تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی سال 90 در چه حدی بود؟

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

47 72.31%
  • متوسط

13 20.00%
  • آسان

5 7.69%
صفحه 24 از 47 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 461

نام تاپيک: -<<انتخاب رشته و شهر کنکور کاردانی به کارشناسی 90 + نتایج نهایی +تکمیل ظرفیت>>-

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من تو کنکور 6000برق قدرت آوردم راهنماییم میکنید که در قزوین یا نزدیک آن در کدام دانشگاه غیر انتفایی قبول شوم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام
    اگر انتخاب رشته کنیم و غیرانتفاعی قبول شویم اما ثبت نام نکنیم آیا سال بعد مجاز به شرکت در آزمون نخواهیم بود؟
    ممنون
    میتونین سال بعد شرکت کنین.اگه دولتی قبول بشین و ثبت نام نکنین سال بعد رو محروم میشین.

3. 2 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من تو کنکور 6000برق قدرت آوردم راهنماییم میکنید که در قزوین یا نزدیک آن در کدام دانشگاه غیر انتفایی قبول شوم .
    احتمال قبولی هست در قزوین و اطرافش

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

با سلام
    من می خواستم بدانم که در کنکور کاردانی به کارشناسی که دادم در رشته برق 6 گرایش دارد 1-الکترونیک 2-برق قدرت3-کنترل4-مخابرات5-انتقال و توزیع6-ICT
    حالا در انتخاب رشته من مثلا مخابرات یا الکترونیک قبول شوم می توانم در کارشناسی ارشدبرم برق قدرت مشکلی پیش نمی آید و درسهای بیشتری نباید پاس کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه دستتون درد نکنه

با تشکر
    سلام

میتونید ولی احتمالا باید چند واحد جبرانی هم پاس کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلامی دوباره
    برادرم رشته کامپیوتر هستش رتبه نرم افزار 21000 و رتبه سخت افزار 8100 احتمال قبولیش در نرم افزار هست کجا به نظر شما سخت افزار بره بهتره یا نرم افزار ؟

با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من ثبت نام کردم . ولی به دلیلی نتونستم امتحان شرکت کنم .
    خالی هم بستیم که شرکت کردم . نرم افزار.

بگم چه رتبه ایی آوردم که قبول نشدم ظایع نشم .
    ممنون

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلامی دوباره
    برادرم رشته کامپیوتر هستش رتبه نرم افزار 21000 و رتبه سخت افزار 8100 احتمال قبولیش در نرم افزار هست کجا به نظر شما سخت افزار بره بهتره یا نرم افزار ؟

با تشکر
    21000 نرم افزار جایی قبول نمیشن ، 8100 سخت افزار میتونه غیرانتفاعی های بابلسر یا گلستان و گیلان قبول بشه

نرم افزار راحتر از سخت افزاره . سخت افزار واقعا سخته

سلام
    من ثبت نام کردم . ولی به دلیلی نتونستم امتحان شرکت کنم .
    خالی هم بستیم که شرکت کردم . نرم افزار.

بگم چه رتبه ایی آوردم که قبول نشدم ظایع نشم .
    ممنون
    راستشو بگید ، بگین شرکت نکردم یادم رفت

اگه میخواید بازم دروغ بگید ، بگین اصلا مجاز نشدم و رتبه رو هم ندیدم. مثلا 40000

8. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با رتبه 800 امکان داره دولتی رشته کامپیوتر شیراز قبول شد ؟

داره خودمونی میشه Paint The Dream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بنظرتون با رتبه 2020 با اين شرايط چي کار کنم؟
    ساکن شهر ساوه هستم . ولي غير انتفاعي هاي شهرمون وضعيت خيلي داغوني دارن ، در حد مدرسه هم نيستن . در حالي که دانشگاه آزاد ساوه هم از نظر امکانات و هم از نظر سطح علمي خيلي شرايط خوبي داره ولي شهريه اش ميانگين ترمي 1 ميليون و 100 ميشه
    که اگه برم يه دانشگاه غير انتفاعي مثل شمال امل يا علوم و فنون مازندران يا سجاد مشهد خرجشون برابر هم ميشه تقريبا.
    خودم اصلا راغب نيستم به غير انتفاعي هاي ساوه ، ممنون ميشم اگه نظرتونا بگيد
    و لطفا در مورد سطح علمي دانشگاه شمال آمل يه توضيحي بدين ، عکساش که خيلي خوب بود ولي دانشجوهاش تو اينترنت مطالبي راگفتن که خيلي عجيبه از برخورد و نحوه درس دادن اساتيد

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام .

ظرفیت آموزشکده ها ،رشته ی نرم افزار امسال 700 نفر هستش .

با توجه به اینکه 2 گروه هستن که مثلا با رتبه ی 300 ، باز هم غیر انتفاعی شهر خودشون رو به آموزشکده شهر های دیگه ترجیح میدن .

گروه اول ، بعضی خانوم ها
    گروه دوم ، برخی خانوم ها و آقایونی که نمیخوان دور از شهر خودشون باشن ، یا به دلیل موارد اقتصادی .

حالا شما با رتبه ی 800 درصد قبولیتون میره بالا . همه ی آموزشکده هارو به ترتیب علاقه بزنید ، بعد از غیر انتفاعی عای خوب مثل شمال ، و سجاد و غیره شروع کنید .

موفق باشی .

ساکن شهر ساوه هستم . ولي غير انتفاعي هاي شهرمون وضعيت خيلي داغوني دارن ، در حد مدرسه هم نيستن . در حالي که دانشگاه آزاد ساوه هم از نظر امکانات و هم از نظر سطح علمي خيلي شرايط خوبي داره ولي شهريه اش ميانگين ترمي 1 ميليون و 100 ميشه
    که اگه برم يه دانشگاه غير انتفاعي مثل شمال امل يا علوم و فنون مازندران يا سجاد مشهد خرجشون برابر هم ميشه تقريبا.
    و لطفا در مورد سطح علمي دانشگاه شمال آمل يه توضيحي بدين ، عکساش که خيلي خوب بود ولي دانشجوهاش تو اينترنت مطالبي راگفتن که خيلي عجيبه از برخورد و نحوه درس دادن اساتيد
    اگر با خرجش کنار میای ، شمال آمل و سجاد و کسرا تهران و دانشگاه های غیر انتفاعی هم میتونن انتخاب های خوبی باشن .
    اگر نه ، آزاد شهر خودت رو ترجیح بده به تمام مراکز غیر انتفاعی ! و مطمئن باش درست ترین کار هم همینه.

موفق باشی .

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام .

ظرفیت آموزشکده ها ،رشته ی نرم افزار امسال 700 نفر هستش .

با توجه به اینکه 2 گروه هستن که مثلا با رتبه ی 300 ، باز هم غیر انتفاعی شهر خودشون رو به آموزشکده شهر های دیگه ترجیح میدن .

گروه اول ، بعضی خانوم ها
    گروه دوم ، برخی خانوم ها و آقایونی که نمیخوان دور از شهر خودشون باشن ، یا به دلیل موارد اقتصادی .

حالا شما با رتبه ی 800 درصد قبولیتون میره بالا . همه ی آموزشکده هارو به ترتیب علاقه بزنید ، بعد از غیر انتفاعی عای خوب مثل شمال ، و سجاد و غیره شروع کنید .

موفق باشی .

اگر با خرجش کنار میای ، شمال آمل و سجاد و کسرا تهران و دانشگاه های غیر انتفاعی هم میتونن انتخاب های خوبی باشن .
    اگر نه ، آزاد شهر خودت رو ترجیح بده به تمام مراکز غیر انتفاعی ! و مطمئن باش درست ترین کار هم همینه.

موفق باشی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •