تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 64 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 640

نام تاپيک: دکتر علي شريعتي

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض حرفهایی که باید زد

تا حال حرف زدن زبان را می شنیدم، حرف زدن قلم را می خواندم، حرف زدن اندیشیدن را، حرف زدن خیال را و حرف زدن تپش های دل را، حرف زدن بی تابی های دردناک روح را، حرف زدن نبض را در آن هنگام که صدایش از خشم در شقیقه ها می کوبد و نیز حرف زدن سکوت را می فهمیدم ... ببین که چند زبان می دانم!
    من می دانم که چه حرف هایی را با چه زبانی باید زد، من می دانم که هریک از این زبانها برای گفتن چه حرف هایی است.
    حرف هایی است که باید زد، با زبان گوشتی نصب شده در دهان، و حرف هایی که باید زد اما نه به کسی، حرف های بی مخاطب، و حرف هایی که باید به کسی زد اما نباید بشنود. اشتباه نکنید، این غیر از حرف هایی است که از کسی می زنیم و نمی خواهیم که بشنود، نه، این که چیزی نیست. از اینگونه بسیار است و بسیار کم بها و همه از آن گونه دارند؛ سخن از حرف هایی است به کسی، به مخاطبی، حرف هایی که جز با او نمی توان گفت، جز با او نباید گفت، اما او نباید بداند، نباید بشنود، حرف های عالی و زیبا و خوب این ها است، حرف هایی که مخاطب نیز نا محرم است!
    این چگونه حرف هایی است؟
    این چگونه مخاطبی است؟
    « دکتر علی شریعتی »

2. این کاربر از Ghorbat22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض رسالتی غیبی

با نوک انگشت کوچکش پلک های بسته ام را گشود.
    نگاهم ، بی تردید ، به سوی او پر گشود. در او آمیخت. سیراب شدم ، جان گرفتم ، با مهربانی دستهایش، بازویم را گرفت.
    کمکم کرد. برخاستم. او همچنان در من می نگریست ، من همچنان در او می نگریستم.
    گوئی از یک بیماری مرگبار، از زیر یک آوار، رها شده ام. خستگی قرن های سنگین و بسیار را ناگهان یکجا بر دوشهای دلم می کشم. او همچنان با بازوان ترد و شکننده اش که دو محبت مجسم اند مرا گرفته است. گویی بیمار رنجوری را می برد.
    گاه می افتم ، گاه می ایستم ، گاه می هراسم ، گاه تردید می کنم ، گاه دلم هوای بازگشت می کند، گاه ...
    اما او همچنان ، با گامهائی که نه سست می شود و نه تردید را می شناسد می رود و مرا نیز همچون سایه خویش با خود می کشد. نمی دانم به کجا؟
    اما هر چه نزدیک تر می شویم ، وحشت در دلم غوغائی بیشتر دارد. هر چه پیشتر می رویم هوای بازگشت در من بیشتر می شود. اما ، او گوئی مامور است. رسالتی غیبی چنان نیرومندش کرده است که هیچ نبایستی را در پیش پای رفتنش نمی بیند.
    « دکتر علی شریعتی »
    (هبوط ، ص ۷۶ )

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض پدر مومن من ... مادر مقدس من ....

پدر ... مادر ... نماز تو یک ورزش تکراری است بدون هیچ اثراخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی ! که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نهمعانی الفاظ و ارکانش را می دانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسی اش را می فهمی. تمامنتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بستو فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوی راندارم!
    تو می گویی: نماز خواندن با خدا سخن گفتن است. تصورش را بکنکسی با مخاطبی مشغول حرف زدن باشد اما خودش نفهمد که دارد چه می گوید؟ فقط تمامکوشش اش این باشد که با دقت و وسواس مضجکی الفاظ و حروف را از مخارج اصلی اش صادرکند. اگر هنگام حرف زدن "ص" را "س" تلفظ کند حرف زدنش غلط می شود اما اگر اصلانفهمد چه حرفهایی می زند و به مخاطبش چه می گوید غلط نمی شود!
    اگر کسی روزی پنج بار و هر بار چند بار با مقدمات و تشریفاتدقیق و حساس پیش شما بیاید و با حالتی ملتمسانه و عاجزانه و اصرار و زاری چیزی رااز شما بخواهد و ببینید که با وسواس عجیبی و خواهش همیشگی خود را تلفظ می کند اماخودش نمی فهمد که چه درخواستی از شما دارد چه حالتی به شما دست می دهد؟ شما به اوچه می دهید؟ و وقتی متوجه شدید که این کار برایش یک عادت شده و یا بعنوان وظیفه یاترس از شما هم انجام می دهد دیگر چه می کنید؟ گوشتان را پنبه نمیکنید؟
    اگر خدا از آدم خیلی بی شعور و بلکه آدمی که مایه مخصوص ضدشعور داردبدش بیاید همان رکعت اول اولین نمازش با یک لگد پشت به قبله از درگاه خود بیرونش میاندازد و پرتش می کند توی بدترین جاهای جهان سوم تا در چنگ استعمار همچون چهارپایانزبان بسته ی نجیب بار بکشد و خار هم نخورد و شکر خدا کند و در آرزوی بهشت آخرت دردوزخ دنیا زندگی کند و در لهیب آتش و ذلت و جهل و فقر خود ابولهب باشد و زنش حمالهالحطب!!!
    واگر خدا ترحم کند رهایش می کند تا همچون خر خراس تمام عمر بر عادت خویش در دوارسرسام آور بلاهت دور زند و دور زند و دور زند...... و در غروب یک عمر حرکت و طیطریق در این" مذهب دوری" به همان نقطه ای رسد که صبح آغاز کرده بود. با چشم بسته تانبیند که چه می کند و با پوز بسته تا نخورد از آنچه می سازد! و این است بنده مومنآنچه عفت و تقوی می گویند.
    کجایی پدر مومن من... مادر مقدس من... وای بر شمانمازگزارانی که سخت غافلید و از نماز نیز. در خیالتان خدای آسمان را نماز می بریدو در عمل بت های قرن را. خداوندان زمین را... بت هایی را که دیگر مجسمه های ساده وگنگ و عاجز عصر ابراهیم و سرزمین محمد نیستند...
    « دکتر علی شریعتی »
    ( پدر ، مادر ، ما متهمیم )

5. 2 کاربر از Ghorbat22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sourena_8888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آزادی ...

در دامن اسارت می زاید ،

در زنجیر رشد میکند ،

از ستم تغذیه میکند ،

با غصب بیدار میشود ...

های ، این سرنوشت آزادی است .

داره خودمونی میشه LONELY500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

ای آزادی, تو را دوست دارم,
    به تو نيازمندم,
    به تو عشق می ورزم,
    بی تو زندگی دشوار است,
    بی تو من هم نيستم; هستم,
    اما من نيستم;
    يك موجودی خواهم بود توخالی,
    پوك, سرگردان, بی اميد, سرد,
    تلخ, بيزار, بدبين, كينه دار,
    عقده دار, بيتاب, بی روح,
    بی دل, بی روشنی, بی شيرينی,
    بی انتظار, بيهوده, منی بی تو, يعنی هيچ ! …

ای آزادی, من از ستم بيزارم, از بند بيزارم, از زنجير بيزارم, از زندان بيزارم, از حكومت بيزارم, از بايد بيزارم, از هر چه و هر كه تو را در بند می كشد بيزارم.

آزادی؟ همين است آنچه ندارم

انسان با “آزادی” آغاز می شود.
    و “تاريخ” سرگذشت رقت بار انتقال او است از اين زندان به آن زندان!
    و هر بار که زندانش را عوض می کند،فرياد شوقی بر می آورد که: آزادی!

انسان يعنی آزادی.
    احساس اسارت، خود، آيه ی آزادی است و رنج بردن از اسارت، نشانه تولّد آزادی

داره خودمونی میشه LONELY500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

دکتر شريعتي : (کلاس پنجم که بودم پسر درشت هيکلي در ته کلاس ما مي نشست که براي من مظهر تمام چيزهاي چندش آور بود ،آن هم به سه دليل ؛اول آنکه کچل بود، دوم اينکه سيگار مي کشيد و سوم - که از همه تهوع آور بود- اينکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالي گذشت يک روز که با همسرم از خيابان مي گذشتيم ،آن پسر قوي هيکل ته کلاس را ديدم در حاليکه خودم زن داشتم ،سيگار مي کشيدم و کچل شده بودم)

9. 2 کاربر از LONELY500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ruya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خديا من با همه كوچكيم يك چيز از تو بيشتر دارم ، و آن خداييست كه من دارم و تو نداري!

11. این کاربر از ruya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اينجا كسي به اين نمي پردازه كه چطور مي شود شريعتي شد ؟
    اينكه شريعتي تحت تاثير چه اشخاصي بوده (مثلا ژان پل سارتر) ؟ يا تحت تاثير چه كتابهايي بوده (مثلا عين القضات)‌؟
    نمي دونم اين تاپيك جاي اين بحث هست يا نه ! اگر نيست، لطفا من رو به تاپيك مربوطه هل بديد ...
    اگر هست ...
    اينكه جملات شريعتي رو بياريم اينجا مهم نيست (من هم مثل بيشتر شما، تقريبا تمام آثار شريعتي رو خوندم)
    مهم اين هست كه به ديدگاهي كه شريعتي درباره موضوعات مختلف داره برسيم. البته با اين فرض كه هيچ انساني 100 درصد كامل نيست مگر افراد معدودي (پيامبران و امامان)
    آنها كه رفتند كاري حسيني كرده اند و آنهايي كه مانده اند بايد كاري زينبي كنند وگرنه يزيدي اند ...

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگر خواستی چیزی را نابود کنی، خوب بهش حمله نکن. بد ازش دفاع کن.

ام
    اينكه شريعتي تحت تاثير چه اشخاصي بوده (مثلا ژان پل سارتر) ؟ يا تحت تاثير چه كتابهايي بوده (مثلا عين القضات)‌؟
    نمي دونم اين تاپيك جاي اين بحث هست يا نه ! اگر نيست، لطفا من رو به تاپيك مربوطه هل بديد ...
    اگر هست ...
    اينكه جملات شريعتي رو بياريم اينجا مهم نيست (من هم مثل بيشتر شما، تقريبا تمام آثار شريعتي رو خوندم)
    مهم اين هست كه به ديدگاهي كه شريعتي درباره موضوعات مختلف داره برسيم. البته با اين فرض كه هيچ انساني 100 درصد كامل نيست مگر افراد معدودي (پيامبران و امامان)
    آنها كه رفتند كاري حسيني كرده اند و آنهايي كه مانده اند بايد كاري زينبي كنند وگرنه يزيدي اند ...
    موافقم. ممنون که چراغ این بحث رو روشن کردی. فعلا نظری ندارم ولی دوستان اگر چراغ های سوم وچهارم رو روشن کنند ما هم سر ذوق میایم.
    Last edited by omid-p30; 22-03-2009 at 18:52.

14. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Olis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران- مشهد

پيش فرض

سلام
    اگر هست ...
    همون بهتره که بحث و ت یه تاپیکه دیگه راه بندازی و این تاپیک به همین کارش ادامه بده و به هم نخوره

پیدا نکردی تاپیک بزن خودم همراهیت میکنم

16. این کاربر از Olis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •