تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 56 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دوستانی که از کند بودن پاس ها گله دارن اگه فیفا 11 رو رویه حالت Manual بازی میکردن با این قسمت مشکلی نداشتن.............
    هنوز دمو رو بازی نکردم ولی فکر کنم سازنده ها میخواستن بازی رو به سمت سیمولیشن ببرن که این کارو کردن................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.
    من دوتا مشکل دارم.
    1-دروازه بان توی پنالتی ها چجوری میپره؟
    2- یه پچ برای درست کردن گیم پد نیومده؟همه ی راه های پست قبل رو رفتم.
    این دروازه بان بودن هم باحاله ها.برای بار اولم بود شده بودم.برای PC باز ها خیلی چیز جالبیه توصیه میکنم حتما امتحان کنند.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پس چرا میگی با دموی pc حال نکردم ولی با ps3 حال کردی ؟ فرقی دارن با هم ؟

حرکات پا به توپ کنده

پاس ها جون نداره

سرعت بازی پایینه

منم که اصلا تو این بازی بلد نیستم دفاع کنم
    منم میخواستم همینارو پست بدم
    پاسها واقعا جون ندارن انگار نون نخوردن بازیکنا
    سرعت بازی هم یه نمه خیلی خیلی کم پایینه و اگه یه خورده سرعتش بره بالاتر طبیعی تر میشه
    کند بودن حرکات پا به توپ همون سرعت پایین گیم پلی هست
    عجیبه تمام اینا توی اون فیلمهای گیم پلی که از نمایشگاه gamescom گرفته بودن دقیقا مشهود بود . حالا تو این دمو کلی تفاوت داره . شاید EA اون نسخه تو نمایشگاه رو نداده واسه دمو . شایدم سوپرایز داره تو نسخه اصلی .
    یعنی مطمئن باشید نسخه اصلی کلی با این نسخه تفاوت خواهد داشت . گرافیک که 100 در 100 بیشتر میشه . مخصوصا با چمن سه بعدی که بیاد . تمام مشکلات انیمیشن ها و باگها رفع میشه . فیزیک بازی و ... .
    چون اون نسخه که گیم پلیش رو دیدیم مثلا بازی دورتموند با من سیتی رو من مطمئنم فیفا 12 نسخه اصلی بود و با این دمو کلی فرق میکرد . هر چند ظاهرا شبیه دمو بود و تیم کم داشت . ولی مثلا چمن سه بعدی داشت که تو این دمو نداریم .

پیشنهاد میکنم بعد از کلی بازی کردن دمو برید اون فیلمها رو دوباره ببینید . کلی گیم پلی و گرافیکش فرق میکنه . من که سر در نیاوردم . ولی کم کم دارم باهاش حال میکنم . البته الان دیگه شک دارم این نسخه رو ارجینال بخرم .
    Last edited by Gregar; 15-09-2011 at 12:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من دوتا مشکل دارم.
    1-دروازه بان توی پنالتی ها چجوری میپره؟
    2- یه پچ برای درست کردن گیم پد نیومده؟همه ی راه های پست قبل رو رفتم.
    این دروازه بان بودن هم باحاله ها.برای بار اولم بود شده بودم.برای PC باز ها خیلی چیز جالبیه توصیه میکنم حتما امتحان کنند.
    1.با Right Stick

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------

پس چرا میگی با دموی pc حال نکردم ولی با ps3 حال کردی ؟ فرقی دارن با هم ؟
    چون pc رو با کیبورد بازی کردم واسه همین نتونستم رابطه برقرار کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من به شدت با tactical defending حال کردم! از نظر من واقعا میتونه فرق بین فیفا بازهای حرفه ای و کسایی که فقط یه دکمه رو میگیرن ، مشخص کنه! با وجود tactical defending آدم میتونه لذت واقعی دفاع کردن و بچشه! واقعا لذتبخشه وقتی که میتونه یه تکل رو به موقع بزنی و توپ رو بگیری!

در مورد دوستانی هم که مشکل دارن ، میتونن از توی setting بازی ، به حالت دفاع کردن توی فیفاهای قبلی ، یعنی legacy defending برگردن ، اما توصیه می کنم که همچین کاری نکنید.

من از دموی فیفا 12 تا اینجا راضیم. شاید اگه سرعت پاس ها یکم بیشتر میبود ، خیلی بهتر بود، اما خوب مسلما این دمو هست و تا نسخه ی نهایی خیلی فرق داره. دیشب داشتم توی توئیتر سازندگان فیفا میگشتم ، همشون گفته بودن final code بازی با دمو بسیار تفاوت خواهد داشت ، اما حتی اگر هیچ تفاوتی هم نداشته باشه ، باز هم از نظر من خیلی نسبت به فیفا 11 بهتر شده.

در مورد گرافیک هم از نظر من پیشرفت بسیار چشمگیری داشته. چهره ی بازیکنا فوق العاده است! چهره ی پیکه رو توی فیفا 12 با pes 12 مقایسه کنید..... البته ناگفته نمونه که بعضی از بازیکنا هم خوب نیستن. مخصوصا بارسا! ویا ، والدز ، سانچز و بوسکتس اصلا خوب ساخته نشدند. اما این ها هم شاید در نسخه ی نهایی درست بشه.

در مورد impact engine هم نظرم رو بگم. به نظرم خیلی پروژه ی سنگینیه! یعنی نیاز به کلی بررسی داره تا تمام باگهاش برطرف بشه. همونطور که در اولین نسخه ی فیفا 12 ، بازیکن های بدون توپ به هم میخوردند و می افتادن ، ولی بعدن درست شد ، باگهای کوچیکی هم که توی دمو وجود داره ، مسلما در نسخه ی اصلی درست میشه.

هوش مصنوعی بازی فوق العاده است! AI فوق العاده باهوش شده و کاملا با برنامه بازی می کنه! پیشنهاد می کنم یبار legendry بازی کنید تا قدرت واقعی Ai رو پی ببرید بهش.

در مورد دوستانی هم که با گیم پد نتونستن بازی کنن ، اگر کسی نمیدونه باید چیکار کنه ، بگه تا بگم بهش. هرچند که احتمالا دوستان قبل از من اشاره کردن.

اما در آخر نظر کلیم رو میگم در مور فیفا 12 : واقعا عالیه! از تک تک لحظاتش لذت بردم! مخصوصا tactical defending!

6. 7 کاربر از Marshall_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دمو رو برای ایکس باکس بازی کردم... برا من که زده حالی بود!
    تغییرات خیلی جزیی بود!

یک سال صبر کردن برا این نسخه و آخرش این تغییرات جزیی نسبت به فیفا 11 ...!

شاید بخاطر اینه که 4-5دست بیشتر بازی نکردم!

دفاع کردن و شوت و یکم پاس های تو عمق و سرعت بازی تغییر کرده! اونم به صورت جزیی!
    دوست عزیز ، تمام سیستم دفاعی فیفا امسال عوش شده ، چجوری به این تغییرات میگی جزئی؟

تغییرات فیفا 12 نسبت به 11 ، خیلی زیاده! یکی از دلایلی که شاید بعضی ها در نگاه اول از بازی خوششون نمیاد ، همینه!

علاوه بر دفاع ، کل سیستم حمله هم عوض شده! دیگه نمیشه با 1-2 کردن به راحتی تک به تک شد. تیم حریف به طرز عجیب و جالبی عمق دفاعش رو می بنده و مجبورتون میکنه که به گوشه های زمین برید. پاس های توی عمق سخت تر شده ، مخصوصا اگر روی حالت manual بازی کنید.

توصیه می کنم چند بار بازی کنید فیفا 12 رو ، تا کم کم همه ی تغییرات به چشمتون بیاد.

================================

داشتم توی فروم EA نظرات مردم رو میخوندم در مورد فیفا 12 ، اکثریت مردم نظرات جالبی دادن و همه خیلی استقبال کردن از تغییرات بازی. یکی از نظرات بود که واقعا حرف دل من رو زد:
    I would like to remind you what I said when I tried FIFA 12 the first time in April... I said that you should have re-learnt to play the game. Do you think I was right or not?

And I said also that EA has made a very dangerous marketing operation: changing the kids game that sells INFINITE for a more simulation game, that has an higher learning curve and that could make some people hate the changes... Looking at some comments, I was right: there are already some kids that go back playing with legacy defending

Let's just hope the game sells well or in FIFA 13 we will go back to kids-super-pressing-defense...
    Last edited by Marshall_; 15-09-2011 at 13:02.

8. 2 کاربر از Marshall_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من به شدت با tactical defending حال کردم! از نظر من واقعا میتونه فرق بین فیفا بازهای حرفه ای و کسایی که فقط یه دکمه رو میگیرن ، مشخص کنه! با وجود tactical defending آدم میتونه لذت واقعی دفاع کردن و بچشه! واقعا لذتبخشه وقتی که میتونه یه تکل رو به موقع بزنی و توپ رو بگیری!

در مورد دوستانی هم که مشکل دارن ، میتونن از توی setting بازی ، به حالت دفاع کردن توی فیفاهای قبلی ، یعنی legacy defending برگردن ، اما توصیه می کنم که همچین کاری نکنید.

من از دموی فیفا 12 تا اینجا راضیم. شاید اگه سرعت پاس ها یکم بیشتر میبود ، خیلی بهتر بود، اما خوب مسلما این دمو هست و تا نسخه ی نهایی خیلی فرق داره. دیشب داشتم توی توئیتر سازندگان فیفا میگشتم ، همشون گفته بودن final code بازی با دمو بسیار تفاوت خواهد داشت ، اما حتی اگر هیچ تفاوتی هم نداشته باشه ، باز هم از نظر من خیلی نسبت به فیفا 11 بهتر شده.

در مورد گرافیک هم از نظر من پیشرفت بسیار چشمگیری داشته. چهره ی بازیکنا فوق العاده است! چهره ی پیکه رو توی فیفا 12 با pes 12 مقایسه کنید..... البته ناگفته نمونه که بعضی از بازیکنا هم خوب نیستن. مخصوصا بارسا! ویا ، والدز ، سانچز و بوسکتس اصلا خوب ساخته نشدند. اما این ها هم شاید در نسخه ی نهایی درست بشه.

در مورد impact engine هم نظرم رو بگم. به نظرم خیلی پروژه ی سنگینیه! یعنی نیاز به کلی بررسی داره تا تمام باگهاش برطرف بشه. همونطور که در اولین نسخه ی فیفا 12 ، بازیکن های بدون توپ به هم میخوردند و می افتادن ، ولی بعدن درست شد ، باگهای کوچیکی هم که توی دمو وجود داره ، مسلما در نسخه ی اصلی درست میشه.

هوش مصنوعی بازی فوق العاده است! AI فوق العاده باهوش شده و کاملا با برنامه بازی می کنه! پیشنهاد می کنم یبار legendry بازی کنید تا قدرت واقعی Ai رو پی ببرید بهش.

در مورد دوستانی هم که با گیم پد نتونستن بازی کنن ، اگر کسی نمیدونه باید چیکار کنه ، بگه تا بگم بهش. هرچند که احتمالا دوستان قبل از من اشاره کردن.

اما در آخر نظر کلیم رو میگم در مور فیفا 12 : واقعا عالیه! از تک تک لحظاتش لذت بردم! مخصوصا tactical defending!
    کاملا موافقم . فقط تنها گله من از فیفا اینه که روی legendary حمله حریف زیادی غیر قابل دفاع کردن شده .

من که هر چی بازی میکنم بیشتر دارم باهاش حال میکنم . مخصوصا TAactical Defending . تماما چیزایی که لازم بود تو فیفا اضافه بشه رو داره . تنها موتور بازیه که کمی جای کار داره هنوز و گرنه بازی واقعا عالیه . حالا که روی 6 دقیقه بازی میکنم میفهمم چه حالی میده .

راستی کسی تا حالا به وجود Fair play تو بازی پی برده . قابل توجه شهروز خان که میگفت نداره .

وسط بازی بارسا و من سیتی . یکی از مهاجم های من سیتی رو با پیکه تکل زدم . بازیکنه افتاد رو زمین ولی خطا نبود .
    بازی تا پشت منطقه جریمه حریف ادامه پیدا کرد . یه دفعه داور سوت زد و بازی رو نگه داشت . بازیکنه که افتاده بود رو زمین مصدوم شده بود .
    مصدوم تعویض شد . داور توپ رو به من سیتی داد و بازیکن اونا هم توپ رو محکم شوت کرد تو زمین ما پیش والدز .
    حالی کردم با این صحنه Fair play

10. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا کسی روش مطمئن برای درست کردن جوی استیک نداره؟
    دسته من از این دسته شک دار های معمولی و مارکدیاموند هست.
    لطفا کسی که امتحان کرده سریع جواب بده.از همه شما ممنون میشم.

در آغاز فعالیت ArXan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    TaBRiZ

پيش فرض

به نظر من یکی از ایراداتش اینه که موقع خوشحالی بعد از گل، دست و پای بازیکنا میره تو شکم و صورت همدیگه که احتمالا تو نسخه اصلی درس شه.

یکی بهم بگه چطوری پنالتیها رو گل کنم!! همش میره بیرون ! تو قسمت سبز رنگ شوت میزنم و دکمه شوت رو هم خیلی کم فشار میدم ولی بازم میره بیرون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

sسلام دوستان چه طوری 6 دقیقه کنم؟
    بعد اینکه با نگه داشتن RT وزدن سرتوپ ببینید چی میشه (معرکست)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •