسوندن گردش مالی لازم به خبر رسانی ها تا کیفیت خبر رسانی به مردم به بالاترین حد ممکن برسه از اهداف بلند استیو جابز بود، همونطور که از اهداف خیلی دیگه از شخصیت های مطرح آمریکا (مثل اریک اشمیت یا بیل گیتس) هم هست.
خوبه از این قضیه چیزی تو جیب شخص خودش یا امثال خودش نمی ره و هدف اطلاع رسانی و ایجاد اکوسیستم خبری سالم در کشورشه، و حتی در روز های آخرش هم از این هدف دست بردار نیست، و باز به خاطر همین هم بهش انتقاد میشه.
گردش مالی بد نیست
اینکه بخاطر گردش مالی حق و حقوق انسانها نادیده گرفته بشه بده
سلام
ایا پول بد هست؟ ایا ایده های درامدزا بد هستند؟ ایا باید به ذهن استراحت داد برای همیشه؟
پیشرفت با تحول یکی نیست. اکی؟
استیو متاسفانه! با نگرش ایرانی بزرگ نشده بود.
امریکا و کشور صنعتی باید کار کنید شما باید پول دربیارید شما باید پیشرفت کنید وگرنه له می شید. مالیات بیمه هزینه زندگی و و و.گردش مالی مهم هست خیلی .شما در گردش مالی یک کمپانی شوخی می بینید؟ این سیستم هست و با شما شوخی ندارند.شما براحتی کنار گذاشته می شید اگر هیچ ایده جدید نداشته باشید. اگر حرفی برای گفتن نداشته باشید.حذف می شید.متاسفم ولی سیستم همین هست و اگر بخواید دوام بیارید باید به ارزش گردش مالی در بزینس باور داشته باشید و مسیر همین هست.از صبح تا شب کار می کنید و فقط یک اخر هفته گاهی دارید.
شما حق دارید برای ایده خودتون هر مبلغی درخواست کنید. و اگر دوست دارید رایگان در اختیار قرار بدید این کار رو بکنید .تصمیم با شما هست فقط و فقط
پ.ن : بحث خبر رسانی متفاوت هست خیلی
-----------------------------------------------
در ایران هر طور مایلید نظر بدید و کار کنید .
Last edited by sue; 23-10-2011 at 17:21. دليل: اضافه کردن
سلام.
دوستان به خاطر این مرد لطفاً با هم بحث نکنید به نظرم ایشون هرکسی بوده باشه یکی از افرادی هست که ایران رو تحریم کرده...
حاضرم لعنت به روحش بفرستم که شما نوادگان کوروش بخاطرش با هم بحث نکنید...
ایشون یه آمریکایی بوده هیچ ارتباطی هم با ما نداره برای کشور خودش پیشرفت کرده و موفق هم بوده.
استیو مرد با ارزشی بوده ولی آیا ارزش این مرد بیشتر از احترام بین من ایرانی و شمای ایرانیست؟
من به شخصه به نگرش های غلط دوستانم احترام میذارم...
موفق باشید.
این فیلم مال کی هست و کجاست؟
نه پول بد نیست...ولی اینکه کاربر رو مجبور کنی که بخواد پخ!! کنه حتما باید از سایت شرکت فلان چیز رو پول بده و بخره جالب نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)