تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 39 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 381

نام تاپيک: Acer Aspire 5755G به بازار آمد...

داره خودمونی میشه P4RS4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کسی جواب نمیده ؟؟؟

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام
    مشکلی نداره عزیز من همین الان دارم کال آف 8 رو بازی میکنم یا همون mw3 دما 80 هست
    فقط برو تو پاور پلن و درصد مصرف سی پی یو رو 15 یا 25 قرار بده تو هردو حالت تا دمای 90 شما به 60 برسه

3. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مرسي دوست عزير

آيا كول پد مناسب اين مدل لپتاپ هست ؟

اگه هست مشخصاتش چيه و چه قيمتيه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان من میخوام این لپ تاپ رو بخرم فقط شنیدم LCD خوبی نداره اگه میشه چند تا عکس از کیفیت LCD تون بذارید ببینم کیفیتش چطوره ممنون.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

13

سلام
    مشکلی نداره عزیز من همین الان دارم کال آف 8 رو بازی میکنم یا همون mw3 دما 80 هست
    فقط برو تو پاور پلن و درصد مصرف سی پی یو رو 15 یا 25 قرار بده تو هردو حالت تا دمای 90 شما به 60 برسه

مرسی عزیز به خدا نجاتم دادی داشتم دیونه میشدم خیلی دماش بالا میرفت یک بار تا 90 درجه هنگام بازی بوی داغ شدنشو احساس کردم حتی قسمت چپ کیبورد هم داغ میشد اما الان روی 15 % گذاشتم دما از 65 درجه بیشتر نمیره بازی رو هم خوب میکشه

میگم نکونه لپ آسیب دیده باشه وای من خیلی حساسم همش میترسم نکنه به خاطر دمای بالا لپ آسیب دیده باشه یا مثلا لحیماش آب شده باشه نمیدونم خیلی استرس دارم لطفا بگین چیکار کنم آیا میشه لپ باز کنم و داخلشو بررسی کنم تا خیالم راحت بشه ؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

10 مشخصات صفحه نمایشگر لپتاپ ACER 5755 G

The 15.6 inch glare-type screen has an LED backlight and a resolution of 1366x768 pixels. The low pixel density is particularly noticed in multitasking. Two opened windows already cause serious space problems. The user is forced to rearrange and scroll frequently. On the other hand, gamers will be pleased about the moderate resource requirements - the graphics card isn't loaded too heavily

Good image quality is hoped for in vain. As in many other multimedia devices, Acer only installs a budget screen (AU Optronics B156XW02 V6). The brightness of approx. 217 cd/m2 is good, but the black value of 1.36 cd/m2 won't likely knock anyone's socks off. User who watch a nighttime movie or play a game in the dark will soon be annoyed about the grayish reproduction of dark elements. It can't be called a crisp black; the rate would have to be below 0.4 cd/m2 for that
    The contrast is accordingly low: 160:1 are scanty even for a low-cost device. In comparison: Higher quality screens range between 500 and 1000:1 (see e. g. the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). The colors are absolutely disappointing. They look pallid and weak. As can be seen on the following pictures, the screen is remote from covering the sRGB spectrum. However, the end user can ignore this. Videos and games don't come into their own without an external monitor

Although the glare surface hides the moderate image quality, we would have appreciated a matt screen. Reason: Depending on the location and light conditions, intense reflections are created. The reflective surface is especially annoying outdoors. The displayed content can hardly be recognized on sunny days - bad for the eyes

Acer Aspire 5755G-2678G1TMtks in outdoor use

As expected, the viewing angles are fairly narrow. No matter if from left, right, above or below - deviations quickly lead to brightness changes. The notebook isn't suitable as a TV for several people

Viewing angles: Acer Aspire 5755G-2678G1TMtks

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من sp1 ویندوز 7 رو رو لپتاپ ایسر 5755 نصب کردم
    اما حالا وایرلسم قطع شده و هر کار میکنم نمیتونم درایور رو نصب کنم
    چکار کنم؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

من sp1 ویندوز 7 رو رو لپتاپ ایسر 5755 نصب کردم
    اما حالا وایرلسم قطع شده و هر کار میکنم نمیتونم درایور رو نصب کنم
    چکار کنم؟
    سلام
    Lunch Manager رو نصب کردی ؟

وقتی روشن میکنیش تو Device Manager علامت تعجب میاره ؟

یه بار دیگه Unistall کن و دوباره نصب کن ، هنگام نصب وایرلستو روشن کن .

اگر با هیچ کدوم از این کار ها درست نشد ، از لینک زیر درایورشو دانلود کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بعد از نصب sp1 دیگه چراغ وایرلس روشن نمیشه و در سیس تری مینویسه که درایور نصب نیست
    وقتی ئرایور نصب میکنم ارور میده و نصب نمیشه
    لانچ منیجر هم نصب هست

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بعد از نصب sp1 دیگه چراغ وایرلس روشن نمیشه و در سیس تری مینویسه که درایور نصب نیست
    وقتی ئرایور نصب میکنم ارور میده و نصب نمیشه
    لانچ منیجر هم نصب هست

سلام

یا درایور وایرلس اشتباه نصب میکنی

یا ویندوزت اشکال داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •