سلام
دوستانی که xps L502 دارن تا بحال مشکلی نداشتن باهاش؟ کلا سیستم خوبیه؟
با این قیمت وایو هم میشه خرید شما گدوم رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
دوستانی که xps L502 دارن تا بحال مشکلی نداشتن باهاش؟ کلا سیستم خوبیه؟
با این قیمت وایو هم میشه خرید شما گدوم رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
در بالا سمت راست کی برد 3 دکمه لمسی دارد که سمت راست برای تنظیمات صدا است و سمت چپی هم که موبیلیتی سنتر است. شما دکمه وسطی رافشار یک صفحه میاد که یک لیست را یتوانید باز کنید و عملکرد مورد نظر را انتخاب کنید. شما گزینه turn off monitor یا turn off screen را انتخاب کنید. چون پای لپ تاپ نیستم الان یادم نیست کودوم یکی ازینا بود. بعد okکنید. ازین پس هر بار اون دکمرو بزنیدصفحه خاموش میشود. که واقعا عالی است.
موفق باشید
سلام دوست عزیز
وایو با 980 هزار تومان هم میشه خرید!! ولی خب کاملا واضح است که وایو دارد پول برند میگیرد! یعنی شما فقط 500,600 هزار تومان میدهید که به سایرین بگوید وایو دارم! واقعا ارزش دارد؟ وایو چیزی که در این حد باشد قیمتش 27-- است ک سر Z است یعنی واقعا یک میلیون و دویست هزار تومان برای یک اسم میارزد!
این لپ تاپ xps L502x بهترین لپ تاپ حاضر زیر 2میلیون تومان در جهان است.
به عبارتی عنوان "غول" لقب میگیرد.
تا کنون که کسانی که در این تاپیک فعالیت داشتد هیچ مشکلی با آن نداشتند.
توضیحات کانفیگ این لپ تاپ را بخوانید متوجه میشوید که هیچ لپ تاپی نیست که تمام اینها را با هم داشته باشد
قدرتمند ترین لپ تاپ حاضر است البته باز هم میگویم زیر 2میلیون
Last edited by aminbadiee; 08-09-2011 at 12:39.
اگر کلمه MOD توش نبود احتمالا ریفوربیش نیست
البته اون موضوع که لپ تاپ های کانادا که در ایران میاید از خورده فروشی و در نتیجه ریفوربیش است جای بحث دارد و نمیتوان ب طور قطعی گفت که این ریفوربیشد نیست
سرویس تگتون را بذارید که من چک کنم
Last edited by aminbadiee; 08-09-2011 at 12:20.
سلام
دوست عزیزکد زیر لپ تاپ برای ویندوزتان است نه آفیس!!
آفیس نصب شده بر روی این لپ تاپ starter است. یعنی شاملword & excel میشود و فاقد outlook & power point است.
اون پرداکت کدی که ازتان میخواد کدی است که اگر از ماکروسافت ورژن های دیگر را بخرید کد را اینجا وارد و آپگرید میشود والا اون کد پشت لپ تاپ مال ویندوز ارجینال home premium شما است.
برای استفاده از آفیس استارتر که بر روی سیستم نصب است office 2010 را از منوی استارت باز کنید و گزینه آخر(یادم نیست یا basic نوشته یا starter)آن را بزنید تا نصب شود.(شما گزینه اول را زدید اگر اشتباه نکنم که پروداکت کی را خواسته ازتون)
1-در مورد سوال اولتون من چون خودم شک داشتم با اپراتور دل هم چت کردم و البته اونم گفت مطمعن نیست چون اپراتور مال آمریکا بود و کانادا رو گفت ساپرت نمیکنیم (چون سرویس تگ را دادم خودش چک کنه و تا فهمید مال کانادا است گفت ساپرتتون نمیکنیم)و باید با فلان شماره تماس بگیرید ولی کلی که اسرار کردم این جواب را بهم داد
I believe that means computer came of Dell assembly plant or depot and you paid shipping most probably
که معنیش این میشه که زمانیه که احتمالا از آنجا خارج شده(از اسبلی دل) و اینکه مبلغ پرداخت شده.
و خودم هم سرویس تگتان را چک کردم این تاریخ زمانی است که خریداری شده و از همین تاریخ هم به مدت یک سال گارانتی شده(از طرف دل کانادا)
2-اینکه میگه تیونر نات فند یعنی اینکه تیونری در لپ تاپ پیدا نمیکنه! مطمعن هستید که با کارت تیونر است؟ اصلا آنتن در جعبه لپ تاپتان بوده؟ یک آنتن کوچک و ظریف. اگر نبوده پس فاقد تیونر است.تیونر بدون آنتن کار نمیکند.
Last edited by aminbadiee; 08-09-2011 at 12:18.
چون من هنوز به power point احتیاج پیدا نکردم از نسخه ارجینال دارم استفاده میکنم
کد زیر لپ تاپ مربوط به ویندوز نیست مگه ؟ کل خانواده مایکروسافت رو سرویس میده ؟؟![]()
بله دوست عزیز همان طور که در بالا گفتم فقط برای ویندوز اورجینال نصب شده بر روی لپ تاپ است . نه سایر محصولات ماکروسافت
Last edited by aminbadiee; 08-09-2011 at 14:44.
بله من اشتباه کردم
اون کد مال ویندوزه
آخه تو راهنمایی نصب آفیس گفته بود کد زیر رایانه که منو به اشتباه انداخت
به هر حال من مجبور شدم نسخه کراک شده نصب کنم
در مورد سیستم هم بگم که خیلی ازش راضیم
واقعا مشکلی نداره و عالی داره خودشو نشون میده
3 روزه گرفتم تقریبا تمام تست ها رو انجام دادم به مشکلی بر نخوردم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)