من دوشنبه اولین کلاسمه رشتم هم it هستش.چیزی در موردش اینجا نگفتید.بگید نریم اونجا سوتی بدیم.راستی من دانشگاهیی که هستم شنیدم دخترا چادر اجباری باید بزارن.کسی اینجور تجربه ای داشته؟(من پسرما!می خوام بدونم تکلیف چیه؟یعنی نباید طرف اونا رفت دیگه؟)
من دوشنبه اولین کلاسمه رشتم هم it هستش.چیزی در موردش اینجا نگفتید.بگید نریم اونجا سوتی بدیم.راستی من دانشگاهیی که هستم شنیدم دخترا چادر اجباری باید بزارن.کسی اینجور تجربه ای داشته؟(من پسرما!می خوام بدونم تکلیف چیه؟یعنی نباید طرف اونا رفت دیگه؟)
خوب کار خودت رو بکن شما؛ چیکار به اونا داری؟!![]()
ما که اینجوری نیستم...پسرا بیشتر از دخترا خود شیرنن....
خیلی هم به جدا کردن دختر و پسر اهمیت نمیدن....
سلام
چقدر زیاد بود اما همه رو خوندم!
چقدر به جزئیاتو اینا توجه دارین! من که میگم بیخیال بابا!
بذار بگن ترم اولیه، خب مگه نیستی؟ عشق و حال خودتو بکن اما در حد معقول!
مثلا تو دانشگاه ما (آزاد) اینقدر این ترم اول بچه ها چه پسر چه دختر داستان واسه خودشون در اوردن، با اینکه شاید بعضیا چیزی پشت سرشون گفتن، اما اینکه اصلا اون روزا یادمون نمیره خیلی جالبه! این روزا میگذره و خاطراتش میمونه نه اینکه بهت گفتن ترم اولی یا فلان! (این نظر منه)
نمیتونی بگی ترم اول همه مشروط، ترم فلان همه اونطور. توی دانشگاه متوجه میشی که چه شخصیت خاصی داری، مختص خودتی! کسی نمیتونه بگه با این استاد میفتی، اون ترم میفتی، این درس واست سخته! خودتی و خودت و اینطوری بیشتر خودتو میشناسی، آینده ت رو میشناسی و شخصیتی که قراره بشی. پس به حرف بقیه زیاد توجه نکن؛ بیشتر از تجاربشون استفاده کن اما در آخر بدون تو فرق داری!
البته توی اکثر کسایی که دیدم، ترم دوم افت شدیدی میکنن! ترم اول سرت گرمه و از حال و هوای کنکور اومدی، ترم اول رو پاس میکنی میره، اما ترم دوم تازه میفهمی دانشگاه یعنی چی و واقعا پسرفت میکنی. اما از ترم 3 به بعد یاد میگیری چیکار کنی. البته بعضیا همونم یاد نمیگیرن و افت پشت افت. اما بازم میگم، خودتی و خودت!
در مورد حراست هم، تجربه نشون داده باهاشون بد نشو، اما دوست هم نشدی نشدی! فقط سعی کن همه ش بگی چشم! و اینکه، تند از جلوش رد نشو که سریع گیرت میندازه! نورمال باش و جلوش هول هم نشو! یا گیر میده یا نمیده دیگه! : دی
راستی یه چیز دیگه، که اکثر دوستان پسر بودن که تعریف کردن؛ البته دختر پسر هم نداره اما کلا سعی کنین در همه حالتی ریلکس باشین! چه وقتی دارین کاراتونو دنبال میکنین، چه جلو استاد چه جلو جنس مخالف! اولش شاید واسه بعضیا سخت باشه و ضایع کارایی بکنن، اما سعی کنین بگین که من همینم که هستم! : دی
فعلا همینا یادم بود، امیدوارم به درد بخوره.
من ترم اول هستم و يه كاري برام پيش اومده كه نميتونم يه هفته كامل به دانشگاه برم (كه هفته دوم دانشگاه ميشه) حالا نميدونم ميترسم از دروس عقب بيفتم و يا از نظر اموزشي مشكلي برام پيش بياد البته از بعضي دروس مثله زبان و فارسي ترسي ندارم اما مثلا استاد كامپيوتر گفته كه ميخاد برنامه نويسي C رو درس بده كه اصلا تا به حال به گوشمم نخورده بود و فك ميكنم از دروس پايه اي باشه و مثلا استاد فيزيك1 ميخاد فصل5 فيزيك هاليدي(جلد اول) رو شروع كنه و رياضي1 هم كه داريم من الان موندم چكار كنم سر هر كلاسي دو جلسه غيبت به نظرتون از نظر درسي و اموزشي مشكلي برام ايجاد نميكنه؟ راستي ازتون ميخام بيايد راجع به اين دروسي كه گفتم مثه همون برنامه نويسي C و فيزيك و... يه توضيحي بديد ببينم چي هست . به نظر شما ميتونم با خوندن جزوه استادا و يا.. خودمو به دروس برسونم يا نه؟
اينارو ول كن...
توصيه برادرانه ميكنم سر هر كلاس و درسي هر چقدر كه ميخواي غيبت كن ولي بهيچوجه سر كلاس تنظيم غيبت نكن كه شيرين ترين لحظات زندگي دانشجويي سر كلاس تنظيم رقم ميخوره
از سوتي ها و سوالات وحشتناكي كه بعضيا ميپرسن تا سرخ و سفيد شدن استاد موقعي كه بعضي از بچه ها عمدا سوالهايي ميپرسن كه استاد نتونه راحت و ريلكس جواب بده، طوري كه يه لحظه آدم نميدونه بخنده،گريه كنه يا پاشه از كلاس بره بيرون غش كنه ...![]()
استادمون میگه شیمی عمومی رو وقت نمیشه تا اخر درس بده میخواد تا نصفه درس بده همه استادا اینطورین؟
سعی کلاس ها رو شرکت کنی که اخر ترم هی به این اون نگی اینجاش رو بهم توضیح بده ، جزوت رو بهم بده و بدتر از همه التماس استاد کنی تا بهت 10 بده
نمیدونم رشته ات چی اما اگر رشته کامپیوتر هستی حتما کلاس های برنامه نویسی رو از اول تا اخر شرکت کن خیلی مهم هستن
کلا مقدار درس و نمره دست استاد هست رئیس دانشگاه هم نمیتونه دخالت بکنه حالا یه استادکامل درس میده یکی نصفه
در مورد عقب موندن که خوب عقب میمونی ولی چیزی نیست که به مشکل بخوری میشه جبران کرد
در مورد مشکل آموزشی هم نه مشکلی نداره قانونش اینه که تو هر درس تا سه جلسه میتونی غیبت داشته باشی و مجازه و اگه چهارمین جلسه رو هم غیبت کنی باید درس رو حذف کنی وگرنه استاد که غیبت هات رو رد کنه صفر برات میخوره اما ...
اینا همش قانونه اصلا معلوم نیست اون جلسه که تو نمیری حضورغیاب بشه
خیلی از استادها اصلا براشون مهم نیست حضور غیاب
خیلیا هستن که حضور غیاب میکنن فقط برا اینکه ببینن کیا میان و آخر ترم هوای اونا رو دارن و اصلا غیبت ها رو رد نمیکنن
اصلا ممکنه تو یه کلاس 7-8 جلسه غیبت داشته باشی آخر ترم میری با استاد حرف میزنی با یکم پاچه خواری قضیه حل میشه
کلا باید کلی از عوامل ( استاد عقده ای، حضور غیاب در هر جلسه و...) وجود داشته باشن که به همچین مشکلی بخوری
فقط باید آمار استاد رو دربیاری ببینی چجوریاست
البته بازم میگم تا 3 جلسه قانونیه و مشکلی نداره
آره
درس و امتحان کاملا دست استاده میتونه از هر کتابی که میخواد به هر مقداری که میخواد درس بده و هر جور دلش می خواد امتحان بگیره
چه حرفیه ما تو زیست پیش هم اینکارارو می کردیم معلمه هم پرو بود جواب میداد ولی مختلط یه چیز دیگست!
راستی یه سوال مهم تو it چه زبان هایی بهمون یاد میدن؟
چه نرم افزار هایی رو باید بریزم تو لپ تاپم که اونجا می رم بدردم بخوره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)