من تو کنکور 6000برق قدرت آوردم راهنماییم میکنید که در قزوین یا نزدیک آن در کدام دانشگاه غیر انتفایی قبول شوم .
سخت
متوسط
آسان
من تو کنکور 6000برق قدرت آوردم راهنماییم میکنید که در قزوین یا نزدیک آن در کدام دانشگاه غیر انتفایی قبول شوم .
میتونین سال بعد شرکت کنین.اگه دولتی قبول بشین و ثبت نام نکنین سال بعد رو محروم میشین.
احتمال قبولی هست در قزوین و اطرافش
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
سلام
میتونید ولی احتمالا باید چند واحد جبرانی هم پاس کنید
سلامی دوباره
برادرم رشته کامپیوتر هستش رتبه نرم افزار 21000 و رتبه سخت افزار 8100 احتمال قبولیش در نرم افزار هست کجا به نظر شما سخت افزار بره بهتره یا نرم افزار ؟
با تشکر
سلام
من ثبت نام کردم . ولی به دلیلی نتونستم امتحان شرکت کنم .
خالی هم بستیم که شرکت کردم . نرم افزار.
بگم چه رتبه ایی آوردم که قبول نشدم ظایع نشم .![]()
ممنون
21000 نرم افزار جایی قبول نمیشن ، 8100 سخت افزار میتونه غیرانتفاعی های بابلسر یا گلستان و گیلان قبول بشه
نرم افزار راحتر از سخت افزاره . سخت افزار واقعا سخته
راستشو بگید ، بگین شرکت نکردم یادم رفت
اگه میخواید بازم دروغ بگید ، بگین اصلا مجاز نشدم و رتبه رو هم ندیدم. مثلا 40000
با رتبه 800 امکان داره دولتی رشته کامپیوتر شیراز قبول شد ؟
بنظرتون با رتبه 2020 با اين شرايط چي کار کنم؟
ساکن شهر ساوه هستم . ولي غير انتفاعي هاي شهرمون وضعيت خيلي داغوني دارن ، در حد مدرسه هم نيستن . در حالي که دانشگاه آزاد ساوه هم از نظر امکانات و هم از نظر سطح علمي خيلي شرايط خوبي داره ولي شهريه اش ميانگين ترمي 1 ميليون و 100 ميشه
که اگه برم يه دانشگاه غير انتفاعي مثل شمال امل يا علوم و فنون مازندران يا سجاد مشهد خرجشون برابر هم ميشه تقريبا.
خودم اصلا راغب نيستم به غير انتفاعي هاي ساوه ، ممنون ميشم اگه نظرتونا بگيد
و لطفا در مورد سطح علمي دانشگاه شمال آمل يه توضيحي بدين ، عکساش که خيلي خوب بود ولي دانشجوهاش تو اينترنت مطالبي راگفتن که خيلي عجيبه از برخورد و نحوه درس دادن اساتيد
سلام .
ظرفیت آموزشکده ها ،رشته ی نرم افزار امسال 700 نفر هستش .
با توجه به اینکه 2 گروه هستن که مثلا با رتبه ی 300 ، باز هم غیر انتفاعی شهر خودشون رو به آموزشکده شهر های دیگه ترجیح میدن .
گروه اول ، بعضی خانوم ها
گروه دوم ، برخی خانوم ها و آقایونی که نمیخوان دور از شهر خودشون باشن ، یا به دلیل موارد اقتصادی .
حالا شما با رتبه ی 800 درصد قبولیتون میره بالا . همه ی آموزشکده هارو به ترتیب علاقه بزنید ، بعد از غیر انتفاعی عای خوب مثل شمال ، و سجاد و غیره شروع کنید .
موفق باشی .
اگر با خرجش کنار میای ، شمال آمل و سجاد و کسرا تهران و دانشگاه های غیر انتفاعی هم میتونن انتخاب های خوبی باشن .
اگر نه ، آزاد شهر خودت رو ترجیح بده به تمام مراکز غیر انتفاعی ! و مطمئن باش درست ترین کار هم همینه.
موفق باشی .
سلام .
ظرفیت آموزشکده ها ،رشته ی نرم افزار امسال 700 نفر هستش .
با توجه به اینکه 2 گروه هستن که مثلا با رتبه ی 300 ، باز هم غیر انتفاعی شهر خودشون رو به آموزشکده شهر های دیگه ترجیح میدن .
گروه اول ، بعضی خانوم ها
گروه دوم ، برخی خانوم ها و آقایونی که نمیخوان دور از شهر خودشون باشن ، یا به دلیل موارد اقتصادی .
حالا شما با رتبه ی 800 درصد قبولیتون میره بالا . همه ی آموزشکده هارو به ترتیب علاقه بزنید ، بعد از غیر انتفاعی عای خوب مثل شمال ، و سجاد و غیره شروع کنید .
موفق باشی .
اگر با خرجش کنار میای ، شمال آمل و سجاد و کسرا تهران و دانشگاه های غیر انتفاعی هم میتونن انتخاب های خوبی باشن .
اگر نه ، آزاد شهر خودت رو ترجیح بده به تمام مراکز غیر انتفاعی ! و مطمئن باش درست ترین کار هم همینه.
موفق باشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)