تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 75 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 749

نام تاپيک: iPhone 4S | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فور اس

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

منم سوال هام داستان شده ها

اقا اين تماس دريافتي يا اس ها رو كه اسم نشون نميده و شماره رو نشون ميده و توي ليستا با هم فرق ميكنن ، توي ios 5 حل نشده ؟ راه حلي نيست ؟

ممنون
    یه برنامه ای بود تو iOS 4 که این مشکل رو برطرف میکرد. حالا نمیدونم بدون جیلبریک بودن آیفون جدید میشه این برنامه رو ریخت روش یا نه. اسم برنامه رو هم یادم نیست...

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اخرین قیمت های بازار رو بزارید ممنون میشم .

داره خودمونی میشه invisgirl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعد از ارایه آیفون جدید، کاربران زیادی در مورد طول عمر باطری شکایت داشتند. چیزی که اپل در ابتدا آن را نادیده گرفت. اما بعد از گسترده شدن شکایت ها موضوع را یک مشکل نرم افزاری نامید و همه منتظر بودند با آپدیت جدید مشکل را رفع کند.

چند روز پیش بالاخره آپدیت از راه رسید اما همچنان کاربران زیادی از مشکل باطری آیفون 4S شکایت داشتند. در نهایت اپل هم روز گذشته اعلام کرد که این آپدیت تمام مشکلات باطری را حل نمی کند. اما جزئیات بیشتری در این مورد مشخص نشد.

از طرف دیگر برخی Siri را عامل مشکل باطری در آیفون می داند و سایت iFixit متوجه شده در آیفون جدید یک سنسور مادون قرمز تعبیه شده که همیشه روشن است و برای تشخیص بالا بردن آیفون برای فرامین صوتی به Siri به کار می رود. هر چند بسیاری از کاربران حتی با خاموش کردن Siri و سرویس های موقعیت یابی مشکل باطری را دارند.

جالب اینجا است که به نظر می رسد بدشانسی اپل در باطری هایش به آی پادهای قدیمی هم سرایت کرده باشد چرا که این شرکت امروز در بیانیه ای عجیب اعلام کرد برخی مدل های نسل اول آی پاد نانو که ساخت ۵ سال پیش هستند مشکل باطری دارند و باید برای تعویض برگردانده شوند!

به هر حال مشکل باطری آیفون 4S همچنان برای بسیاری از کاربران حل نشده است. با اینکه اپل ادعا می کند این یک مشکل نرم افزاری برای تعداد محدودی کاربر است، اما می توان در صحت این صحبت ها شک کرد و به مشکلی گسترده تر و حتی سخت افزاری اندیشید. چرا که اپل در این مورد سابقه خوبی ندارد و حتما ماجرای مشکل آنتن دهی آیفون 4 را به خاطر دارید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی مشکلش زیاده؟

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوباره بهونه افتاد دست خبرگزاريهاي ايراني... از امروز سر زبونا ميفته باتري چي شد؟ باتريش خوب كار نمي كنه؟ مثل قضيه آنتن پارسال.
    نه دوست عزيز فرق قضيه فقط ٤-٣ درصد نسبت به iPhone 4 هست.

5. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان صفحه نمايش اين مدل تغييري نكرده...؟؟؟
    ماه پيش يكي از دوستانم با هزار ذوق و شوق يه دونه ايفون 4 گرفته بود كليپ آرش با كيفيت HD ريخته بود منم همون كليپ با همون كيفيت و حجم رو دانلود كردم و باهم كه مقايسه كرديم در عين ناباوري كيفيت صفحه گوشيه من( samsung wave s8500) يه سر و گردن از اون بالاتر بود
    جفتمون داشتيم از تعجب شاخ در مياروديم من اولش خيال كردم گوشيش مشكل داره ولي بعدا فهميدم كلا همين جوريه
    بخاطر همين كنجكاو شدم و يه سري به اينترنت زدم ديدم سايت GSM ARENA ايفون4 رو با galaxy s مقايسه كرده بود كه صفحه نمايشش عين ماله من SUPER AMOLED هستش و اونجا بود كه كاملا متوجه عمق فاجعه شدم

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی خیلی فوری داشتم اونم اینه که ایا iphone 4s رو میشه تو ایران استفاده کرد یا نه ؟؟ اگه اره چطوری ؟؟‌ لطفا سریع جواب بدید ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    ΚΛЯΛJ

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی خیلی فوری داشتم اونم اینه که ایا iphone 4s رو میشه تو ایران استفاده کرد یا نه ؟؟ اگه اره چطوری ؟؟‌ لطفا سریع جواب بدید ممنون
    بله دوست عزیز آیفون های unlocked براحتی قابل استفاده در ایران هستن مثل همه گوشی ها
    قیمت جهانی این مدل ها هم :

16gb=649$
    32gb=740$
    64gb=849$

موفق باشید

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    بله دوسته عزیزم . میشه استفاده کرد توی ایران هم.
    اما نسخه ی iPhone 4S Unlock Factory.

موفق باشید.

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان صفحه نمايش اين مدل تغييري نكرده...؟؟؟
    ماه پيش يكي از دوستانم با هزار ذوق و شوق يه دونه ايفون 4 گرفته بود كليپ آرش با كيفيت HD ريخته بود منم همون كليپ با همون كيفيت و حجم رو دانلود كردم و باهم كه مقايسه كرديم در عين ناباوري كيفيت صفحه گوشيه من( samsung wave s8500) يه سر و گردن از اون بالاتر بود
    جفتمون داشتيم از تعجب شاخ در مياروديم من اولش خيال كردم گوشيش مشكل داره ولي بعدا فهميدم كلا همين جوريه
    بخاطر همين كنجكاو شدم و يه سري به اينترنت زدم ديدم سايت GSM ARENA ايفون4 رو با galaxy s مقايسه كرده بود كه صفحه نمايشش عين ماله من SUPER AMOLED هستش و اونجا بود كه كاملا متوجه عمق فاجعه شدم

رفتی ویو خریدی نمیدونی بهترین صفحه نمایش رو داره؟؟؟
    بعدش دو تاییتون از تعجب شاخ در اوردید؟؟؟

ولی بازم رتینا یه چیز دیگه است...وقتی پیکسلی رو نتونی ببینی یه کیفیت دیگه ای داره...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

11. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفتی ویو خریدی نمیدونی بهترین صفحه نمایش رو داره؟؟؟
    بعدش دو تاییتون از تعجب شاخ در اوردید؟؟؟

ولی بازم رتینا یه چیز دیگه است...وقتی پیکسلی رو نتونی ببینی یه کیفیت دیگه ای داره...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
    آخه انقد از ایفون تعریف کردن و قیمتش هم که ماشالا سر به فلک زده منم ازش توی ذهنم یه غول ساخته بودم
    البته واقعیت اینه که به غیر از صفحه نمایش تمام امکاناتش از ویو سرتره مخصوصا با منوش و برنامه هاش خیلی حال کردم کلا یه جوره خاصیه خیلی باحاله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •