سلام ...
یکی از دوستان گفته پچ 40 مگی مشکل رو حل میکنه ...میشه لینکش رو بدید >؟>
سلام ...
یکی از دوستان گفته پچ 40 مگی مشکل رو حل میکنه ...میشه لینکش رو بدید >؟>
سلام دوستان
منم 3870 دارم
با نسخه بتای 3 11.10 و آپ 44 مگی مشکلم کامل حل شده
حالا که دیگه نسخه رسمی اومده 100% کسایی که هنوز مشکل دارن امتحان کنن
به احتمال بسیار زیاد جواب میگیرن
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
سلام
میگم با چه تنظیماتی مشکل شما حل شد؟
یکی از دوستام همین مشکل شما را داره
با سلام
مشکل شما ربطی به نصب آپدیت جدید کارت گرافیک نداره ! فقط باید یک سری فایل های DLL رو که با سیستمتون تداخل داره دانلود کنید و بعد بازی اجرا میشه !
البته بستگی داره به پیام خطایی که سیستمتون میده
مثلا اگر در توضیحات پیام که اگر سون داشته باشید پایین پنجره ای که پیام Rage has stop workin رو میده
نوشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها با دانلود فایل steamclient.dll و جایگزین کردن اون با فایل اصلی DLL بازی Rage قاعدتا باید اجرا بشه
با تشکر
http://www.uppit.com/q4vnoss6ek19/Rage.Update.1.rar
رو 7 نصب کردم اینطوریه! راه دیگه ای نیست ؟
درود
هیچکدوم از پج ها رو امتحان کردی ؟ پچ 1 گیگی اکثره مشکلاته گرافیکی رو حل میکنه
عزیزان کلیه ی راه حل ها رو این صفحه گذاشتم اول این راه ها رو تست کنین اگر جواب نگرفتین سوال تون رو مطرح کنین .
Last edited by amin2011; 03-11-2011 at 17:48.
بچه ها من وقتی میخوام برم تو بازی همچین اروری مواجه میشم. ویندوزمم عوض کردم حل نشد. خواهشا راهنمایی کنید ممنون. مشکل سخت افزاری هم فکر کنم باشه 4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک کافیه دیگه. البته تو لپ تاپ
![]()
چندباره دارم سر میزنم اما دریغ از یه راهنمایی![]()
درایور گرافیکت آپدیت هست ؟؟؟
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
شما هم کرکت رو عوض کن. درایور گرافیکت رو آپدیت کن. بعدش تازه میفهمی این اول مشکلاس![]()
دوستان من توی یک مرحله ای گیر کردم
مرحله ی که توی subway town هست و دستور داده برم به resistanse base و مارشال ببینم(شرمنده اگر انگلیشی غلط نوشتم)
این مارشال کجا پیدا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)