کاملا موافقم تاپیک خیلی شلوغه
قیمت جهانی کانفیگ سازگار 813 دلاره که با حساب دلاری 10720 میشه 8720000 تومان نه 1400000
کاملا موافقم تاپیک خیلی شلوغه
قیمت جهانی کانفیگ سازگار 813 دلاره که با حساب دلاری 10720 میشه 8720000 تومان نه 1400000
چه کانفیگی ؟ با ssd ? نکنه این بی پدرا میخوان دو گیگ رم بذارن روش صدتومن بکشن روش ؟![]()
بله 2گیگ رم و 8 گیگ گرافیک
سلام كسي در اين مورد نظري نداره؟ خواهشن من رو هم دريابيد كه سرگردانم![]()
جای اون دو تا رو عوض کنید.![]()
دروغهبه فروشنده ها زیاد اعتماد نکن
عجب .
من امروز نمایندگی بود جلوم تماس گرفت گفت جنسامون تو گمرکن . احتمالا دوباره از یکشنبه عرضه میکنیم
هارد لب تاپ اگر rpm 7200 باشه بهتره يا اينكه ssd داشته باشه ولي 5400 rpm باشه؟
جدی!!؟ فکر میکردم خنک تر باشه ! مثل اینکه با HP خیلی اختلاف دما نداره میشه دمای CPU , GPU ,RAM و هارد را هم اعلام کنی؟![]()
Last edited by mf_1361; 22-09-2011 at 00:23.
لنوو از اول چینی بود! هنوزم هست !! ای بی ام سهام این شرکت را داشت و از 5 سال پیش تولید PC لپتاپ را هاشو با برند IBMمتوقف و با برند لنوو ادامه داد اخیرا سهام خودشو واگذار کرده ولی هنوز هم به عنوان شریک تجاری لنوو شناخته میشه در هیئت مدیره لنوو تعداده زیادی از مدیران IBM هنوز حضور دارند برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایت هر دو شرکت مراجعه کنی
این شعارو من چندین ساله که میشنوم ولی یادت باشه ما تو کشوری زندگی میکنیم که هیچ کسی در جایگاه خودش نیست پس به حرفهای بقالی که تغییر شغل داده و داره لپتاپ میفروشه زیاد اهمینت نده!
سونی ، اچ پی ،ایسوز ،ایسر،دل و... همگی برند های معتبری هستند و به این سادگی ها نمیشه بشون انگی زد و درباره کل محصولاتشون حرف زد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)