خب الان تونستم با final big editor این فایلی که گفتی رو باز کنم اما به نظر خیلی پیچیده میاد ،باید برنامه نویسی بلد باشی انگار
خب الان تونستم با final big editor این فایلی که گفتی رو باز کنم اما به نظر خیلی پیچیده میاد ،باید برنامه نویسی بلد باشی انگار
من با اجازه دوستمون جواب میدم...
notepad
با notepad یا هرچی که بتونه text نشون بده..یه سری مواردو تعریف کرده و بعدش بهشون مقدار داده، با تغییر مقدارش تفاوت حاصل میشه! مثلا یه خطش نوشته:
0 = no crazy CPU through passes 1 = crazy CPU through passes
حالا زیرش نوشته:
CPUTHROUGHPASSES = 1اینجا اگه بجای 1 بزاری 0 میزان پاسهای توی عمق خاصی که توی بازی به اسم crazy CPU through passes تعریف شده و توسط حریفت شکل میگیره کم میشه و در نتیجه گل خورده تو کمتره و تا جایی که من میدونم اکثر ملت از تعداد نجومی گلهای خوردشون دلخورن.
سلام خدمت همه دوستان
من بازی امروز بعد از مدتها تونستم بازی رو گیر بیارم و نصب کنم, اما چند تا از فایلها درست نصب نمیشه و بازی اجرا نمیشه.
اگه کسی میتونه فایلهای مورد نظر رو واسم میل کنه خیلی ممنون میشم.
فایلهایی که لازم دارم اینا هستن : zdata_33.bh , zdata_32.bh , zdata_31.bh , zdata_33.big , zdata_32.big , zdata_31.big
که تو مسیر "C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 12\data" قرارا دارن.
اوه! چه خبره؟
حالا من چیکار کنم؟ راهی نداره؟
تکمیل هست ولی درست نیست
یعنی مثلا یواخیم لو سرمربی آلمان نیست یا پراندلی مال ایتالیا و .....
اگه ممکنه 1 نفر که زبان بازیش انگلیسیه فایل Translations.huf رو از C:\Program Files\FIFA Manager 12\fmdata\eng جایی آپلود کنه و لینکشو بزاره مشکل حل میشه و نیازی به دانلود دوباره نیست
دیتا بیس و گیم پلی فوتبال منجیر خیلی بهتر از فیفا منجیر هست...فیفا فقط رنگ و لعاب خوشگلی داره
دیتا بیس چرا، ولی گیم پلی فکر نکنم...
+
علاوه بر اون رنگ و لعاب خوشگل که می فرمایین، FIFA Manager بخش 3d قوی ای داره که Football Manager نداره... (که اونم به برکت موتور 3d بازی FIFA ست...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)