تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 123 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1224

نام تاپيک: Grammatical Problems

اگه نباشه جاش خالی می مونه Narsis_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    "Half Of The World"

پيش فرض

ویکی پدیا رو که چک کردم به این مورد اشاره کرده:

فکر می کنم اگه یکی از این موارد استفاه بشه جمله قشنگ تره !(جمله دوم:I may go there, right?)

داره خودمونی میشه morteza-stfu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم اگه بنا به قاعده سوالهای تاکیدی بخوایم TQ رو تعیین کنیم، به این صورت میشه:
    I may go there, mayn't I ?
    در پاسخ این دوستمون که گفتن mayn't i جواب درسته باید بگم در تمامی سوالات کوتاه از منفی مخفف یا چیبیده استفاده می کنیم مثل:don't , shan't و... .
    اما may شکل مخفف منفی ندارد یعنی mayn't غلته.همچنین am هم مخفف منفی نداره یعنی amn't غلته و در TQ به جای amn't I از aren't I استفاده میشه.مثل:
    I am your friend,aren't I?

اگه نباشه جاش خالی می مونه Narsis_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    "Half Of The World"

پيش فرض

در پاسخ این دوستمون که گفتن mayn't i جواب درسته باید بگم در تمامی سوالات کوتاه از منفی مخفف یا چیبیده استفاده می کنیم مثل:don't , shan't و... .
    اما may شکل مخفف منفی ندارد یعنی mayn't غلته.همچنین am هم مخفف منفی نداره یعنی amn't غلته و در TQ به جای amn't I از aren't I استفاده میشه.مثل:
    I am your friend,aren't I?

این طور نیست دوست عزیز may هم شکل مخفف منفی داره می تونید این لینک ها رو چک کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    Now, father," said Nancy, "is there any call for you to go home to tea? Mayn't you just as well stay with us?--such a beautiful evening as it's likely to be."
    'Well, well, mayn't I chance to see you, maybe? mayn't I look at you marching, Masther Richard, at a distance only? I wouldn't care so much, I think, if I could see you sometimes.'

ولی همونطور که قبلاً هم گفتم:

فکر کنم اگه بنا به قاعده سوالهای تاکیدی بخوایم TQ رو تعیین کنیم، به این صورت میشه:

که البته فکر می کنم این فرم خیلی رایج نیست،
    و در زبان گفتار و نوشتار به ندرت استفاده میشه مثل mightn't(که البته این یکی کمی رایج تره!).

و در پست قبلی هم گفتم که:

به نظر من اگه قرار باشه سوال تاکیدی بعد از این جمله بیاد استفاده از right بهتره :

I may go there, right?

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان سوال این دوستمون راجع به tag question (سوال تاکیدی) بوده ها !!

که البته فکر می کنم این فرم خیلی رایج نیست، به نظر من اگه قرار باشه سوال تاکیدی بعد از این جمله بیاد استفاده از right بهتره :

I may go there, right?

سیمور عزیز طبق این موردی که شما گفتین(اگه بخوایم از لحاظ معنایی درست باشه) به نظرتون این چطوره؟
    I may go there, might not I?

دوستان لطفاً اگه نظر بهتری دارید بفرمایید
    راستش باید اعتراف کنم که علاقه و انگیزه اصلی من مطرح کردن اون ابهام بود () ... یعنی می خوام نتیجه بگیره که وجود اون ابهام باعث میشه که اصلا وجود/عدم وجود این سوال مورد تردید قرار بگیره .. . یعنی منظورم اینه که ما اول باید ببینیم سیستم در این مورد چه حرفی داره ، بعدش براساس حرف سیستم سوال رو جواب بدیم ...

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام راستش من خودم جواب این سوال رو میدونستم و همینجوری پرسیدمش!
    تو یه فروم که مال دوستمه هم این سوال رو پرسیدم اون جواب درست رو داد.هرکی که میخواد ببینه جواب درست چیه به آدرس زیر بره:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه marn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

Im Sure the explanation of seymour is good but it has a bit problem so dont bite it

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام راستش من خودم جواب این سوال رو میدونستم و همینجوری پرسیدمش!
    تو یه فروم که مال دوستمه هم این سوال رو پرسیدم اون جواب درست رو داد.هرکی که میخواد ببینه جواب درست چیه به آدرس زیر بره:
    کد:
    حالا چون شما با قاطعیت گفتی که " جواب درست " ، بنده قصد جسارت ندارم ... اما میشه منبع ارائه بدی که چرا این جواب درسته ؟ ... کنجکاوم ... من تو عمرم همچین ترکیبی نشنیدم ...

بهرحال بنده با چند تا از کاربرهای جای دیگه که ظاهرا native هستند چک کردم این قضیه ... جوابی که روش اتفاق نظر بود : Can I go there بودش ... توجیه قشنگی که مطرح شده بود این بود که can می تونه یه حالت " پرسش از خود" بگیره... واسه همینه که اگه یه شاگرد از معلم بپرسه " can i go to the bathroom " ، معلم جواب میده " I dont know , can you ؟ " ...

در مقایسه should I go there هم مناسب به نظر میاد با این فرق که می تونه حالت نظرسنجی به خود هم بگیره ... (= ارزشش رو داره ؟ امنه ؟) ... can بیشتر روی امکان مانور میده (اتوبوس گیر میاد ؟ راهها بازه ؟)

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

seymour عزیز تو حق داری.
    منبع من معلم زبان سال اول دبیرستانمه که واقعا معلم خوبی بود.اصلا این سوال اون بود.به ما هم گفت که جوابش اینه ما هم گفتیم چشم. درضمن من از هرکی که تو زبان یه چیزی بلده این سوال رو پرسیدم همه میگفتن که mayn't نمیشه وباید از یک تر کیب دبگه استفاده کرد.من از معلم زبان امسالم(دوم دبیرستان)همین سوال رو پرسیدم اون نمیدونست ولی گفت نزدیک ترین گزینه won't هستش.به نظر من هم اگه don't نباشه پس won't باید درست باشه.البته شاید گوش های من ایراد داشته باشه و من won't رو don't شنیدم ولی 109 نفر دیگه که تو پایه ی اول بودن چی؟تو خودت یه ترکیب مناسب بجز mayn't رو معرفی کن.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب پس به من حق بده که مشکوک باشم ... زبان اول دبیرستان ، در سطحی نیست که بتونه با این ابهامات formal سروکله بزنه ..

بهرحال من واسه اطمینان یه بار دیگه هم سوال کردم و در یک کتاب گرامر هم چک کردم و همون چیزی که توی پست 12 بود تایید شد به نوعی ... یعنی برای زمان حال can't I مناسب ذکر شده بود به نوعی ... (و حتی won't I برای آینده و mightn't I برای گذشته هم رد نشده بود)

ولی همونطور که توی پست 9 گفتم ، بحث اصلی این بود که اصلا چنین فرمی رو می تونیم قایل باشیم یا نه ... تجربه نشون میده که هر وقت به اینجور بن بست ها می خوریم ، دقیقا اتفاقی میفته که در پست 3 عرض کردم ... یعنی native ها اتوماتیک بی خیال قضیه میشن و ما غیر native ها بدون جواب قطعی رها میشیم ..

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

Hi there

I have some toefl test could U plz answer them 4me??1

fertilizer are used primarily to enrich the soil and increasing yield
    (A) (B) (C) (D)

If the ozon gases of the atmosphere did not filter out the ultraviolet rays of the sun , life, as
    (A) (B)
    we know it , would not have evolved on earth
    (C) (D)

AlL ThE BesT

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •