سلام به سازمان تنظیم مقررات رادیویی زنگ زدم
21-88113770 اقای سهرابی
سلام به سازمان تنظیم مقررات رادیویی زنگ زدم
21-88113770 اقای سهرابی
سلام مهدی عزیز.بزک نمیر بهار میاد.......
اینکه میگه تا پایان سال یعنی برو 2 یا 3 سال دیگه
پس حالا حالا ها نباید روش حساب کرد
اما بحث اصلی اینجاست که با چه قیمتی؟ اگر بیش از 2 برابر قیمت مشابه خارجی باشد اصلا ارزش خرید ندارد
ایندفعه بزک نمرد و بهار هم اومد.
یه چیزی بهتون میگم.
دولت نهم و دولت دهم 3 طرح فوق العاده مهم داشتن که اوایلش همه میگفتن عمرا امکان پذیر باشه و نمیشه و...
این 3 طرح مهم 2 تاش که سخت ترینش بود به راحتی انجام شد و حالا نوبت سومی هست که خیلی خیلی راحت تر از 2 تای قبلی هست.
طرح اول جیره بندی بنزین بود! طرح دوم هدفمندی یارانه ها بود! و طرح سوم اینترنت ملی!
در این شک نکن که این طرح به زودی تمام خواهد شد. میلیاردها تومان هزینه براش شده و برای حکومت ایران بسیار حیاتی هست.
سلام دوست عزیز. قطعا نظر شما محترم هست.به نظر من و به قول دوستان در صورت اجرای این قانون چند تا اتفاق خیلی بد می افته چندتاشو میگم:
1) سرعت واقعی اینترنت ADSL برابر میشه با همون Dial-Up.
2) پینگ های نجومی پیدا میکنیم.
3) حداکثر 128 کیلوبیت؟؟؟ اونوقت پهنای باند سرویسها میشن: 128-96-64-32-16 کیلوبیت بر ثانیه.
نظر من اینه که الان ترافیک برای سرویس های محدود خیلی کمه و باید چند برابر بشه:
مثلا من 2 مگ دارم ترافیکمم دادن 10 گیگ 2 ماه نگذشته تموم شد (نه با دانلود من فقط بازی آنلاین میزنم حالا مثلا APB که دریافت و ارسالش رو هم 50 مگابایت بر ساعت میشه) تا حالا کلی شارژ کردم و الانم منتظرم ببینم پروموشن میدم 3گیگ بخر 3گیگ ببر یا نه؟
برای یه سرویسی مثل 2مگ حدود 25-30 گیگ نیازه.
بنابراین بهتره فعلا که وضع اینترنت ایران اینقدر خرابه که با اعمال این قانون خیلی ها پشیمون میشن بهتره محدودیت رو کمتر کنن.
این نظر من هست
من خواهشی دارم از شما که پست اول و قسمت آخرش رو مطالعه بفرمایید که جواب این سوالات رو نوشتم اگر قانع نشدید بفرمایید تا باهاتون در موردش بحث کنم و انشالله میتونم قانعتون کنم.
بسیار ممنون از پیگیری شما سعید عزیز.من امروز زنگ زدم گفت به شرکتا گفتیم تعرفه هاشونو بفرستند و امروز یه ابلاقیه جدید رو سایت میزاریم
در مورد اشتراک 1به10 میگفت ال میشه بل میشه گفت خوب اگه تو با سرعت 1 مگ 230 تا میگیری بعدا 1به 10 میشه گفتم همین الانم 1 به 10 هست شبا سرعت دایل اپه بهش گفتم وقتی در طول روز محدودی ترافیک وجود داره سرعت دانلود 100 مگابایت هم بشه به حال کسی فرق نمیکنه
اول به نفع خودتون هست و بعد به نفع همه.
من که اینترنتم از مخابراته و نامحدووود .... 256 هم هست
سرعتم زیر 30 نمساد
تا 46 هم میره
وقتی میخوان تو مخابرات توی mdf پورتمو ببندم 64 تا اضافه میبندن و چون پهنای باند روی پورت محددود میشه دیگه نمیشه با سرعت بالا تر استفاده کرد حتی اگه خودت تنها باشی و یوزر پی دیگران رو استفاده کنی ضمنا هر خط 2 مگ رو برای 20 نفر میبندن من از شاهرود هستم روتر مسیر یاب شاهرود داره گلستان و خراسان شمالی رو ساپورت میکنه و از این طرف تا ورامین
البته پهنای باند ایران عدد هایی است که مخ انسان را به سووووت وارار میکند
ععد ها رو من نمیگم چون نباید بگم
البته .....شرکت های ای اس پی هم حق دارن
بیچاره ها دارن ماهی 100 ملیون به مخابرات پول میدن باید در بیارن دیگه
بالا ترین سرعتی که با خط ای دی اس ال ..رو خط معمولی مسی دیدین چقدره؟؟؟
راستی من در کل با حرفتون موافقم
از وقتی ما داریم نا محدود میدیم ای اس پی های شهر به خون ما تشنه شدن
چون مشتری های اصلی شون اومدن سمت ما
علیرغم اعلام ممنوعیت فروش حجمی اینترنت پر سرعت، هنوز ابلاغیهای از سوی رگولاتوری برای توقف سرویسهای جاری به شركتهای PAP ارسال نشده است.
بنابراین گزارش دستور العمل كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص نحوه ارائه سرویس های اینترنت پر سرعت، هنوز به شركت های ارائه دهنده adsl ابلاغ نشده است.
بر اساس این گزارش، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در دهم مردادماه سال جاری، با استناد به مصوبه جلسه 49 كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مورخ هشتم مهرماه 1387، اعلام كرد: از این پس اپراتورها نباید هیچ گونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد كنند.
این دستورالعمل به معنی این است كه دیگر فروش اینترنت پرسرعت (adsl) با ترافیك محدود در كشور مجاز نیست.
اعلام ممنوعیت فروش اینترنت پر سرعت با محدودیت ترافیك، در حالی اعلام شده كه هماكنون حدود 90 درصد از مشتركان adsl كشور از اینترنت حجمی استفاده میكنند؛ با این تعبیر در این لحظه سرویس اكثر مشتركان ADSL كشور غیر مجاز است.
زمزمههای این تغییر اساسی در روش سرویسدهی adsl، در حالی دست به دست میشود كه در تماس با چند شركت PAP مشخص شد كه هماكنون ابلاغیه مكتوبی از سوی این سازمان برای ارائه كنندگان اینترنت پر سرعت (adsl) ارسال نشده و PAPها برای تغییر رویه خود منتظر اقدام رگولاتوری هستند.
از سوی دیگر به علت اینكه این مصوبه مربوط به سالهای گذشته بوده، احتمال اینكه رگولاتوری قصد ابلاغ دوباره آن را نداشته باشد نیز وجود دارد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب پس دیگه بریم جمع کنیم بخوابیم![]()
حجمی رو را ممنوع کنند شک نکنید ساعتی می فروشند...حالا فکر کنید کدام بهتره؟
دوستان بیخودی زور نزنید برای خودتون که هم وضع خودتون و هم وضع بقیه رو خراب میکنید اگر هم میخواید شکایت کنید واسه قیمت های نامحدود شاتل و پارس آنلاین و بقیه که انقدر گرون میدن شکایت کنید چون اگر یه ذره فکر کنید میفهمید که الان حجمی دارن بهتون میدن و در عوض سرعت بالا و شبانه نامحدود میدن و اگر بخوان نامحدود کنن میشه همون سرعتی که خریدین نه بیشتر (تازه کمتر هم میشه) و قیمت هم همون مخابرات میشه بنابراین اگر میخواین این طوری گند بزنین وضع بقیه رو خراب نکنین یه دفعه برین 128 مخابرات بگیرین تازه اون موقع هم باید سرعت های بالا رو تو خواب ببینید چون بالاتر از 128 عمرا اون موقع بدن
Last edited by Electronic-Arts; 27-08-2011 at 14:55.
اگر در طول 24 ساعت برای 10 دقیقه از حرف هایی که میزدیم دلیل داشتیم وضعمون این نبود!
یکی میگه حجمی رو بر میدارن ساعتی میکنن! یکی میگه همه میشن مخابرات!
دوستان اگر اطلاعاتتون در مورد دنیا اینقدر کمه نظر ندین و فقط بیننده باشین بهتره.
دوستان حدود 10 روز میشه که
شبانه صبانت در ساعت 6:30 به جای 7 قطع میشه
ایا برای شما هم همین طوره؟
شما هم اگر میخوای وضع رو از اینی که هست بدتر کنی میتونی فقط برای خودت همچین کاری بکنی نه این که برای بقیه هم وضع رو بدتر کنی و شما هم به همین خیال بمون که محدودیت حجمی رو وردارن قیمت رو هم کم کنن و 10 مگ هم بدن
همین الان شمایی که میگی فکر کنید فقط یه لحظه فکر کنید که همه محدودیت ها برداشته شد و قیمت ها هم مصوب شد , چی میشه؟ همه میشن یکی و اگر هم به این خیال هستید که مثلا الان که 128 دارین با محدودیت حجمی بعدا بیان محدودیت رو وردارن و قیمت مصوب بشه با همین سرعت بهتره همین الان این فکر رو بیرون کنید که با 10 تومن بیان 128 بدن با 200 کیلوبایت سرعت!!!!
یه کم واقع بین باشید اگر خیلی قیمت کم و بدون محدودیت دوست دارید برید با جواز کسبی چیزی سرعت 1 و یا 2 مگ از مخابرات بگیرید چون که بالا برید پایین بیاید محدودیت 128 هست و اگر همه نامحدود بشن میشه بد از بدتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)